Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Delifnka pilnuje jednej ze stron wyjątkowego NOTATNIKA :) Dochód ze sprzedaży przeznaczony jest na psiaki ze Schroniska w Wieluniu.

Po szczegóły zapraszam: TUTAJ

• 2 weeks later...
Posted

Nie tylko Amie i ja dałyśmy sie porwać urokowi Delfi... :)

"Magda" napisał(a):
Nie ma nic cudniejszego niż Delfinka!
Ostatnio przechadzałam się po placu schroniska i natknęłam się na naszą łaciatą sunię. Stała z przednimi łapkami do góry, opartymi o drzwi kojca i machała ogonkiem.
Trzeba przyznać, że boczki ma naprawdę zaokrąglone.
Spojrzała na mnie tymi swoimi małymi oczkami i musiałam ją pogłaskać. Jest taka spragniona miłości! Potrzebuje zainteresowania człowieka, więc... na co czekasz?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To jakaś pomyłka chyba, że tak cudny pies siedzi już tyle czasu za kratami :shake:

"Madzia" napisał(a):
Od razu po moim ulubieńcu Barym ;) "dobrałam" się do Delfinki. Kobietka z radości nie wiedziała co zrobić ze swoim ciałkiem. Biegała dookoła kojca, od końca do końca. Całe jej ciałko drżało, podskakiwała, merdała ogonkiem, lizała moje ręce, jej oczka się śmiały, a ja... miałam łzy w oczach...
Nie wiedziałam jak ją uszczęśliwić - siedzi w tym kojcu i czeka na zlitowanie... Nie, nie na zlitowanie - tylko na miłość. Taką, której się nie zapomina...

• 2 weeks later...
Posted

Delfina wciąż czeka na swojego człowieka :(
Niedawno minął rok od odkrycia jej choroby - a tym samym odkąd malutka siedzi zamknięta w kojcu... Spacerek co jakiś czas nie zastąpi porcji codziennego ruchu z własnym panem, a te tęskniące oczy po prostu łamią serce... :(

Delfi nie miała od tamtego czasu ataków - a przynajmniej nie udało nam się tego zaobserwować. Może więc już nigdy się nie powtórzą? Nie wiem. Wiem natomiast, że Delfinka jest jednym z najbardziej potrzebujących własnego domu psów... Tylko chyba szczęście ją opuściło :(