Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Świadme praw i obowiązków wynikających z założenia szeroko pojetej wspólnoty dogomaniackiej, uroczyście oświadczamy, że wstępujemy w związek zależny od humorówi z Hanna Zwariowaną i obiecujemy, że uczynimy wszystko aby nasz związek zalezny od humorów Hanny, był zgodny, szczęśliwy i trwały."

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']"Świadme praw i obowiązków wynikających z założenia szeroko pojetej wspólnoty dogomaniackiej, uroczyście oświadczamy, że wstępujemy w związek zależny od humorówi z Hanna Zwariowaną i obiecujemy, że uczynimy wszystko aby nasz związek zalezny od humorów Hanny, był [B][COLOR=Magenta]zgodny[/COLOR][/B], szczęśliwy i trwały."[/quote]
Z tą zgodnością to jednak przesadziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Z tą zgodnością to jednak przesadziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ciiiiiiiiiiiiiiiiii

trzeba mieć coś co będzie można łamać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

NOTORYCZNIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='mamabazyla']Jamniczka mioch sąsiadów pżarła papugę :crazyeye: I nic papudze nie pomogło to, że na imie miała [COLOR=red]RAMBO[/COLOR]!![/quote]

:crazyeye: [SIZE=1]hihihihihiihih[/SIZE]

[quote name='dbsst']My dogociółki biorzemy Ciebie Hanno Zwariowana za przykład i ślubujemy Ci miłość, wierność i uczciwość dogomaniacką oraz to że Cię nie opuścimy aż do śmierci. Tak mi dopomóż Adminie jedyny Wszechmogący i Wszyscy Moderatorzy.
...Hanno Zwariowana przyjmij tą obiecanke jako znak naszej miłości i wierności, w imię Dogomanii, gadu gadu i maila[/quote]

bhahahahhahaha

[quote name='dbsst']"Świadme praw i obowiązków wynikających z założenia szeroko pojetej wspólnoty dogomaniackiej, uroczyście oświadczamy, że wstępujemy w związek zależny od humorówi z Hanna Zwariowaną i obiecujemy, że uczynimy wszystko aby nasz związek zalezny od humorów Hanny, był zgodny, szczęśliwy i trwały."[/quote]

aaahahahahahha nie moge nic więcej powiedzieć hahahahahahahhaa

Posted

[quote name='dbsst']bo Cie zaraz ugryze Zagrajowa Mamciu;) :eviltong: :evil_lol:[/quote]

Ja już jestem pogryziona :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']No ! Co ? :hmmmm:[/quote]

Eeeeee....nic, takie tam :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']ciiiiiiiiiiiiiiiiii

trzeba mieć coś co będzie można łamać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

NOTORYCZNIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Ciekawe czy Hania przyjdzie i nam strzeli focha, czy podrazni nas jakimś ciastkiem pychowatym czy poprostu podziękuje :diabloti: Nie mogę się doczekać :evil_lol:
Haniu na dogo zapraszamy :loveu:;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Ja już jestem pogryziona :evil_lol:
[/quote]

hahahha na tak w przyszłym dalmatyńczyku ;) mam konkurencje a może sprzymierzeńca do gryzienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pysia']Ciekawe czy Hania przyjdzie i nam strzeli focha, czy podrazni nas jakimś ciastkiem pychowatym czy poprostu podziękuje :diabloti: Nie mogę się doczekać :evil_lol:
Haniu na dogo zapraszamy :loveu:;)[/quote]

ja myśle, że Hania padnie onieśmielona naszymi obiecankami i obsypie każdą z nas oddzielnie i wszystkie razem miłymi słowami i zachwytami dla naszej wierności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ewentualnie z wielką radościa powyrywa nam PALCE I JĘZYKI :d

Posted

[quote name='dbsst']hahahha na tak w przyszłym dalmatyńczyku ;) mam konkurencje a może sprzymierzeńca do gryzienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja myśle, że Hania padnie onieśmielona naszymi obiecankami i obsypie każdą z nas oddzielnie i wszystkie razem miłymi słowami i zachwytami dla naszej wierności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[COLOR=Magenta] ewentualnie z wielką radościa powyrywa nam PALCE I JĘZYKI [/COLOR]:d[/quote]
Ale Hania nie jest chirurgiem? Prawda? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale Hania nie jest chirurgiem? Prawda? :razz::evil_lol:[/quote]
lepiej, żeby była mniej by bolało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
widzę, że migneła na gg czyli już wstała i działa :razz:

Posted

[quote name='dbsst']lepiej, żeby była mniej by bolało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
widzę, że migneła na gg czyli już wstała i działa :razz:[/quote]
To ja idę sprzątać :p

Posted

[CENTER][B]Padłam onieśmielona waszymi obiecankami i obsypuję każdą z Was oddzielnie i wszystkie razem miłymi słowami i zachwytami dla Waszej wierności[/B]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/CENTER]

