psiama Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='_elza_']Chciałam uspokoić wszystkich, których niepokoją moje kwiatki i kanapa...dla uściślenia- Elza jada tylko dwie rośliny- papirusa i trawę ozdobną- oba są nieszkodliwe...trawa jest specjalnie dla Elzy coby papirusowi dała spokój...chyba działa. Pozostałe kwiaty jej nie interesują- no może jeszcze te, które mają zwisające liście i blisko podłogi łapą czasem trąci...drapaka oczywiście ma i używa...kanapa nie jest skórzana:) choć i tak byłoby żal...pozdrawiam Agnieszka[/quote] Aga, a jakiej to piknej firmy jest ta wyglądajaca[COLOR=gray]jak[/COLOR]prawdziwa[COLOR=gray]skora[/COLOR]nieskorzana[COLOR=gray]kanapa[/COLOR] ? :cool3: Siem mi podoba :eviltong:. A polecam Ci trawę kocią zasianą do ziemi w doniczce (oprócz walorów prokocich bardzo ładnie prentuje się i zdrowa w 100%). Moje kotencje zdecydowanie wybierają trawe kocią TRIXIE. Ona jest w takich paczuszkach z wypełniaczem. Zalana wodą jest piekna ale trzyma się góra kilka tygodni, a zasiana do donicy to o wiele dłużej zyjaca roślinka. Radość obupólna :diabloti:. Mielismy tu na dogo już wieści o kociambrach strutych diffenbachią i skrzydłokwiatem stąd nasze niepokoje :roll:. A masz tam na zdjęciu rewelacyjnego skrzydłokwiata (tfu, ftfu, tfu, nie zapeszając). Moje kwiaty poszły na korytarz i do pracy i ciesza nadal oczy. Kilka poszło w nieznane kręgi, bo się jakimś cichym złodziejom spodobały (ktos je zywcem ukradł z korytarza i się nie przyznał :diabloti:). Quote
jolek68 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Formica']Sprytnie z tą trawą. :cool3:[/quote] i zdrowo :razz: Quote
_elza_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kanapa była kupiona w Conforamie...ale już Conforamy nie ma w Polsce. Co do trawy kociej to znam ten patent ale mój poprzedni kot akurat tej trawy nie jadał:) pozdrawiam. Quote
psiama Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='_elza_']Kanapa była kupiona w Conforamie...ale już Conforamy nie ma w Polsce. Co do trawy kociej to znam ten patent ale mój poprzedni kot akurat tej trawy nie jadał:) pozdrawiam.[/quote] Ano, Confo.... się pozamykały :p. Kot kotowi nie równy :p. Wzruć nam jeszcze jakies foto, my tu głodne jestesmy zdjęć jak diabli :diabloti:. Quote
halbina Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Elza pojechała do Gliwic... a Gliwice przyjechały dziś do mnie... mam czarne diable... [URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92797&start=105"][COLOR=#000000]Czaruś [/COLOR][/URL]mu dali... Quote
jolek68 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='halbina']Elza pojechał do Gliwic... a Gliwice przyjechały dziś do mnie... mam czarne diable... [URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92797&start=105"][COLOR=#000000]Czaruś [/COLOR][/URL]mu dali...[/quote] tylko wątku na dogo nie założyli :mad: i to czemu :shake: Quote
halbina Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 bo Amanda kociara, a halbina czasu nie ma... :oops: Quote
jolek68 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='halbina']bo Amanda kociara, a halbina czasu nie ma... :oops:[/quote] eeee tam nie ma :shake: zostaw te matury i tu z nami bądź :evil_lol: Quote
Erin32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Eliza, tak się cieszę :multi: Bądź szczęśliwa w nowym domku :loveu: Quote
jolek68 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Erin32']Eliza, tak się cieszę :multi: Bądź szczęśliwa w nowym domku :loveu:[/quote] Elza ;) a nie Eliza :evil_lol: halbinka wybiera tylko najlepsze domki ;) Quote
malahit Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 witam dimek Elzuni :loveu: cieszę sie ,że kicia tak dobrze trafiła i chciałam dodac,ze ona była szczepiona w schronisku Felovaxem3 -dopiero co;) Quote
psiama Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Elza ma wspaniały nowy domek :cool3:. Czekamy na wątek Czarusia Halbino :p. Quote
jolek68 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='psiama']Elza ma wspaniały nowy domek :cool3:. Czekamy na wątek Czarusia Halbino :p.[/quote] halbina mówi że będzie i jest ale tylko na miau :shake: Quote
halbina Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 kto jeszcze pamięta? [IMG]http://lh3.ggpht.com/_yJkko6pJUKg/Szkosf4E1sI/AAAAAAAAA-U/ae6MtEVL72U/s512/elza2.jpg[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_yJkko6pJUKg/SzkoozYvVyI/AAAAAAAAA-Q/FHa30QJdrpw/s512/elza1.jpg[/IMG] Quote
Kamila_s Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Piekna kicia pod choinka ...najpiekniejszy prezent !!!!:-))))))))))))))))))))) Quote
Recommended Posts