Kamila Proc Posted February 25 Posted February 25 Dnia 24.02.2025 o 17:55, Radek napisał: A ja właśnie skończyłem jeść kaszę gryczaną z podsmażoną papryką, pieczarką i tofu. A do tego ogórek kiszony. Mniam. i zsiadle mleczko? Quote
Kamila Proc Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 09:25, guccio napisał: Od wczoraj dokładam nowe fanty🙂 braaaaaawo Quote
Jota67 Posted February 25 Posted February 25 Moje dwie domowe kicie na sterylce. A ja przeżywam 😭. I czekam na telefon kiedy odebrać. Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 12:19, Jota67 napisał: Moje dwie domowe kicie na sterylce. A ja przeżywam 😭. I czekam na telefon kiedy odebrać. To kciuki i powodzenia.Troche nerwów przy tym jest... 1 Quote
Jota67 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 12:36, guccio napisał: To kciuki i powodzenia.Troche nerwów przy tym jest... Dziękuję. Mnie już wszystko boli... I boję się tego dzisiejszego popołudnia. Już im przeniosłam wszystko do jednego pokoju i tam się z nimi zamknę, żeby nie próbowały po schodach biegać. Quote
Radek Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 09:53, Kamila Proc napisał: i zsiadle mleczko? Herbata z cytryną lepsza 🙂 Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 12:45, Jota67 napisał: Dziękuję. Mnie już wszystko boli... I boję się tego dzisiejszego popołudnia. Już im przeniosłam wszystko do jednego pokoju i tam się z nimi zamknę, żeby nie próbowały po schodach biegać. Najlepiej w takim wypadku mieć klatkę bytową,nie masz gdzie pożyczyć? Masz wtedy wszystko pod kontrolą a przecież nie nie jest kwestia jednego dnia. I co najważniejsze ograniczysz skakanie - wtedy zagrożenie przepuklina pooperacyjną 😟 1 Quote
Jota67 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 13:28, guccio napisał: Najlepiej w takim wypadku mieć klatkę bytową,nie masz gdzie pożyczyć? Masz wtedy wszystko pod kontrolą a przecież nie nie jest kwestia jednego dnia. I co najważniejsze ograniczysz skakanie - wtedy zagrożenie przepuklina pooperacyjną 😟 No klatki nie mam. Ograniczę je do małego pokoju. Umówiłam sterylkę na teraz gdy jestem w domu i mogę "mieć na nich oko". Najbardziej się boję, że będą cierpieć, ale wet mnie zapewniła że nie. Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 13:41, Jota67 napisał: No klatki nie mam. Ograniczę je do małego pokoju. Umówiłam sterylkę na teraz gdy jestem w domu i mogę "mieć na nich oko". Najbardziej się boję, że będą cierpieć, ale wet mnie zapewniła że nie. A spytaj u weta czy nie ma pożyczyć na chociaż 3 - 4 dni Koteczkii dzisiaj będą " pijane"🙂i bardzo pilnuj żeby nie wylazły z ubranek, mogą wtedy rozszarpać szwy😟 1 Quote
Aldrumka Posted February 25 Posted February 25 poproszę nr 60, 61 tę niebieską z góry, 65 za wyw. te mniejsze jajeczka to 3 zł za sztukę ? Quote
Koki-99 Posted February 25 Posted February 25 Czy sweterek 28 ma błyszcząca nitkę? Jaki to dokładnie kolor, róż czy morela? Quote
jola&tina Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 12:45, Jota67 napisał: Dziękuję. Mnie już wszystko boli... I boję się tego dzisiejszego popołudnia. Już im przeniosłam wszystko do jednego pokoju i tam się z nimi zamknę, żeby nie próbowały po schodach biegać. Będzie dobrze - kotki będą spać a Ty razem z nimi w zamkniętym pokoju 🙂 Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 14:45, Aldrumka napisał: poproszę nr 60, 61 tę niebieską z góry, 65 za wyw. te mniejsze jajeczka to 3 zł za sztukę ? Cena za wszystkie jajeczka. Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 14:45, Aldrumka napisał: poproszę nr 60, 61 tę niebieską z góry, 65 za wyw. te mniejsze jajeczka to 3 zł za sztukę ? Cena 10 zł jest za wszystkie trzy Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 15:14, Koki-99 napisał: Czy sweterek 28 ma błyszcząca nitkę? Jaki to dokładnie kolor, róż czy morela? Poproszę o chwilę cierpliwości, gdzieś go zapodziałami 😟 Quote
UlaFeta Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 12:19, Jota67 napisał: Moje dwie domowe kicie na sterylce. A ja przeżywam 😭. I czekam na telefon kiedy odebrać. Przepraszam bardzo,ale drażni mnie słowo sterylka.Czy to dziewczynka czy chłopiec "wszystko"kastrujemy.Poczytaj jaka jest różnica. Quote
guccio Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 18:43, UlaFeta napisał: Przepraszam bardzo,ale drażni mnie słowo sterylka.Czy to dziewczynka czy chłopiec "wszystko"kastrujemy.Poczytaj jaka jest różnica. A moja wetka mówi, że używają obu określeń bo i tak każdy wie o co chodzi 1 Quote
Jota67 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 18:43, UlaFeta napisał: Przepraszam bardzo,ale drażni mnie słowo sterylka.Czy to dziewczynka czy chłopiec "wszystko"kastrujemy.Poczytaj jaka jest różnica. Wiem, że to kastracja. Powszechnie używa się słowa " sterylka". Nawet weterynarz w ten sposób to nazywa. Czytać nie muszę, bo jaka jest różnica to doskonałe wiem. Nie łapmy się tu za słówka, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. 1 Quote
Jota67 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 15:26, jola&tina napisał: Będzie dobrze - kotki będą spać a Ty razem z nimi w zamkniętym pokoju 🙂 A skąd wiesz? 😂Moje spanie już też przygotowane 👍🤗 Quote
Recommended Posts