Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Delfinko, właśnie przed chwilką byłam na allegro i ....

masz obserwatora...:crazyeye:
oraz 2223 wyświetłeń

Mam nadzieję, że ów obserwator to baaaardzo poważny KTOŚ :loveu:

Posted

Yona napisał(a):
Kochana Delfinko, właśnie przed chwilką byłam na allegro i ....

masz obserwatora...:crazyeye:
oraz 2223 wyświetłeń

Mam nadzieję, że ów obserwator to baaaardzo poważny KTOŚ :loveu:

Oh, mam nadzieje!

Posted

Yona napisał(a):
A Ciocia Sabina to jak wampir, tylko nocą wyłazi na wątki :cooldevi:

...he he...bo ciocia Sabina jest 6 godzin do tylu od Was...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina02']A tak w ogole, czy Wielun jest daleko od Nowego Sącza?
No jak dla mnie to okruuutnie daleko :roll Z Nowego Sącza trzeba by jechać chyba na Kraków i dalej mniej więcej w tym kierunku drugie tyle km. Czyli na moje niewprawne oko to może to być z 400 km, lub nawet więcej...

A właśnie - może skorzystam z okazji - czy ciocia Sabinka nie zna kogoś kto wspomógłby transportem na podobnej trasie? Bo mamy domek dla Plutusia w Bieczu koło Gorlic, tylko nie ma jak chłopak tam dojechać...

Posted

[quote name='MałGośka']A właśnie - może skorzystam z okazji - czy ciocia Sabinka nie zna kogoś kto wspomógłby transportem na podobnej trasie? Bo mamy domek dla Plutusia w Bieczu koło Gorlic, tylko nie ma jak chłopak tam dojechać...

Wiesz, ja tez szukalam transportu dla jednej suni... i dostalam namiary na dziewczyne, ktora moze moglaby Wam pomoc... Wysle Ci jej namiary na PM...

Posted

Sabinka - nie wysyłaj nic na pw, bo z nieznanego powodu do mnie nie dochodzą :shake: (tylko do jakoś inaczej pisanej "małgośki").

Jeśli możesz - ślij na [email protected] ewentualnie do weszki, która tu na dogo sprawę Pluto również pilotuje.

Ciotka - dzięki za pomoc :buzi:

Posted

[quote name='MałGośka']Sabinka - nie wysyłaj nic na pw, bo z nieznanego powodu do mnie nie dochodzą :shake: (tylko do jakoś inaczej pisanej "małgośki").

Jeśli możesz - ślij na [email protected] ewentualnie do weszki, która tu na dogo sprawę Pluto również pilotuje.

Ciotka - dzięki za pomoc :buzi:

No, juz za pozno...bo wyslalam...ale wysle Ci tez na e-mail...

Posted

Oki, już mam, jutro (yyy... dziś raczej ;) ) spróbuję z tą dziewczyną się dogadać.

To jeszcze raz wielkie buzi :loveu:

A na koniec, bo pewnie nie znasz - może poznaj swoją wieluńską imienniczkę :razz:

I żeby nie było wciąż nie na temat - z samego rana mam zamiar odwiedzić Delfinka (i pozostałe ok. 70 wieluniaków), to mu przekażę jak cioteczki o niej myślą. Może dziewczyna z radości trochę pobryka i jakiś kilogram pięknego ciałka zgubi? ;)

Posted

[quote name='MałGośka']Oki, już mam, jutro (yyy... dziś raczej ;) ) spróbuję z tą dziewczyną się dogadać.

To jeszcze raz wielkie buzi :loveu:

A na koniec, bo pewnie nie znasz - może poznaj swoją wieluńską imienniczkę :razz:

I żeby nie było wciąż nie na temat - z samego rana mam zamiar odwiedzić Delfinka (i pozostałe ok. 70 wieluniaków), to mu przekażę jak cioteczki o niej myślą. Może dziewczyna z radości trochę pobryka i jakiś kilogram pięknego ciałka zgubi? ;)

Wimiziaj prosze Delfinke od nas!

PS. Juz wlasnie bylam na watku Sabinki...

Posted

Ależ tu gwarno...:lol:
Że ciocia Sabina o 5-tej rano grasuje, to rozumiem....różnica czasu...ale ciocia MałGośka?.... Choroba, gdzie ten Wieluń?...:hmmmm:

Posted

Yona napisał(a):
Że ciocia Sabina o 5-tej rano grasuje, to rozumiem....różnica czasu...ale ciocia MałGośka?.... Choroba, gdzie ten Wieluń?...:hmmmm:

Hmm... No patrz, możesz mieć rację, może ten mój Wieluń w jakiejś dziurze czasowej leży? To by tłumaczyło fakt, że Delfi wciąż w schronisku.. :roll:

Ale może mi tu ładnie właśnie przywracacie wspólnie normalne prawa fizyki i wkrótce będę miała pusty schron? Ale się rozmarzyłam... mogłabym nocami sypiać, a nie rwać włosy z głowy, że te ogony wieluńskie takie nieszczęśliwe... Się rozmarzyłam :loveu:

Posted

I znowu oglądają Delfinkę...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
A tutaj ciocie Toska i Sabina zaglągały kiedyś...
A może się mylę, Ciociu MałGośka?...:mad:

Posted

Ciociu, obserwator był jeden i to dosłownie przez chwilę :mad:
Ludzie boją się tego, że ona może mieć padaczkę...
W zeszłym tygodniu wśród psów, które wystawiłam tego samego dnia, a które kończyły swój występ na allegro, wszystkie miały obserwatorów....tylko Delfinka nie miała...
Pozostałe psy od sześciu do dziewięciu....
Coś nie tak z tym ogłoszeniem...
Coś trzeba zmienić....
Ja nie wiem jak jest z tą padaczką u psów...
Muszę się wyedukować...

Posted

Przed Rokim mialam ratlerka Kropkę :diabloti: , która miala padaczkę. Jak pies jest dobrze prowadzony przez lekarza to nie ma ataków . Tamta Kropka miala też coś z zastawkami . Niestety jak skończyla 10 lat musialam ją uspić :placz: Nerki przestaly pracowac i nic nie dalo sie już zrobic :shake:

Posted

Objawy padaczki u Delfinki były łagodne...tylko prężyła sie i śliniła...
Poza tym tylko przez pół roku po przybyciu do schronu...A teraz wszystko Ok...już od półtora roku...

:roll:
Ale weź człowieku, przekonaj kogoś do takiego psa :roll: