MałGośka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Widać, widać ;) Ewentualne "zakłócenia" mogą być spowodowane przerwami w działaniu serwera - a to każdemu czasami może się zdażyć, nie? 8) Quote
Mantis Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nie dość, że sunia śliczna to jeszcze dołączona instrukcja obsługi ;) I nie ma chętnych? :o Quote
Amie Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Delifnka pilnuje jednej ze stron wyjątkowego NOTATNIKA :) Dochód ze sprzedaży przeznaczony jest na psiaki ze Schroniska w Wieluniu. Po szczegóły zapraszam: TUTAJ Quote
Mantis Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Śliczna "krówka" nadal czeka na dobrego człowieka :roll: Quote
MałGośka Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Nie tylko Amie i ja dałyśmy sie porwać urokowi Delfi... :) "Magda" napisał(a):Nie ma nic cudniejszego niż Delfinka! Ostatnio przechadzałam się po placu schroniska i natknęłam się na naszą łaciatą sunię. Stała z przednimi łapkami do góry, opartymi o drzwi kojca i machała ogonkiem. Trzeba przyznać, że boczki ma naprawdę zaokrąglone. Spojrzała na mnie tymi swoimi małymi oczkami i musiałam ją pogłaskać. Jest taka spragniona miłości! Potrzebuje zainteresowania człowieka, więc... na co czekasz? Quote
_Aga_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Delfinka - śliczna dziewczynka szuka domu :) Quote
Mantis Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Magda napisał(a):Nie ma nic cudniejszego niż Delfinka! No oczywście, że nie ma... że też nikt jeszcze tego nie zauważył :shake: Quote
Toska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To Delfinka jeszcze nie ma domku ? niemozliwe ? taka fajna suńka , juz dawno powinna wylegiwać się na kanapie ! szukamy domku ! Quote
jnk Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cóż, Delfinka nie ma domu. Ma za to padaczkę, a te dwie rzeczy nieczęsto idą w parze, niestety :shake:. Quote
Mantis Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Delfinka wśród "braci większych" ;) płynie ku przeznaczeniu... Quote
MałGośka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 To jakaś pomyłka chyba, że tak cudny pies siedzi już tyle czasu za kratami :shake: "Madzia" napisał(a):Od razu po moim ulubieńcu Barym ;) "dobrałam" się do Delfinki. Kobietka z radości nie wiedziała co zrobić ze swoim ciałkiem. Biegała dookoła kojca, od końca do końca. Całe jej ciałko drżało, podskakiwała, merdała ogonkiem, lizała moje ręce, jej oczka się śmiały, a ja... miałam łzy w oczach... Nie wiedziałam jak ją uszczęśliwić - siedzi w tym kojcu i czeka na zlitowanie... Nie, nie na zlitowanie - tylko na miłość. Taką, której się nie zapomina... Quote
Toska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 biało -czarna dziewczynka szuka swojego miejsca na ziemi ! Quote
Toska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 taka ladna sunieczka i nic ? zero zainteresowania ? Quote
MałGośka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Delfina wciąż czeka na swojego człowieka :( Niedawno minął rok od odkrycia jej choroby - a tym samym odkąd malutka siedzi zamknięta w kojcu... Spacerek co jakiś czas nie zastąpi porcji codziennego ruchu z własnym panem, a te tęskniące oczy po prostu łamią serce... :( Delfi nie miała od tamtego czasu ataków - a przynajmniej nie udało nam się tego zaobserwować. Może więc już nigdy się nie powtórzą? Nie wiem. Wiem natomiast, że Delfinka jest jednym z najbardziej potrzebujących własnego domu psów... Tylko chyba szczęście ją opuściło :( Quote
Toska Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Delfinka szuka domu ..... czeka juz tak dlugo .... kto się w niej zakocha .... i zabierze..... Quote
Toska Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 czarno-biała niewielka sunieczka wciąż czeka .....:-( Quote
Recommended Posts