Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ależ Król!!! a czemu ta kolczatka ma słuzyć???[/quote]

Koło nas zamieszkało dużo kociaczków. Wszyscy je chołubią... Nawet Mańka je toleruje ... Ale niestety - nie Prezes :-? A kiedy kociogłupieje - nie jestem w stanie go utrzymać ... Musimy najpierw wyjść ze strefy zagrozenia - i wtedy przepinamy sie na zwykłą obrożę .... Tymbardziej nie utrzyma go Aśka. Bez kolczatki chodzi tylko z Panem :roll: Niestety - nigdy to sie nie zmieni.... :-? :-? :-?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']No nie ! [color=red]NIE BYŁO MNIE I NIE MOGŁAM UCZESTNICZYĆ W TAAAAAAKIEJ DYSKUSJI !!! [/color] Cieżko mi bedzie to przeżyć :-? :-? :-? Cholerny świat .... A ja byłam zakochana w tej kołysance :roll:
Takie serdcoszczipatielności zawsze mnie brały .... Wykorzystuję to czasami perfidnie :wink:[/quote] no to gdzie się włóczy zamiast przy kompie siedzieć :-? / u mnie od 13 woda nie leci więc sobie poczytuję :roll: /[/quote]

Przez ostatnie dziesięć dni nie chodziłam do pracy... Teraz już wróciłam :-? No i właśnie przed chwila dotarłam do domu ...

Posted

A ja już wiem, czemu ta piosenka kojarzy mi się tak tragicznie :multi:

Ten fragment
[quote name='PIKA'][color=blue]Była sobie raz królewna,
pokochała grajka,
król wyprawił im wesele
i skończona bajka.[/color][/quote]
po prostu znam w innej wersji:

Była sobie raz królewna
pokochała grajka
Gdy król o tym się dowiedział...
Cyt! Skończona bajka...

To "cyt" z wrodzonym sobie optymizmem zawsze kojarzyłam z odgłosem obinanej głowy :evilbat: Bardzo możliwe, że mnie ktos zyczliwy dawno, dawno temu na takie właśnie skojarzenie - że grajkowi łeb ucięli - naprowadził :evilbat:
:lol:

Posted

[quote name='asher']

To "cyt" z wrodzonym sobie optymizmem zawsze kojarzyłam z odgłosem obinanej głowy :evilbat: Bardzo możliwe, że mnie ktos zyczliwy dawno, dawno temu na takie właśnie skojarzenie - że grajkowi łeb ucięli - naprowadził :evilbat:
:lol:[/quote]

O Jezu :o :o :o Asia, jakie superanckie skojarzenie :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Monia_']Ja tez nie znosilam lezakowania! U nas tez nie ma takiego typowego lezakowania jak w moich przedszkolnych czasach ale i tak dzieci wola szalec a nie lezec - skad one biora na to sily? :hmmmm:
A apropos watku, to zdjecia sa super! :Dog_run:[/quote]

Monia, WITAJ !!! 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] u mnie od 13 woda nie leci więc sobie poczytuję :roll: /[/quote]
a jak leci to nie możesz czytać? :roll:

[quote name='asher']

Była sobie raz królewna
pokochała grajka
Cyt! Skończona bajka...

A mnie sie to skojarzylo zupelnie inaczej :lol:
zamiast cyt Skonczona bajka to "Cyt urwane jajka" :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] u mnie od 13 woda nie leci więc sobie poczytuję :roll: /[/quote]
a jak leci to nie możesz czytać? :roll:

[quote name='asher']

Była sobie raz królewna
pokochała grajka
Cyt! Skończona bajka...

A mnie sie to skojarzylo zupelnie inaczej :lol:
zamiast cyt Skonczona bajka to "Cyt urwane jajka" :lol:[/quote]PIKA no jak mogłaś 8) nie żal by ci było :wink: :lol: :lol: :lol:

PIKA jak woda leci też mogę :-? ale dzisiaj to nie mogłam nic robić z prac domowych bo mi do wszystkiego potrzebna była woda :evil: więc sobie czytałam i przeglądałam Dogo :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
PIKA jak woda leci też mogę :-? [/quote]
Ale jak leci to trzeba ja zakręcić :lol:

[quote name='Alicjarydzewska'] PIKA no jak mogłaś 8) nie żal by ci było :wink: :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Bo to jest piosenka pro-kastracyjna :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']

[quote name='Alicjarydzewska'] PIKA no jak mogłaś 8) nie żal by ci było :wink: :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Bo to jest piosenka pro-kastracyjna :lol: :lol:[/quote] :oops: ja znam piosenkę o Mikołajku , ale nam się tu zbieżność imion zrobiła i nie wiem czy mogę ostatni fragment zacytować :oops:
A zresztą Haniu wybacz 8)
...rano wstaje Mikołajek , patrzy a tu nie ma ***** :oops: / sama wypipkowałam :wink: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']

[/quote]
Bo to jest piosenka pro-kastracyjna :lol: :lol:[/quote] :oops: ja znam piosenkę o Mikołajku , ale nam się tu zbieżność imion zrobiła i nie wiem czy mogę ostatni fragment zacytować :oops:
...rano wstaje Mikołajek , patrzy a tu nie ma ***** :oops: / sama wypipkowałam :wink: /[/quote]

CO tu sie dzieje? O jajkach gadacie? :o
A gdzie Ozzy...On na pewno wolałby zdjecia a nie gdac o jajach...

