Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć
[quote]
Ponawiam pytanie Saby: do kiedy trzeba zgłosić ilość namiotów, osób i termin przyjazdu?:razz: [/quote]Nie ma potrzeby meldowania ilości namiotów, miejsca jest wystarczająco dużo.Termin przyjazdu? Jeżeli macie ochotę na integrację zapraszamy już od 26 czerwca.:lol:
Przywieźcie regionalne smakołyki i szarpniemy kolacjo- obiady przy ognisku.:multi:
Tymczasem.:ylsuper:

Posted

ja jak się nic nie wydarzy przyjeżdżam 26 właśnie z zastępem kibiców :diabloti: rodzinka tak się za mną stęskniła że nawet na zawody postanowili mnie wywieźć osobiście :evil_lol: a to u nich duuuuże poświęcenie ;)

Posted

Znając brać żeglarską z Białegostoku i ich powitania na siemianówce to ulubionym tam poczęstunkiem jest DUCH PUSZCZY nie wiem jak będzie wyglądał obóz agility :evil_lol: ale jestem pozytywnie nastawiony.

• 2 weeks later...
Posted

Czy termin przyjmowania zgłoszeń już minął? Bo właśnie się dowiedziałam, że mogę być, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji...

Posted

To już ostatni dzwoneczek do przyjęć:mad:,właśnie pakujemy do TIRA nagrody :lol:
Zgłoszenie wyślij na adres e-mail , opłatę na konto. ;)
pozdrawiam

Posted

[quote name='Bobek']właśnie pakujemy do TIRA nagrody :lol:
[/quote]
Eeeee tam, my i tak nigdy nic u Was nie wygrywamy :eviltong: ale za to dobrze się bawimy :cool3: Welsh terror już wkrótce w Białymstoku... :evil_lol:

Btw... czy już coś wiadomo o ewentualnym frisbee?

Posted

[quote name='tamer']Btw... czy już coś wiadomo o ewentualnym frisbee?[/quote]
Tak,lada chwila,ogłosimy zasady dotyczące -zawodów Frisbee-[B]"Michałowo"[/B],:lol:
Będzie pięknie!
A rzucać będziemy do kwadratu,podzielonego na cztery części.
Będzie pięknie!

Posted

No no to czekam na info dot. frisbee, może z burkiem będziemy żenującą rozrywką tłumów :lol: :evil_lol: Bo chętnie zobaczę jak się szczurek zachowuje przy ludziach ;) Pamiętając zeszły rok stanowczo przybędę :razz: (Pomińmy to, że z "robotą"... :roll: )

Pozdrawiam,
Maciek

Posted

Mam pytanko, a mianowicie o której można się stawić w piątek?? Planuje wyjazd z Płocka jeszcze przed południem, przyznam że nie wiem ile się tam jedzie ale chyba 4-5 h

Posted

[quote name='Bobek']Tak,lada chwila,ogłosimy zasady dotyczące -zawodów Frisbee-[B]"Michałowo"[/B],:lol:
Będzie pięknie!
A rzucać będziemy do kwadratu,podzielonego na cztery części.
Będzie pięknie![/QUOTE]
To co z tymi zasadami? :razz:

Posted

[CENTER][CENTER][B]Zasady- Gry Frisbee-„Michałowo”[/B][/CENTER]
[/CENTER]
[FONT=Symbol]·[/FONT]Gra polega na rzucaniu dyskiem do kwadratu i łapaniu dysku przez
psa w strefach, co powoduje zdobywanie punktów.
[FONT=Symbol]·[/FONT] Kwadrat ma wymiary 9x9m. Jest on podzielony na cztery części, każda część nazwana zostaje strefą .Strefa oznaczona będzie numerem odpowiednim do ilości zdobywanych
punktów od 1 do 4
[FONT=Symbol]·[/FONT]Zawodnik na wykonanie swoich rzutów ma 1 minutę. Czas liczy się
od wykonania pierwszego rzutu. Jeżeli ostatni rzut zostanie wykonany
przed upływem czasu, a złapany przez psa już po jego zakończeniu, rzut
zostaje zaliczony.
[FONT=Symbol]·[/FONT]Rzuty wykonuje sie z linii startowej oddalonej od kwadratu o 15 lub 20
metrów (do wyboru przez zawodnika). Każdy zawodnik decyduje skąd będzie
rzucał przed rozpoczęciem gry i nie może zmienić swojej decyzji w czasie
rzucania.
[FONT=Symbol]·[/FONT]Jeżeli zawodnik wykonuje rzuty z odległości 15 metrów za każdy złapany
rzut dostaje odpowiednio do strefy od 1 do 4 punktów. Jeżeli zdecyduje się na rzucanie z odległości 20 metrów jego wynik zostanie podwojony.
[FONT=Symbol]·[/FONT]W przypadku kiedy pies złapie dysk pomiędzy strefami, przez sędziów zaliczana jest
strefa wyżej punktowana. Jeżeli pies złapie dysk pomiędzy wnętrzem
strefy, a resztą boiska rzut zostaje zaliczony, jako złapany w
strefie. Jeżeli pies złapie dysk w powietrzu rzut zostaje zaliczony w
miejscu wylądowania psa.
[FONT=Symbol]·[/FONT]Każdy zawodnik korzysta z własnego dysku .Rzuty wykonujemy jednym dyskiem.

Zapisy do zabawy frisbee przyjmowane będą na miejscu w sekretariacie na początku imprezy.
Będzie to imprezka sobotnia po zakończeniu przebiegów agility i sztafety .
Na zwycięzców czekają nagrody .
Życzymy wspaniałej zabawy :multi::multi::multi: :):):)

Posted

Zapraszamy wszystkich przyjeżdżających na piknik w czwartek lub piątek o każdej porze!!!
Wszystkich przyjezdnych przywitamy po gospodarsku wodą,chlebem i Duchem Puszczy.