Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super koniki 8)

Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X

Gdy nas coś próbuje złapać za ogon to my zamiast uciekać zaczynamy gonić...

[size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size]

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szaraduszka']Super koniki 8)

Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X

[size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='szaraduszka']Super koniki 8)

[size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote][/quote]

ale co chciałaś wyrazić? Bo chyba ci nie wyszło... 8)

Posted

[quote name='asher']

[b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote]

:o :o :o ...

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='szaraduszka']Super koniki 8)

[size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote][/quote]

ale co chciałaś wyrazić? Bo chyba ci nie wyszło... 8)[/quote]
:lol: Hani mowę odjeło :lol:

Posted

[quote name='dbsst']jak ja siedze w domu to nic sie nie dzieje ale jak mam malo czasu to galerie az od postow nowych pekaja
to niesprawiedliwe :evil:[/quote]
powiedziałabym, że to normalne - tysz tak mam :-?

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']

[b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote]

:o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-?

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']

:o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-?[/quote] :lol: :lol: :lol:
wymień amalgaty na porcelanę :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']

:o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-?[/quote] :lol: :lol: :lol:
wymień amalgaty na porcelanę :wink:[/quote]

albo powyrywaj! :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b][size=6]DZIEŃ DOBRY ! WSZYSCY MAJĄ MNIE W .....[/size][/b] :evilbat:

[b][size=6]SZKODA .....[/size][/b] :shake:

[img]http://img276.imageshack.us/img276/795/c33f1qb.jpg[/img][/quote]

oooooooooooooo byl u Ciebie Kłapouszek na herbatce :D

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst']

oooooooooooooo byl u Ciebie Kłapouszek na herbatce :D[/quote]

[b]Oooooo [/b] :o [b] A Ty Debeściaczku nie w Bydgoszczy ????[/b] :o[/quote]
nie bo dzis czwartek w czwartki nie mam w zwyczaju sie tam pokazywac ;)

Posted

[quote name='dbsst']
nie bo dzis czwartek w czwartki nie mam w zwyczaju sie tam pokazywac ;)[/quote]

[b]Cholera, mam od jutra URLOP [/b] :angel: [b]I będę mogła się wyspać... A wysypiam się tylko w niedzielę. Więc ... popiendroliło mi się ciutkę [/b] 8)

Posted

[SIZE=2][B]Narazie czuję się z lekka osamotniony... Ale już kaperuję Mańkę.
Tylko ona postawiła warunek : NIE MOŻE BYĆ RÓŻOWY ...[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]Dlaczego ????[/B] :o :o :o
[/SIZE]
][IMG]http://img453.imageshack.us/img453/1663/77f3qr.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEŃ DOBRY ! [size=6][color=red]WSZYSCY MAJĄ MNIE W ....[/color][/size].[/b] :evilbat:

[b][size=6]SZKODA .....[/size][/b] :shake:

[img]http://img276.imageshack.us/img276/795/c33f1qb.jpg[/img][/quote]

:hmmmm: :roll: znaczy KOGO??? bo Gezia to ja [img]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/0054.gif[/img]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b][size=6]Narazie czuję się z lekka osamotniony... Ale już kaperuję Mańkę.
Tylko ona postawiła warunek : NIE MOŻE BYĆ RÓŻOWY ...[/size][/b]
[b][size=6]Dlaczego ????[/size][/b] :o :o :o

][img]http://img453.imageshack.us/img453/1663/77f3qr.jpg[/img][/quote]czyżby Gezio odbierał RM :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']czyżby Gezio odbierał RM :o[/quote]

[B]OCZYWIŚCIE !!! A pocóż miałby te antenkę ???[/B]

[B][SIZE=6][SIZE=2]Już nie jestem osamotniony !!! Tylko nie wiem, czy Ojciec Dyrektor[/SIZE] [SIZE=2]byłby zachwycony formą ? Taka:evilbat: trochę MODERN jak na moherek[/SIZE] .[/SIZE][/B] :evilbat: :evilbat:

[IMG]http://img506.imageshack.us/img506/6796/m3f7aq.jpg[/IMG]