Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yona']Jest duża, prawie do kolana, a to zdjęcie zostało zrobione, gdy była jeszcze szczuplaczkiem... a teraz już nie jest... Nie chcę nic mówić, ale wg mnie waży dużo więcej niż 8kg :-(

Oj , chyba sporo ponad 8 kg.:shake:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Delfinko, kiedy Ty w koncu znajdziesz swoj domek? Dlaczego nikt jej nie chce? Przeciez to cudna dziewczynka...

Cioteczko Yono, czy nikt dalej o nia nie pytal?

Ja podaję namiary ma MałGośkę i schronisko w Wieluniu, więc niestety nie wiem, czy ktoś pytał.
Z allegro natomiast nie miałam żadnych pytań, a jeśli już, to musiało to być dawno temu, bo nie pamiętam :shake:
A Delfi ma teraz jednego obserwatora... i to tyle. Kiepsko coś w ogóle w wakacje. Niska oglądalność.

Posted

Moja córka dzisiaj opowiedziała mi, jaką to antyreklamę widziała w telewizji:
Ludzie wyjeżdżają na wakacje, pakują się do samochodu, a swojego psa w foliowy worek i do śmietnika.

Jak widać, wakacje z psem to nie jest dla wielu coś fantastycznego...

Posted

Po prostu nie mogę w to uwierzyć...
Albo coś z tym moim allegro nie tak, albo ze mną :cool1:

Właśnie chciałam sprawdzić, czy Delfi ma obserwatorów i weszłam na allegro. Patrzę... a tu nie ma Delfi...

Jest w zakończonych i to 3 lipca :eek:
Nigdy jeszcze nie przeoczyłam niczego, a tu takie coś... Ale patrzę, a na wątku napisałam 11-tego lipca, że ma 1 obserwatora. Zawsze zanim napiszę, to sprawdzam, więc nic nie rozumiem :shake:
Jedyna rzecz jaka przychodzi mi do gowy to to, że ostatnio, poza dwoma psami, wszystkie mają równiutko po jednym obserwatorze i pewnie weszłam na allegro, zerknęłam i zobaczyłam, że wszystko po staremu ... i tyle, choroba...

Posted

Nie idź, tylko pojedź i to gdzie?... Do Pucka. Tam najbliższy rentgen. Ja z Helu mam do Pucka jechać :placz: Gdybym mogła przewidzieć, że dziecko moje złamie mi nos, pojechałabym na wakacje do Pucka właśnie :cool1:

Posted

Yona napisał(a):
Nie idź, tylko pojedź i to gdzie?... Do Pucka. Tam najbliższy rentgen. Ja z Helu mam do Pucka jechać :placz: Gdybym mogła przewidzieć, że dziecko moje złamie mi nos, pojechałabym na wakacje do Pucka właśnie :cool1:

A po co Ci rentgen . Gipsu na nos nie zakładają . Jak się zrośnie, tak bedzie ,
Taki zawadiacki , perkaty nosek :evil_lol: