Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][COLOR=Black][B]Chyba mam nowe lokatorki ... Wszystko mnie swędzi ...[/B][/COLOR][/SIZE]
:roll:

[SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9228/c145qa.jpg[/IMG]

[B]
Ona mówi : WYKLUCZONE !!! Autorytatywna jest ! Spróbowałbym jej nie wierzyć ...[/B]
:-? :-? :-?[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/4424/k34uv.jpg[/IMG]

[B][COLOR=green][SIZE=6]
[SIZE=2][COLOR=Black]No wiec zaaplikuję sobie środek łagodzący[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B]
8)

[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9606/k46lf.jpg[/IMG]

[B][COLOR=green]
[SIZE=2][COLOR=Black]Nie pozostaje mi nic innego, jak przespać się trochę... Przed spacerem ! I śniegiem... może dzisiaj udam mi się Jej nie wywrócić. :evilbat: Bo wczoraj przy moim wydatnym udziale ( nie to, żebym się chwalił :oops: ) grzmotnęła na plecy, głowa jej odskoczyła ze dwa razy. Zgubiła w śniegu okulary... :roll: I za to mi się trochę dostało... :cry: Ale co tam. Kto nie ryzykuje - ten nie jedzie .
No to do zobaczenia ![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=Black] :hand:[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/1150/k133wa.jpg[/IMG]

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D

Posted

[quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

Ala, nie mogę ruszyć głową :cry: Dopiero dzisiaj czuję skutki wczorajszej geziowej akcji "patyczek" :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

Ala, nie mogę ruszyć głową :cry: Dopiero dzisiaj czuję skutki wczorajszej geziowej akcji "patyczek" :-?[/quote]szczerze współczuję :( , znam ten ból :oops: .

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

Ala, nie mogę ruszyć głową :cry: Dopiero dzisiaj czuję skutki wczorajszej geziowej akcji "patyczek" :-?[/quote]

[b]Haniu[/b], nie ,że bym się naśmiewała ,nawet współczuje ...[size=1]ale chciałabym to zobaczyc ,szkoda ,że nikt nie ufocił ...[/size]

Posted

[quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

Ala, nie mogę ruszyć głową :cry: Dopiero dzisiaj czuję skutki wczorajszej geziowej akcji "patyczek" :-?[/quote]

[b]Haniu[/b], nie ,że bym się naśmiewała ,nawet współczuje ...[size=1]ale chciałabym to zobaczyc ,szkoda ,że nikt nie ufocił ...[/size][/quote]Ala nic straconego , jak kupię aparat to Cię ufocę jak Ozzy cię przewraca :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

[b]Haniu[/b], nie ,że bym się naśmiewała ,nawet współczuje ...[size=1]ale chciałabym to zobaczyc ,szkoda ,że nikt nie ufocił ...[/size][/quote]Ala nic straconego , jak kupię aparat to Cię ufocę jak Ozzy cię przewraca :wink: :lol:[/quote]

hahaha, już taka akcja była, pamiętasz ? :wink: wtedy nie zdążyłas , szybko postawiłam się do pionu :D

Posted

[quote name='Alka']

[b]Haniu[/b], nie ,że bym się naśmiewała ,nawet współczuje ...[size=1]ale chciałabym to zobaczyc ,szkoda ,że nikt nie ufocił ...[/size][/quote]

[size=1]Ależ proszę, proszę ; ja - w jednej rece aparat - oczywiscie , w drugiej patyczek, który właśnie podniosłam. Gezio- wiadomo , musi wszystko na wczoraj, wiec chciał sie obsłużyć. Skoczył - a jak sie odbije toooo - no, wielki jest ... Padłam do tyłu bezwładnie, jak worek. Głowa istotnie, odbiła mi sie od podłoża dwukrotnie. Okulary poszybowały w zaspę dość odległą. Ledwo je znalazłam. Musiało to wszystko wyglądać zabawnie. Ale gdyby tak nie było sniegu [/size] :-? [size=1]Cholera, dzisiaj głowa mi pęka, a naciągniete mięśnie szyi bola jak nieszczście [/size] :cry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[size=1]Ależ proszę, proszę ; ja - w jednej rece aparat - oczywiscie , w drugiej patyczek, który właśnie podniosłam. Gezio- wiadomo , musi wszystko na wczoraj, wiec chciał sie obsłużyć. Skoczył - a jak sie odbije toooo - no, wielki jest ... Padłam do tyłu bezwładnie, jak worek. Głowa istotnie, odbiła mi sie od podłoża dwukrotnie. Okulary poszybowały w zaspę dość odległą. Ledwo je znalazłam. Musiało to wszystko wyglądać zabawnie. Ale gdyby tak nie było sniegu [/size] :-? [size=1]Cholera, dzisiaj głowa mi pęka, a naciągniete mięśnie szyi bola jak nieszczście [/size] :cry:[/quote]

Mnie się ciagle przytrafiają takie sytuacje :-? I niekoniecznie za sprawą Leona. Zato zawsze wtedy pojawia się niespodziewanie jakiś widz, który usiłuje nie pęknąć ze śmiechu :-?
W domu też. Mamy taką drabinkę bez szczebelków, jest tylko ostatni. Ostatnio nie mogłam się doprosić TZa, żeby mi ściągnął pudełko z pawlacza, więc dumą się uniosłam i postanowiłam sama. Wlazłam i w momencie siegania po pudło zleciałam z łoskotem. Najpierw ja, a potem na mnie pudełko :-? W podłodze w przedpokoju mamy dziurę 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]Drabina z JEDNYM szczeblem ???[/b] :o :o :o[/quote]

tak 8)
taka domowa, rozkładana drabinka, metalowa. Mam ja od zawsze. I od zawsze nie ma szczebelków, nie wiem, co się z nimi stało i jak się stało. Jest tylko ten najwyższy, taki płaski, na którym się staje :lol:

Posted

Haniu, a może masażyk by pomógł?

