jolek68 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 halbina napisał(a):u mnie nie ma szans na egoistyczne zachowania rezydentów... a tymczasowicze szybko rozumieją, że albo w stadku, albo... w izolacji... nie znam innego dt który z tym tematem dałby sobie tak świetnie radę jak Ty Halbinko :loveu: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 jolek68 napisał(a):nie znam innego dt który z tym tematem dałby sobie tak świetnie radę jak Ty Halbinko :loveu: czyli jak? bo ja bym chciała poznać tą tajemnicę :roll: czy po prostu takie szczeście i takie zwierzaki? Quote
jolek68 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 to wie tylko Halbinka ;) ja to ją podziwiam za to min :loveu: Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Sreberko jest słodkie :loveu:. A jak się czuje po stracie ? :roll: Ja myslę, że halbina stadko porządkuje spokojem i konsekwencją :cool3:. Zwierzolki to czują :p. Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 malawaszka napisał(a):no to wystawiłyście mi żółte papiery :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: No tak coś między wierszem wyszło :hmmmm::ices_bla: ... :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 psiama napisał(a): Ja myslę, że halbina stadko porządkuje spokojem i konsekwencją :cool3:. Zwierzolki to czują :p. no to wystawiłyście mi żółte papiery :evil_lol: Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 psiama napisał(a):Sreberko jest słodkie :loveu:. A jak się czuje po stracie ? :roll: Ja myslę, że halbina stadko porządkuje spokojem i konsekwencją :cool3:. Zwierzolki to czują :p. spokojem może tak, ale konsekwencją?... niestety jako nauczyciel nie mam aż takich osiągnięć w stadzie klasowym... własnie konsekwencji to mi chyba brakuje albo jest ona taka ukryta, nienachalna, bo uczniowie i zwierzaki wchodzą mi czasem na głowę... może zwierzaki czują, że jest we mnie tyle cierpliwości i miłości, że starczy dla wszystkich... a czasem trzeba huknąć po prostu, bo jednak ktoś w tym stadzie jest alfą... i to ja! Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Formica napisał(a):Kiedy ciachamy??:diabloti: ustalamy właśnie... czwartek... a może już jutro... Quote
Formica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No ba, my takie miłe jesteśmy do czasu. Potem ciachamy :diabloti: Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Formica napisał(a):No ba, my takie miłe jesteśmy do czasu. Potem ciachamy :diabloti: :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ta srebrna panna u ciotki halbiny tymczasuje:cool3: .Piękna :loveu::loveu:. Quote
halbina Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Elza już w domku... kilka dni i zaczynamy intensywnie szukac domku i promować sreberko... kot whiskasowy... :cool3: Quote
jolek68 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 halbina napisał(a):Elza już w domku... kilka dni i zaczynamy intensywnie szukac domku i promować sreberko... kot whiskasowy... :cool3: trzymasz ją w kubraczku czy w kołnierzu ;) ja mam kotkę wychodzącą i tylko kubraczek mógł być. Naszyłam się ich trochę bo co jakiś czas jakiś podarł się o siatkę :shake: dobrze że artystce nic się nie stało :evil_lol: Quote
halbina Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Elza dostała gustowne wdzianko...:cool3: Quote
DG32 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 halbina napisał(a):Elza dostała gustowne wdzianko...:cool3: Jak przystało na kocią damę :evil_lol:. Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No to Elza wkroczyła w nową erę, tzw. bezpieczną :cool3:. Halbina, pokaż nam kociczkę w ciuszkach :cool3: Quote
Recommended Posts