Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kochana Delfinko, właśnie przed chwilką byłam na allegro i .... masz obserwatora...:crazyeye: oraz 2223 wyświetłeń Mam nadzieję, że ów obserwator to baaaardzo poważny KTOŚ :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Yona napisał(a):Kochana Delfinko, właśnie przed chwilką byłam na allegro i .... masz obserwatora...:crazyeye: oraz 2223 wyświetłeń Mam nadzieję, że ów obserwator to baaaardzo poważny KTOŚ :loveu: Oh, mam nadzieje! Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A Ciocia Sabina to jak wampir, tylko nocą wyłazi na wątki :cooldevi: Quote
Sabina02 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Yona napisał(a):A Ciocia Sabina to jak wampir, tylko nocą wyłazi na wątki :cooldevi: ...he he...bo ciocia Sabina jest 6 godzin do tylu od Was...:evil_lol: :evil_lol: Quote
MałGośka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Sabina02']A tak w ogole, czy Wielun jest daleko od Nowego Sącza? No jak dla mnie to okruuutnie daleko :roll Z Nowego Sącza trzeba by jechać chyba na Kraków i dalej mniej więcej w tym kierunku drugie tyle km. Czyli na moje niewprawne oko to może to być z 400 km, lub nawet więcej... A właśnie - może skorzystam z okazji - czy ciocia Sabinka nie zna kogoś kto wspomógłby transportem na podobnej trasie? Bo mamy domek dla Plutusia w Bieczu koło Gorlic, tylko nie ma jak chłopak tam dojechać... Quote
Sabina02 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='MałGośka']A właśnie - może skorzystam z okazji - czy ciocia Sabinka nie zna kogoś kto wspomógłby transportem na podobnej trasie? Bo mamy domek dla Plutusia w Bieczu koło Gorlic, tylko nie ma jak chłopak tam dojechać... Wiesz, ja tez szukalam transportu dla jednej suni... i dostalam namiary na dziewczyne, ktora moze moglaby Wam pomoc... Wysle Ci jej namiary na PM... Quote
MałGośka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Sabinka - nie wysyłaj nic na pw, bo z nieznanego powodu do mnie nie dochodzą :shake: (tylko do jakoś inaczej pisanej "małgośki"). Jeśli możesz - ślij na [email protected] ewentualnie do weszki, która tu na dogo sprawę Pluto również pilotuje. Ciotka - dzięki za pomoc :buzi: Quote
Sabina02 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='MałGośka']Sabinka - nie wysyłaj nic na pw, bo z nieznanego powodu do mnie nie dochodzą :shake: (tylko do jakoś inaczej pisanej "małgośki"). Jeśli możesz - ślij na [email protected] ewentualnie do weszki, która tu na dogo sprawę Pluto również pilotuje. Ciotka - dzięki za pomoc :buzi: No, juz za pozno...bo wyslalam...ale wysle Ci tez na e-mail... Quote
MałGośka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Oki, już mam, jutro (yyy... dziś raczej ;) ) spróbuję z tą dziewczyną się dogadać. To jeszcze raz wielkie buzi :loveu: A na koniec, bo pewnie nie znasz - może poznaj swoją wieluńską imienniczkę :razz: I żeby nie było wciąż nie na temat - z samego rana mam zamiar odwiedzić Delfinka (i pozostałe ok. 70 wieluniaków), to mu przekażę jak cioteczki o niej myślą. Może dziewczyna z radości trochę pobryka i jakiś kilogram pięknego ciałka zgubi? ;) Quote
Sabina02 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='MałGośka']Oki, już mam, jutro (yyy... dziś raczej ;) ) spróbuję z tą dziewczyną się dogadać. To jeszcze raz wielkie buzi :loveu: A na koniec, bo pewnie nie znasz - może poznaj swoją wieluńską imienniczkę :razz: I żeby nie było wciąż nie na temat - z samego rana mam zamiar odwiedzić Delfinka (i pozostałe ok. 70 wieluniaków), to mu przekażę jak cioteczki o niej myślą. Może dziewczyna z radości trochę pobryka i jakiś kilogram pięknego ciałka zgubi? ;) Wimiziaj prosze Delfinke od nas! PS. Juz wlasnie bylam na watku Sabinki... Quote
Yona Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ależ tu gwarno...:lol: Że ciocia Sabina o 5-tej rano grasuje, to rozumiem....różnica czasu...ale ciocia MałGośka?.... Choroba, gdzie ten Wieluń?...:hmmmm: Quote
Yona Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wieluń w Jameryce?...:-? 2590 wyświetleń i jeden obserwator :crazyeye: Quote
MałGośka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Yona napisał(a):Że ciocia Sabina o 5-tej rano grasuje, to rozumiem....różnica czasu...ale ciocia MałGośka?.... Choroba, gdzie ten Wieluń?...:hmmmm: Hmm... No patrz, możesz mieć rację, może ten mój Wieluń w jakiejś dziurze czasowej leży? To by tłumaczyło fakt, że Delfi wciąż w schronisku.. :roll: Ale może mi tu ładnie właśnie przywracacie wspólnie normalne prawa fizyki i wkrótce będę miała pusty schron? Ale się rozmarzyłam... mogłabym nocami sypiać, a nie rwać włosy z głowy, że te ogony wieluńskie takie nieszczęśliwe... Się rozmarzyłam :loveu: Quote
Yona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nie jestem zadowolona z tych allegrowiczów...:mad: Dzisiaj rano zakończyły się pierwsze dwa tygodnie Delfinki na allegro i nic...:mad: 3 tysiące wyświetleń, a obserwator, o którym pisałam zniknął zaraz jak się nim pochwaliłam...:mad: A teraz nowe allegro: http://www.allegro.pl/item183982389_nigdy_i_nikt_nawet_nie_zapytal_o_delfinke_.html Quote
Yona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 I znowu oglądają Delfinkę...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A tutaj ciocie Toska i Sabina zaglągały kiedyś... A może się mylę, Ciociu MałGośka?...:mad: Quote
Toska Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oj :cool3: , ciociu Yono :razz: , nie kiedyś , tylko caly czas zaglądają :lol: i o Delfi pamiętają !!! Quote
Sabina02 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tak, tak... Ja mam nawet Delfinke w subskrybcjach... Choc nie zawsze pisze, to jestem u codziennie... Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A na przykład dzisiaj też?... :razz: Proszę o odpowiedź, Ciociu Miła... Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Tez, tez....:lol: Czy sa jacys nowi obserwatorzy na Allegro? Ja nie wiem co z tymi ludzmi! Ona jest taka piekna...a ten tekst to mnie poprostu rozwala...:-( Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ciociu, obserwator był jeden i to dosłownie przez chwilę :mad: Ludzie boją się tego, że ona może mieć padaczkę... W zeszłym tygodniu wśród psów, które wystawiłam tego samego dnia, a które kończyły swój występ na allegro, wszystkie miały obserwatorów....tylko Delfinka nie miała... Pozostałe psy od sześciu do dziewięciu.... Coś nie tak z tym ogłoszeniem... Coś trzeba zmienić.... Ja nie wiem jak jest z tą padaczką u psów... Muszę się wyedukować... Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ja tez za bardzo nie znam sie na padaczce...:niewiem: Biedna Delfinka...:-( Ale to co pisalam na maluchow watku, to pisalam serio... Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przed Rokim mialam ratlerka Kropkę :diabloti: , która miala padaczkę. Jak pies jest dobrze prowadzony przez lekarza to nie ma ataków . Tamta Kropka miala też coś z zastawkami . Niestety jak skończyla 10 lat musialam ją uspić :placz: Nerki przestaly pracowac i nic nie dalo sie już zrobic :shake: Quote
ulvhedinn Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A ja mam prawie 14-letniego psa z padaczką... i np. u niego z czasem ataki się osłabiły, wydłużył się czas pomiędzy nimi- jest na tyle dobrze, że nie musi brać leków. Quote
Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Objawy padaczki u Delfinki były łagodne...tylko prężyła sie i śliniła... Poza tym tylko przez pół roku po przybyciu do schronu...A teraz wszystko Ok...już od półtora roku... :roll: Ale weź człowieku, przekonaj kogoś do takiego psa :roll: Quote
Recommended Posts