[size=1]wybacz ...ale ja nie mogę się opanować [img]http://img231.imageshack.us/img231/8879/3611612mq.gif[/img][/size]

Posted

[quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka']Jeżeli Gezio dobrze się wyśpi przed spacerem , to sądze ,że uda mu się i to z nawiązką powtórzyć wczorajszy wyczyn . Przecież ostatnio z Gezia to prawdziwy żywioł... :wink: :D :D[/quote]

[b]Haniu[/b], nie ,że bym się naśmiewała ,nawet współczuje ...[size=1]ale chciałabym to zobaczyc ,szkoda ,że nikt nie ufocił ...[/size][/quote]Ala nic straconego , jak kupię aparat to Cię ufocę jak Ozzy cię przewraca :wink: :lol:[/quote]

hahaha, już taka akcja była, pamiętasz ? :wink: wtedy nie zdążyłas , szybko postawiłam się do pionu :D[/quote]na śniegu może być inaczej :wink: 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][b]Drabina z JEDNYM szczeblem ???[/b] :o :o :o[/quote]

tak 8)
taka domowa, rozkładana drabinka, metalowa. Mam ja od zawsze. I od zawsze nie ma szczebelków, nie wiem, co się z nimi stało i jak się stało. Jest tylko ten najwyższy, taki płaski, na którym się staje :lol:[/quote]to ty ciesz się że masz taką drabinkę , bo ja zanim TZ kupił drabinkę z , aż 3 szczeblami to robiłam rusztowanie z krzeseł , no i aby dosięgnąć towar z końca pawlacza to robiłam piramidę z 2 taboretów i trzeci stawiałam na nich no i jak juz dosięgałam tej rzeczy ,taboret się zachwiał i spadł a ja zawisłam ipomału zjeżdżałam z pawlacza wiszać na rękach , całe wewn . str. przedramienia miałam obdartą :oops: i posiniaczona 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]Jezu, Maga i Ala ! Co za okrutnych i bezwzględnych macie TZ-ów... Albo planują wasze unicestwienie w tem wyrafinowany sposób... Przemyślcie to [/b] :-? :-? :-?[/quote]Haniu , ja już mam porządną drabinkę , ale zamiłowanie do sportów ekstremalnych mi zostało :oops: :lol: :lol: i czasem z lenistwa :oops: wolę 2 krzesła ustawić niż wyciągać ją z szafy 8) :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to ty ciesz się że masz taką drabinkę , bo ja zanim TZ kupił drabinkę z , aż 3 szczeblami to robiłam rusztowanie z krzeseł , no i aby dosięgnąć towar z końca pawlacza to robiłam piramidę z 2 taboretów i trzeci stawiałam na nich no i jak juz dosięgałam tej rzeczy ,taboret się zachwiał i spadł a ja zawisłam ipomału zjeżdżałam z pawlacza wiszać na rękach , całe wewn . str. przedramienia miałam obdartą :oops: i posiniaczona 8)[/quote]

:lol: :lol: :lol: nie mogę hahaha
Alu, jak ja bym zawisła na swoim pawlaczu, to niewykluczone, że następnie on by mi spadł na łeb :lol:

[quote name='HankaRupczewska'][b]Jezu, Maga i Ala ! Co za okrutnych i bezwzględnych macie TZ-ów... Albo planują wasze unicestwienie w tem wyrafinowany sposób... Przemyślcie to [/b] :-? :-? :-?[/quote]

niewykluczone :wink:
Bo on się zainteresował wtedy bardziej tą dziura w podłodze :x Nad nią się pochylał, ubolewał i zastnawiał, czy da się naprawić :-?

Posted

[SIZE=2][COLOR=Black][B]WRÓCIŁAM ! ŻYJĘ ! :multi: Mam duuużo fot - muszę je obrobić... Odkąd wychodzą mi zdjęcia w ruchu będę Was zamęczać...[/B] :-?

[B]
PRZYSTOJNY JESTEM... :oops: NIEZALEŻNIE OD OKOLICZNOŚCI ... A I SPRAWNY NIESAMOWICIE - UDAŁO MI SIĘ JEJ DZISIAJ NIE WYWRÓCIĆ ... 8) DUMNY JESTEM !!![/B][/COLOR][/SIZE] :grins:

[IMG]http://img482.imageshack.us/img482/8101/23ti.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/1204/36xg.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/5593/55mm1.jpg[/IMG]

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img209.imageshack.us/img209/4254/10bighug8ok.gif[/img]och całe szczęście że nic ci nie jest :wink:
Ale Gezio robi odlotowe miny :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ocha, Alicjo - zawsze wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć ! :D