Unbelievable Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja będę na 99% jednego dnia z aparatem i szczurem ;) Quote
Agnes B. Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Szopy zgłoszone:evil_lol: Ponawiam pytanie Saby: do kiedy trzeba zgłosić ilość namiotów, osób i termin przyjazdu?:razz: Quote
Bobek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cześć [quote] Ponawiam pytanie Saby: do kiedy trzeba zgłosić ilość namiotów, osób i termin przyjazdu?:razz: [/quote]Nie ma potrzeby meldowania ilości namiotów, miejsca jest wystarczająco dużo.Termin przyjazdu? Jeżeli macie ochotę na integrację zapraszamy już od 26 czerwca.:lol: Przywieźcie regionalne smakołyki i szarpniemy kolacjo- obiady przy ognisku.:multi: Tymczasem.:ylsuper: Quote
Saba Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja jak się nic nie wydarzy przyjeżdżam 26 właśnie z zastępem kibiców :diabloti: rodzinka tak się za mną stęskniła że nawet na zawody postanowili mnie wywieźć osobiście :evil_lol: a to u nich duuuuże poświęcenie ;) Quote
cawir Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Znając brać żeglarską z Białegostoku i ich powitania na siemianówce to ulubionym tam poczęstunkiem jest DUCH PUSZCZY nie wiem jak będzie wyglądał obóz agility :evil_lol: ale jestem pozytywnie nastawiony. Quote
MakeBelieve Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja oczywiscie tez bede, niestety bez psiaka ;] Ale kto wie, moze tez kiedys wystartuje ze swoim yoreczkiem :D Quote
zakla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Czy termin przyjmowania zgłoszeń już minął? Bo właśnie się dowiedziałam, że mogę być, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji... Quote
Bobek Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 To już ostatni dzwoneczek do przyjęć:mad:,właśnie pakujemy do TIRA nagrody :lol: Zgłoszenie wyślij na adres e-mail , opłatę na konto. ;) pozdrawiam Quote
tamer Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Bobek']właśnie pakujemy do TIRA nagrody :lol: [/quote] Eeeee tam, my i tak nigdy nic u Was nie wygrywamy :eviltong: ale za to dobrze się bawimy :cool3: Welsh terror już wkrótce w Białymstoku... :evil_lol: Btw... czy już coś wiadomo o ewentualnym frisbee? Quote
Ania&Psy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='tamer']Btw... czy już coś wiadomo o ewentualnym frisbee?[/QUOTE] Właśnie, właśnie. :cool3: My również będziemy. :D Quote
Bobek Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='tamer']Btw... czy już coś wiadomo o ewentualnym frisbee?[/quote] Tak,lada chwila,ogłosimy zasady dotyczące -zawodów Frisbee-[B]"Michałowo"[/B],:lol: Będzie pięknie! A rzucać będziemy do kwadratu,podzielonego na cztery części. Będzie pięknie! Quote
Mudik Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ooo super mimo,że słąbo rzucam to ja się piszę moje "chłopaki" kochają dyski. Quote
Ania&Psy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Bobek']Tak,lada chwila,ogłosimy zasady dotyczące -zawodów Frisbee-[B]"Michałowo"[/B],:lol:[/QUOTE] Super, to czekamy. :razz: Quote
blaira Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Czy ktos wraca w niedziele lub w pond przed poludniem do Warszawy i znajdzie wolne miejsce dla mnie i pudzianka? Doplacamy oczywiscie ;) pozdrawiam Quote
BBH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 No no to czekam na info dot. frisbee, może z burkiem będziemy żenującą rozrywką tłumów :lol: :evil_lol: Bo chętnie zobaczę jak się szczurek zachowuje przy ludziach ;) Pamiętając zeszły rok stanowczo przybędę :razz: (Pomińmy to, że z "robotą"... :roll: ) Pozdrawiam, Maciek Quote
