Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
u mnie nie ma szans na egoistyczne zachowania rezydentów... a tymczasowicze szybko rozumieją, że albo w stadku, albo... w izolacji...

nie znam innego dt który z tym tematem dałby sobie tak świetnie radę jak Ty Halbinko :loveu:

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
nie znam innego dt który z tym tematem dałby sobie tak świetnie radę jak Ty Halbinko :loveu:

czyli jak? bo ja bym chciała poznać tą tajemnicę :roll: czy po prostu takie szczeście i takie zwierzaki?

Posted

Sreberko jest słodkie :loveu:. A jak się czuje po stracie ? :roll:

Ja myslę, że halbina stadko porządkuje spokojem i konsekwencją :cool3:. Zwierzolki to czują :p.

Posted

malawaszka napisał(a):
no to wystawiłyście mi żółte papiery :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

No tak coś między wierszem wyszło :hmmmm::ices_bla: ... :diabloti:

Posted

psiama napisał(a):
Sreberko jest słodkie :loveu:. A jak się czuje po stracie ? :roll:

Ja myslę, że halbina stadko porządkuje spokojem i konsekwencją :cool3:. Zwierzolki to czują :p.

spokojem może tak, ale konsekwencją?... niestety jako nauczyciel nie mam aż takich osiągnięć w stadzie klasowym... własnie konsekwencji to mi chyba brakuje albo jest ona taka ukryta, nienachalna, bo uczniowie i zwierzaki wchodzą mi czasem na głowę... może zwierzaki czują, że jest we mnie tyle cierpliwości i miłości, że starczy dla wszystkich... a czasem trzeba huknąć po prostu, bo jednak ktoś w tym stadzie jest alfą... i to ja!

Posted

halbina napisał(a):
Elza już w domku... kilka dni i zaczynamy intensywnie szukac domku i promować sreberko... kot whiskasowy... :cool3:

trzymasz ją w kubraczku czy w kołnierzu ;) ja mam kotkę wychodzącą i tylko kubraczek mógł być. Naszyłam się ich trochę bo co jakiś czas jakiś podarł się o siatkę :shake: dobrze że artystce nic się nie stało :evil_lol: