szaraduszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Super koniki 8) Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X Gdy nas coś próbuje złapać za ogon to my zamiast uciekać zaczynamy gonić... [size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size] Quote
Hanna R. Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='szaraduszka']Super koniki 8) Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X Gdy nas coś próbuje złapać za ogon to my zamiast uciekać zaczynamy gonić... [size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote] Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='szaraduszka']Super koniki 8) Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X Gdy nas coś próbuje złapać za ogon to my zamiast uciekać zaczynamy gonić... [size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote][/quote] ale co chciałaś wyrazić? Bo chyba ci nie wyszło... 8) Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 jak ja siedze w domu to nic sie nie dzieje ale jak mam malo czasu to galerie az od postow nowych pekaja to niesprawiedliwe :evil: Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='asher'] [b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote] :o :o :o ... Quote
PIKA Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='szaraduszka']Super koniki 8) Na ogonie nie jest źle... znałam takie psowate co chciały polować :roll: wskakiwały na zad albo chciały łapać za kark 0X Gdy nas coś próbuje złapać za ogon to my zamiast uciekać zaczynamy gonić... [size=1]Trza go było od szczeniaczka do koni przyzwyczajać![/size][/quote][/quote] ale co chciałaś wyrazić? Bo chyba ci nie wyszło... 8)[/quote] :lol: Hani mowę odjeło :lol: Quote
aga1215 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst']jak ja siedze w domu to nic sie nie dzieje ale jak mam malo czasu to galerie az od postow nowych pekaja to niesprawiedliwe :evil:[/quote] powiedziałabym, że to normalne - tysz tak mam :-? Quote
asher Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] [b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote] :o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-? Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] [b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote] :o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-?[/quote] :lol: :lol: :lol: wymień amalgaty na porcelanę :wink: Quote
aga1215 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [b]Gieziu[/b] - a gdzież ta Twoja Pańcia wędruje??? :-? Quote
mmbbaj Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] [b]Haniu[/b] tylko ty przestań już tę moja kukiełkę w zęba kłuć, bo niedługo jajo zniosę!!! Boli jak nie wiem co! :evil: A RM i tak nie będę odbierać, więc zajmij się czyms bardziej konstruktywnym :evilbat:[/quote] :o :o :o ...[/quote]No cio? Ząb mnie bolał, więc myślałam, że to Hania zrobiła moja kukiełke i mi szpilką w okolicach żuchwy majstruje... Żebym to RM zaczęla przez plomby odbierać... :-?[/quote] :lol: :lol: :lol: wymień amalgaty na porcelanę :wink:[/quote] albo powyrywaj! :lol: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [SIZE=2][B]DZIEŃ DOBRY ! WSZYSCY MAJĄ MNIE W .....[/B] :evilbat: [B]SZKODA .....[/B] [/SIZE] :shake: [IMG]http://img276.imageshack.us/img276/795/c33f1qb.jpg[/IMG] Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][size=6]DZIEŃ DOBRY ! WSZYSCY MAJĄ MNIE W .....[/size][/b] :evilbat: [b][size=6]SZKODA .....[/size][/b] :shake: [img]http://img276.imageshack.us/img276/795/c33f1qb.jpg[/img][/quote] oooooooooooooo byl u Ciebie Kłapouszek na herbatce :D Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Patka']cóż za piękna ... kokardka :lol:[/quote] [b] OOOOO [/b] :o :o :o [b] GRUBA się odezwała ![/b] :lol: [b]Masz piękne zdjęcia Lilith. [/b] 8) Quote
Patka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 haniu hudzinko :wink: mió Cię powitać, ale paróweczka tyz chuda jest cudna ;) Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='dbsst'] oooooooooooooo byl u Ciebie Kłapouszek na herbatce :D[/quote] [b]Oooooo [/b] :o [b] A Ty Debeściaczku nie w Bydgoszczy ????[/b] :o Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] oooooooooooooo byl u Ciebie Kłapouszek na herbatce :D[/quote] [b]Oooooo [/b] :o [b] A Ty Debeściaczku nie w Bydgoszczy ????[/b] :o[/quote] nie bo dzis czwartek w czwartki nie mam w zwyczaju sie tam pokazywac ;) Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='dbsst'] nie bo dzis czwartek w czwartki nie mam w zwyczaju sie tam pokazywac ;)[/quote] [b]Cholera, mam od jutra URLOP [/b] :angel: [b]I będę mogła się wyspać... A wysypiam się tylko w niedzielę. Więc ... popiendroliło mi się ciutkę [/b] 8) Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [SIZE=2][B]Narazie czuję się z lekka osamotniony... Ale już kaperuję Mańkę. Tylko ona postawiła warunek : NIE MOŻE BYĆ RÓŻOWY ...[/B][/SIZE] [SIZE=2][B]Dlaczego ????[/B] :o :o :o [/SIZE] ][IMG]http://img453.imageshack.us/img453/1663/77f3qr.jpg[/IMG] Quote
aga1215 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]DZIEŃ DOBRY ! [size=6][color=red]WSZYSCY MAJĄ MNIE W ....[/color][/size].[/b] :evilbat: [b][size=6]SZKODA .....[/size][/b] :shake: [img]http://img276.imageshack.us/img276/795/c33f1qb.jpg[/img][/quote] :hmmmm: :roll: znaczy KOGO??? bo Gezia to ja [img]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/0054.gif[/img] Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][size=6]Narazie czuję się z lekka osamotniony... Ale już kaperuję Mańkę. Tylko ona postawiła warunek : NIE MOŻE BYĆ RÓŻOWY ...[/size][/b] [b][size=6]Dlaczego ????[/size][/b] :o :o :o ][img]http://img453.imageshack.us/img453/1663/77f3qr.jpg[/img][/quote]czyżby Gezio odbierał RM :o Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']czyżby Gezio odbierał RM :o[/quote] [B]OCZYWIŚCIE !!! A pocóż miałby te antenkę ???[/B] [B][SIZE=6][SIZE=2]Już nie jestem osamotniony !!! Tylko nie wiem, czy Ojciec Dyrektor[/SIZE] [SIZE=2]byłby zachwycony formą ? Taka:evilbat: trochę MODERN jak na moherek[/SIZE] .[/SIZE][/B] :evilbat: :evilbat: [IMG]http://img506.imageshack.us/img506/6796/m3f7aq.jpg[/IMG] Quote
LAZY Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Nie wiem jak Ojcu, ale mnie ten modernistyczny berecik bardzo odpowiada! :lol: Quote
PIKA Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :o :o [b]Hanka [/b]psy do koalicji mocherowej wyslalas :o Quote
Recommended Posts