BIANKA1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Yona']Jest duża, prawie do kolana, a to zdjęcie zostało zrobione, gdy była jeszcze szczuplaczkiem... a teraz już nie jest... Nie chcę nic mówić, ale wg mnie waży dużo więcej niż 8kg :-( Oj , chyba sporo ponad 8 kg.:shake: Quote
Sabina02 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Lupe.... Dziekujemy!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Apelujemy o pomoc dla umierajacej Fionki!!!! Aukcja Allegro Watek Fiony Quote
Asia_M Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rzeczywiscie - łebek jak pierożek :) Jest prześliczna!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 BIANKA1 napisał(a):Trzeba poprosić kogoś żeby Delfinke zważył .śki Trzeba napisac do Małgoski ona na pewno zwazy delfinke . Quote
BIANKA1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Delfina , to aż wierzyć się nie chce :shake: Tyle paskud znalazło domki , a ty ciągle w schronie :placz: Rezydentka , psia kość :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Delfinko, kiedy Ty w koncu znajdziesz swoj domek? Dlaczego nikt jej nie chce? Przeciez to cudna dziewczynka... Cioteczko Yono, czy nikt dalej o nia nie pytal? Quote
Yona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Sabina02 napisał(a):Delfinko, kiedy Ty w koncu znajdziesz swoj domek? Dlaczego nikt jej nie chce? Przeciez to cudna dziewczynka... Cioteczko Yono, czy nikt dalej o nia nie pytal? Ja podaję namiary ma MałGośkę i schronisko w Wieluniu, więc niestety nie wiem, czy ktoś pytał. Z allegro natomiast nie miałam żadnych pytań, a jeśli już, to musiało to być dawno temu, bo nie pamiętam :shake: A Delfi ma teraz jednego obserwatora... i to tyle. Kiepsko coś w ogóle w wakacje. Niska oglądalność. Quote
Sabina02 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ludzie to sa jacys durnowaci... Czy moze byc cos lepszego niz wakacje z psem??? Chyba nie!!! Quote
Yona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Moja córka dzisiaj opowiedziała mi, jaką to antyreklamę widziała w telewizji: Ludzie wyjeżdżają na wakacje, pakują się do samochodu, a swojego psa w foliowy worek i do śmietnika. Jak widać, wakacje z psem to nie jest dla wielu coś fantastycznego... Quote
Yona Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Po prostu nie mogę w to uwierzyć... Albo coś z tym moim allegro nie tak, albo ze mną :cool1: Właśnie chciałam sprawdzić, czy Delfi ma obserwatorów i weszłam na allegro. Patrzę... a tu nie ma Delfi... Jest w zakończonych i to 3 lipca :eek: Nigdy jeszcze nie przeoczyłam niczego, a tu takie coś... Ale patrzę, a na wątku napisałam 11-tego lipca, że ma 1 obserwatora. Zawsze zanim napiszę, to sprawdzam, więc nic nie rozumiem :shake: Jedyna rzecz jaka przychodzi mi do gowy to to, że ostatnio, poza dwoma psami, wszystkie mają równiutko po jednym obserwatorze i pewnie weszłam na allegro, zerknęłam i zobaczyłam, że wszystko po staremu ... i tyle, choroba... Quote
BIANKA1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ciociu Yono , nie przejmuj się . Delfinke te pare dni nie zbawi , a Ty odpocznij sobie , zrelaksuj się , idz do doktora z noskiem . Wszystko będzie dobrze :lol: Quote
Yona Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Nie idź, tylko pojedź i to gdzie?... Do Pucka. Tam najbliższy rentgen. Ja z Helu mam do Pucka jechać :placz: Gdybym mogła przewidzieć, że dziecko moje złamie mi nos, pojechałabym na wakacje do Pucka właśnie :cool1: Quote
BIANKA1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Yona napisał(a):Nie idź, tylko pojedź i to gdzie?... Do Pucka. Tam najbliższy rentgen. Ja z Helu mam do Pucka jechać :placz: Gdybym mogła przewidzieć, że dziecko moje złamie mi nos, pojechałabym na wakacje do Pucka właśnie :cool1: A po co Ci rentgen . Gipsu na nos nie zakładają . Jak się zrośnie, tak bedzie , Taki zawadiacki , perkaty nosek :evil_lol: Quote
Yona Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ciociu BIANKO, Ciocia najwidoczniej psychicznie znęca się nad chorym :mad: Quote
Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Właśnie zajrzałam do niej. Ma jednego obserwatora... Quote
BIANKA1 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Delfinka sio do domku . Czy już wiadomo ile waży ? Quote
Sabina02 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Witaj Delfinko... Zazwyczaj nie "hopam" psiakow, ale Ty skarbie juz na szary koniec spadlas...:-(, wiec Cie chociaz podniose... Quote
BIANKA1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No cóż , Pani od Fryciastej nie odezwała sie więcej . Tymczas się odwleka . Biedna Delfinka . Quote
Recommended Posts