[color=yellow][size=1]tez cos znam Miała baba mikołajka pociągała go za .....[/size][/color]

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']

[/quote]
...rano wstaje Mikołajek , patrzy a tu nie ma ***** :oops: / sama wypipkowałam :wink: /[/quote]

[color=yellow][size=1]tez cos znam Miała baba mikołajka pociągała go za .....[/size][/color][/quote]
Agga bo to chyba ta sama śpiewka :wink: :lol: :lol: :lol:
Agguś a Ozzy u siebie w galerii siedzi 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']

[color=yellow][size=1]tez cos znam Miała baba mikołajka pociągała go za .....[/size][/color][/quote]
Agguś a Ozzy u siebie w galerii siedzi 8)[/quote]

Ja wiem gdzie OZZY siedzi...jak postraszyłam to sie pojawił chłopak...
Zaraz załozymy temat z przyśpiewkami regionalnymi.... :lol:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']

Agguś a Ozzy u siebie w galerii siedzi 8)[/quote]

Ja wiem gdzie OZZY siedzi...jak postraszyłam to sie pojawił chłopak...
Zaraz załozymy temat z przyśpiewkami regionalnymi.... :lol:[/quote]oj chłopak tam sobie już dawno przesiaduje :wink:
No co robimy śpiewniczek 8) :lol:

Posted

Ja jeszcze niesmiało dodam, że strasznego doła łapałam równiez przy kolędzie "Lulajże Jezuniu" :lol: Do dzis jak ją słysze to mi się nieswojo robi :wink:
Cóz, chyba miałam trudne dzieciństwo :lol:

Posted

[quote name='asher']Ja jeszcze niesmiało dodam, że strasznego doła łapałam równiez przy kolędzie "Lulajże Jezuniu" :lol: Do dzis jak ją słysze to mi się nieswojo robi :wink:
Cóz, chyba miałam trudne dzieciństwo :lol:[/quote] :roll: oj chyba konieczna terapia :wink: / ale coś w tym jest bo ja spiewając tę koledę wymiękałam w którymś tam momencie i głos mi sie łamał 8) :oops: /

Posted

A teraz też mam doła, bo szczyl pojechał już do domciu :( I na razie nie będe go odwiedzać, bo jego pancio ma urlop... Zżylam się z tym urwisem dominantem bardzo... Hehe, on ze mną zresztą też, na widok pancia się ucieszył, ale urządził scenę, jak się zorientował, że nie idę z nimi na stację metra 8) :lol: (jak mi go pancio w niedzielę zostawiał, to żadnej sceny na pożegnanie z nim nie zrobił :P :lol: )

Posted

[quote name='asher']A teraz też mam doła, bo szczyl pojechał już do domciu :( I na razie nie będe go odwiedzać, bo jego pancio ma urlop... Zżylam się z tym urwisem dominantem bardzo... Hehe, on ze mną zresztą też, na widok pancia się ucieszył, ale urządził scenę, jak się zorientował, że nie idę z nimi na stację metra 8) :lol: (jak mi go pancio w niedzielę zostawiał, to żadnej sceny na pożegnanie z nim nie zrobił :P :lol: )[/quote] 8) oj to musiało być pańciowi głupio :wink: :lol:

Posted

Ja tam nie preferuję zadnych przyśpiewek :-? Natomiast nieustannie wzrusza mnie song, który wszystkim dedykuję 8)

[color=red]
Wśród szczęścia chwil
Czas szybko mknie,
Chciałbym być z tobą w parkuuuu...

I pieścić cię, całować cię
Choć północ już na karkuuuuu
Więc oczka zmruż
I usta złóż do pocałunku
Miłaaaaaa
Bo choć mi źle, bo choć mi żal,
To odpływasz -
Jak góóóóóówno – w daaal ....

Płyyyyynie gówno potokiem,
Czasem kłak otula je.
Płynie środkiem - lub bokiem kołysząc się...
Płyyyyyynie góóóóówno potokiem
Tańcząc tango wśród fal...

Czasem łypnie RDZAWYM OKIEM
I odpłyyyyyynie w daaaaal [/color] :bigcry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja tam nie preferuję zadnych przyśpiewek :-? Natomiast nieustannie wzrusza mnie song, który wszystkim dedykuję 8)

[color=red]
Wśród szczęścia chwil
Czas szybko mknie,
Chciałbym być z tobą w parkuuuu...

I pieścić cię, całować cię
Choć północ już na karkuuuuu
Więc oczka zmruż
I usta złóż do pocałunku
Miłaaaaaa
Bo choć mi źle, bo choć mi żal,
To odpływasz -
Jak góóóóóówno – w daaal ....

Płyyyyynie gówno potokiem,
Czasem kłak otula je.
Płynie środkiem - lub bokiem kołysząc się...
Płyyyyyynie góóóóówno potokiem
Tańcząc tango wśród fal...

Czasem łypnie RDZAWYM OKIEM
I odpłyyyyyynie w daaaaal [/color] :bigcry:[/quote]och jakże się wzruszyłam :( musiałam otrzeć łzę 8) :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Potem była namiastka śniadania .... :-?

[img]http://img7.imageshack.us/img7/7274/e39gh.jpg[/img][/quote]

czy Giezuś ćwiczy komendę "nie rusz"? :wink: :lol: oczywiście myszki :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']

czy Giezuś ćwiczy komendę "nie rusz"? :wink: :lol: oczywiście myszki :lol: :lol: :lol:[/quote]

Tak Aguś :D O ile dobrze pamietam - to Wektorek po myszke wczołguje sie pod pralkę ? Czy lodówkę ? :roll: