Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Gosiek']Maga - korzystaj i nie marudź :wink: :lol: a takie sprawdzone przepisy są na wagę złota 8)[/quote] Gosiek, ja już gdzieś tu tłumaczyłam... 8) jestem tym typem gospodyni domowej, na widok której wszystkie potrawy się buntują, nie wychodza, przypalają, nie mają smaku, mają czegoś za dużo, a czegoś za mało... :roll: :evil: Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Tia - czytałam o tym ale..... wiesz co? Zrób to drożdżowe ala Chałka co? i potem mi powiedz ze Ci nic nie wychodzi 8) Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Gosiek']Tia - czytałam o tym ale..... wiesz co? Zrób to drożdżowe ala Chałka co? i potem mi powiedz ze Ci nic nie wychodzi 8)[/quote] dobra, mogę się podjąć wyzwania, ale jak nie wyjdzie, to wyśle ci poczta i je zjesz :evilbat: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Gosiek']Tia - czytałam o tym ale..... wiesz co? Zrób to drożdżowe ala Chałka co? i potem mi powiedz ze Ci nic nie wychodzi 8)[/quote] dobra, mogę się podjąć wyzwania, ale jak nie wyjdzie, to wyśle ci poczta i je zjesz :evilbat: :lol: :lol:[/quote]po co pocztą Gosia sama sie zgłosi po zakalca :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 hahaha albo sama do mnie go przywieziesz :wink: Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Aleście ciast napiekły!!!!!! :lol: to i dobrze bo ja Bajanowi galerię otworzyłam to się przyda na przyjątko![img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/2/50.gif[/img] Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [b]Maga[/b], ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='asher'][b]Maga[/b], ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol:[/quote]i słusznie 8) trochę egzotyki w dzisiejszym szarym , kaczym świecie nie zaszkodzi :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher'][b]Maga[/b], ja też sobie w kuchni radzę raczej średnio (to eufemizm :megagrin: ), ale co mi tam, do odważnych świat nalezy :lol: Tak mówię gościom zaproszonym na obiad :lol:[/quote]i słusznie 8) trochę egzotyki w dzisiejszym szarym , kaczym świecie nie zaszkodzi :wink: :lol:[/quote] mnie zawsze chce się śmiać, jak mi teściowa podsyła jakieś przepisy (notabene dobra kucharka :-? ), a TZ tylko wzdycha, bo i tak wie, że nic z tego nie będzie :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll: Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:[/quote] lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol: ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D Haniu :oops: gościa Ci przyprowadziłam :oops: [img]http://www.drukarnia-art.pl/foto4/Cezar14.jpg[/img] Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:[/quote] lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol: ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D Haniu :oops: gościa Ci przyprowadziłam :oops: [img]http://www.drukarnia-art.pl/foto4/Cezar14.jpg[/img][/quote]czy to Wektorek czy Cezarek :o Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:[/quote] Oj psiaki pewno uwielbiają jak zabierasz sie za "gotowanie" :lol: A goście galerii cudni! Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:[/quote] lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol: ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D Haniu :oops: gościa Ci przyprowadziłam :oops: [img]http://www.drukarnia-art.pl/foto4/Cezar14.jpg[/img][/quote]czy to Wektorek czy Cezarek :o[/quote] Cezarek :P - wciąż szuka domku :cry: - jego siostra już jest "na swoim" a ja wcale się z tego nie cieszę :oops: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='aga1215'][quote name='asher']A mnie od czasu do czasu nachodzi chęć na popichcenie... Ale jak tylko zaczynam to mi przechodzi i w efekcie po każdym takim zrywie jestem wściekła, że bez kija nie podchodź :roll: Dziś miałam robić na obiad paprykarz i jakos mi się nie chciało... Mięso rozmrożone, pewnie jutro już tylko dla psa się nada, ale co tam... :roll:[/quote] lepiej powiedz, że Ty tak specjalnie, dla Sabinki to mięsko zostawiasz :wink: :lol: ale fajne przepisy - skopiowałam je do specjalnego folderku o tytule "Przepisy" :D Haniu :oops: gościa Ci przyprowadziłam :oops: [img]http://www.drukarnia-art.pl/foto4/Cezar14.jpg[/img][/quote]czy to Wektorek czy Cezarek :o[/quote] Cezarek :P - wciąż szuka domku :cry: - jego siostra już jest "na swoim" a ja wcale się z tego nie cieszę :oops:[/quote]on jest cudowny :P tak bardzo żal że nie mogli iść razem :( Wierzyć mi się nie chce że nikt go nie zauważa :( Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Gosiek']Tia - czytałam o tym ale..... wiesz co? Zrób to drożdżowe ala Chałka co? i potem mi powiedz ze Ci nic nie wychodzi 8)[/quote] dobra, mogę się podjąć wyzwania, ale jak nie wyjdzie, to wyśle ci poczta i je zjesz :evilbat: :lol: :lol:[/quote] a jak wyjdzie to ja wpadnę i je zjem :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='PIKA']a jak wyjdzie to ja wpadnę i je zjem :lol:[/quote] najpierw to musi do mnie wpaść natchnienie na pichcenie :-? Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']a jak wyjdzie to ja wpadnę i je zjem :lol:[/quote] najpierw to musi do mnie wpaść natchnienie na pichcenie :-?[/quote] to jak wpadnie to daj mi znać :lol: Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='PIKA']a jak wyjdzie to ja wpadnę i je zjem :lol:[/quote] najpierw to musi do mnie wpaść natchnienie na pichcenie :-?[/quote] to jak wpadnie to daj mi znać :lol:[/quote] i co - wpadło??? tysz bym skosztowała :oops: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-? Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100']hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-?[/quote] ... natchnienie... jak mu pomóc? :D Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100']hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-?[/quote]hmmmm przyjdzie Nam się obejść smaczkiem :-? :roll: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Maga100']hej, wy się nie szykujcie :lol: to jeszcze długa droga :roll: Najpierw trzeba zakupić produkty, mieć duuużo w domu, potem natchnienie.... :-?[/quote] ... natchnienie... jak mu pomóc? :D[/quote] zrobić zakupy :lol: Quote
asher Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ufff, właśnie wykonałam ten paprykarz... Jak zwykle potrawa mi sie rozrosła :roll: Wyszło jak dla pułku wojska :roll: Ja naprawdę nie wiem, jak to robię - zawsze wychodzi mi więcej, niż powinno :roll: :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='asher']Ufff, właśnie wykonałam ten paprykarz... Jak zwykle potrawa mi sie rozrosła :roll: Wyszło jak dla pułku wojska :roll: Ja naprawdę nie wiem, jak to robię - zawsze wychodzi mi więcej, niż powinno :roll: :lol:[/quote] :roll: był cud w Kanie Galilejskiej a teraz jest na Kabatach :wink: :lol: Quote
Recommended Posts