19MLenka95 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Uuu... Przy Towarowej! To jest normalnie 500 m od mojego bloku! Będę tam, ale tylko pooglądać! Quote
Saba Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mam pytanko, a mianowicie o której można się stawić w piątek?? Planuje wyjazd z Płocka jeszcze przed południem, przyznam że nie wiem ile się tam jedzie ale chyba 4-5 h Quote
Ania&Psy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Bobek']Tak,lada chwila,ogłosimy zasady dotyczące -zawodów Frisbee-[B]"Michałowo"[/B],:lol: Będzie pięknie! A rzucać będziemy do kwadratu,podzielonego na cztery części. Będzie pięknie![/QUOTE] To co z tymi zasadami? :razz: Quote
Bobek Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [CENTER][CENTER][B]Zasady- Gry Frisbee-„Michałowo”[/B][/CENTER] [/CENTER] [FONT=Symbol]·[/FONT]Gra polega na rzucaniu dyskiem do kwadratu i łapaniu dysku przez psa w strefach, co powoduje zdobywanie punktów. [FONT=Symbol]·[/FONT] Kwadrat ma wymiary 9x9m. Jest on podzielony na cztery części, każda część nazwana zostaje strefą .Strefa oznaczona będzie numerem odpowiednim do ilości zdobywanych punktów od 1 do 4 [FONT=Symbol]·[/FONT]Zawodnik na wykonanie swoich rzutów ma 1 minutę. Czas liczy się od wykonania pierwszego rzutu. Jeżeli ostatni rzut zostanie wykonany przed upływem czasu, a złapany przez psa już po jego zakończeniu, rzut zostaje zaliczony. [FONT=Symbol]·[/FONT]Rzuty wykonuje sie z linii startowej oddalonej od kwadratu o 15 lub 20 metrów (do wyboru przez zawodnika). Każdy zawodnik decyduje skąd będzie rzucał przed rozpoczęciem gry i nie może zmienić swojej decyzji w czasie rzucania. [FONT=Symbol]·[/FONT]Jeżeli zawodnik wykonuje rzuty z odległości 15 metrów za każdy złapany rzut dostaje odpowiednio do strefy od 1 do 4 punktów. Jeżeli zdecyduje się na rzucanie z odległości 20 metrów jego wynik zostanie podwojony. [FONT=Symbol]·[/FONT]W przypadku kiedy pies złapie dysk pomiędzy strefami, przez sędziów zaliczana jest strefa wyżej punktowana. Jeżeli pies złapie dysk pomiędzy wnętrzem strefy, a resztą boiska rzut zostaje zaliczony, jako złapany w strefie. Jeżeli pies złapie dysk w powietrzu rzut zostaje zaliczony w miejscu wylądowania psa. [FONT=Symbol]·[/FONT]Każdy zawodnik korzysta z własnego dysku .Rzuty wykonujemy jednym dyskiem. Zapisy do zabawy frisbee przyjmowane będą na miejscu w sekretariacie na początku imprezy. Będzie to imprezka sobotnia po zakończeniu przebiegów agility i sztafety . Na zwycięzców czekają nagrody . Życzymy wspaniałej zabawy :multi::multi::multi: :):):) Quote
Saba Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a gupi Fion kontuzjowany ^$%^(& taka fajna zabawa :[ Quote
Bobek Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Zapraszamy wszystkich przyjeżdżających na piknik w czwartek lub piątek o każdej porze!!! Wszystkich przyjezdnych przywitamy po gospodarsku wodą,chlebem i Duchem Puszczy. Quote
cawir Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 MMMM :p DUCH PUSZCZY to będzie wesoło :evil_lol: tylko będzie ciężko biegać następnego dnia ale damy rade Quote
Madziaa.P Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 My też będziemy ale tylko popatrzeć ;) A czy psy nie zgłoszone mogą wejść na teren pikniku? Quote
MakeBelieve Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Raczej tak. Ja swoją kruszynkę też biorę :D Quote
Recommended Posts