[B][COLOR=red]Debe[/COLOR][/B] - moja śliczna, mądra nieśmiała przyjaciółko, która nic nie potrafi załatwić - ZAWSZE możesz liczyć na mnie. Załatwię za Ciebie każdą urzędową sprawę. I KAŻDZIUTKIE zaświadczenie. Tudzież WŁAŚCIWY dyplomik. :loveu:

[B][COLOR=red]Magdaleno [/COLOR][/B]- niedostosowana, nieasertywna, Magdaleno którjej NIKT nie kocha - pomogę znaleźć Ci swoje miejsce w życiu. I w pracy . Na TYM samym piętrze. A moze jeszcze w TYM SAMYM pokoju. Ale za to czterdzieści cztery pietra od poziomu na którym pracuje Pani Od Labradorki.:loveu:

[B][COLOR=red]Edyto [/COLOR][/B]- wiecznie sfrustrowana, niezadowolona i nieszczęśliwa w życiu rodzinnym, niespełniona w zawodowym - załatwię Ci nowego TZ-ta, pracę, w której nie trzeba będzie się zbytnio przemęczać oraz kupię Ci auto. Żebyś miała komplet. Do tego przwa jazdy. :loveu:

[COLOR=red][B]Ewo [/B][/COLOR]- co tkwisz po uszy w niezalegalizowanym związku - związku, który sprowadza cię nieustannie na drogę grzechu - mimo, że czasami starasz się z niej zawrócić. Ewo wiecznie zagrożona zeżarciem przez psy, które patrzą na Ciebie z każdego kąta Twojego nieuporządkowanego życia - ja wydam Cię DOBRZE za mąż. I sprawię, że pokochasz ZUS miłoscią odwzajemnioną.:loveu:

[B][COLOR=red]Ago z Bieszczad[/COLOR][/B] - ( tak napisała o Tobie nasza ukochana Maga ) - sprawię, że ogródek SAM będzie Ci się odśnieżał. I że orócz Osobistych Trawnikowego i kierowcy będziesz miała duuuuużo liczniejszy personel osobisty. I NAPEWNO będzie w nim Baca :loveu:

[B][COLOR=red]Małgosiu[/COLOR][/B] - która co prawda nie bardzo mi ślubowała - ale sprawię, żebyć wreszcie mogła kupować odzież w rozmiarze 46 - tak jak zawsze marzyłaś.:loveu:

[B][COLOR=red]Malawaszko[/COLOR][/B] - Ty też nie byłaś zbty ochotna w ślubowaniu - ale ponieważ wiem, że możemy przyjaźnić się na kocią łapę ( pamiętasz TEGO kota ) - sprawię, że jutro, na Twojej drodze do pracy pojawi się Rambo. I - bynajmniej - NIE będzie on PAPUGĄ. :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jesteście WREDNE.
Jestem zmuszona znielubieć Was. :diabloti:
WSZYSTKIE :angryy:

Czy ja miałam kiedyś koleżanki ? Przyjaciółki ???
Czy ja miałam ? :roll:

[CENTER][B]ŻEGNAM WAS OZIĘBLE.[/B]
[B]Bez domieszki ironii.[/B]
[B]Bo nie warto[/B]

:angryy: [/CENTER]
[/quote]

[B]Mnie tez juz nie lubisz???:evil_lol: [/B]
[B]kurde a jeszcze nic nie zrobilam.....:oops: [/B]

[B]o to sie działo.... ja grzeczna dziewczynka poszlam wczesnie spac...i dzis od rana Kopciuszek biega a tu takie rzeczy sie dzieja:shake: [/B]

[B]Moze jakas ogolna terapia u psychoanalityka?:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]Padłam onieśmielona waszymi obiecankami i obsypuję każdą z Was oddzielnie i wszystkie razem miłymi słowami i zachwytami dla Waszej wierności[/B]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/CENTER]

[B][COLOR=red]Edyto [/COLOR][/B]- wiecznie sfrustrowana, niezadowolona i nieszczęśliwa w życiu rodzinnym, niespełniona w zawodowym - załatwię Ci nowego TZ-ta, pracę, w której nie trzeba będzie się zbytnio przemęczać oraz kupię Ci auto. Żebyś miała komplet. Do tego przwa jazdy. :loveu:
[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie wiem co z tym fotelem jest nie tak ale znowu z niego spadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zapomniałaś Haniu o aparacie :diabloti: A od TZta proszę z daleka :mad::diabloti: Od pracy też :mad::diabloti:
Jeste3m wiecznie sfrustrowana :multi: A że frustracja prowadzi do agresji to uważaj :diabloti: A wszystko ma podłoże seksualne :evil_lol:
Kurcze ja chyba piszę o Dominice....:roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No !
[B][COLOR=red]Agnieszko[/COLOR][/B] ślubować mi tu szybko proszę - bo inaczej NIC Ci nie załatwię :diabloti:[/quote]

[B]Ze niby ja? mam slubowac???:diabloti: [/B]

[quote name='Pysia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie wiem co z tym fotelem jest nie tak ale znowu z niego spadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zapomniałaś Haniu o aparacie :diabloti: A od TZta proszę z daleka :mad::diabloti: Od pracy też :mad::diabloti:
Jeste3m wiecznie sfrustrowana :multi: A że frustracja prowadzi do agresji to uważaj :diabloti: A wszystko ma podłoże seksualne :evil_lol:
Kurcze ja chyba piszę o Dominice....:roll:[/quote]

[B]o rany ales Ty faktycznie sfrustrowana...[/B]
[B]a jakies plusy w zyciu umiesz znalesc i pokazac???hihihihi czy ciezko bedzie??:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]o rany ales Ty faktycznie sfrustrowana...[/B]
[B]a jakies plusy w zyciu umiesz znalesc i pokazac???hihihihi czy ciezko bedzie??:diabloti: [/B][/quote]
Chyba musze poczytać " Polyanne" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Chyba musze poczytać " Polyanne" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]A moze po prostu wez goraca kapiel popsiukaj sie ulubionymi pefiumami:lol: , ubiez sexownie i od razu sie kobiecie humorek troszku poprawi...[/B]
[B]to oczywiscie na poczateczek...:diabloti: [/B]

[quote name='Pysia']To ja idę sprzątać :p[/quote]

[B]to witaj w klubie "Kopciuszek"....[/B]

[B]ja tez latam na miotełce....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]o rany ales Ty faktycznie sfrustrowana...[/B]
[B]a jakies plusy w zyciu umiesz znalesc i pokazac???hihihihi czy ciezko bedzie??:diabloti: [/B][/quote]
Myślę i myślę....
Nikt mnie nie kocha...
Jestem biedna....
Jestem zapracowana....
Nie mam auta....
Nie mam prawa jazdy ....
Nie mam aparatu....
Nie mam.....
Zabrakło mi koncepcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tfu tfu cholera :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Myślę i myślę....
Nikt mnie nie kocha...
Jestem biedna....
Jestem zapracowana....
Nie mam auta....
Nie mam prawa jazdy ....
Nie mam aparatu....
Nie mam.....
Zabrakło mi koncepcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tfu tfu cholera :cool1:[/quote]

to dla Ciebie....

[B]Życzę Ci dobrego dnia,
dnia bez gonitwy i stresów,
dnia, w którym słońce czas odlicza
i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi
być sobą, bez zakłamania i picu,
unieść się dumnie ponad krzesło
i pewnie wziąć udział w życiu.

Życzę Ci słońca i deszczu,
na przemian, żeby się nie nudzić,
kiedy Ci słońca będzie za wiele,
to deszcz Cię może ostudzić.

Życzę Ci bezpieczeństwa,
ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,
azylu, który Ci da schronienie
i nie powie o niczym nikomu.

Życzę Ci fantazji,
ozdób Twe niebo skrzypcami,
zatańcz ze szczęścia na ulicy
i marząc rozmawiaj z kwiatami.

Życzę Ci zdrowia
dla ciała, miej zdrową duszę,
bo kiedy dusza jest chora,
to ciało przeżywa katusze.

Życzę Ci kolorów,
czarownych barw wesołej tęczy,
barw letnich pachnących ogrodów,
czegóż można chcieć więcej?

Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie,
podróży, pieniędzy i humoru.

Życzę Ci miłości
takiej normalnej głębokiej i szczerej,
ona Ci spełni te wszystkie życzenia
i tego Ci życzę Aniele.[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]A moze po prostu wez goraca kapiel popsiukaj sie ulubionymi pefiumami:lol: , ubiez sexownie i od razu sie kobiecie humorek troszku poprawi...[/B]
[B]to oczywiscie na poczateczek...:diabloti: [/B][/quote]
Buahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ona mnie rzeczywiście Haniu uczy jak mieć dobry humor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Znowu spadłam z fotela :cool1: Teraz to robią jakieś takie niestabilne te siedziska....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to dla Ciebie....

[B]Życzę Ci dobrego dnia,
dnia bez gonitwy i stresów,
dnia, w którym słońce czas odlicza
i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi
być sobą, bez zakłamania i picu,
unieść się dumnie ponad krzesło
i pewnie wziąć udział w życiu.

Życzę Ci słońca i deszczu,
na przemian, żeby się nie nudzić,
kiedy Ci słońca będzie za wiele,
to deszcz Cię może ostudzić.

Życzę Ci bezpieczeństwa,
ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,
azylu, który Ci da schronienie
i nie powie o niczym nikomu.

Życzę Ci fantazji,
ozdób Twe niebo skrzypcami,
zatańcz ze szczęścia na ulicy
i marząc rozmawiaj z kwiatami.

Życzę Ci zdrowia
dla ciała, miej zdrową duszę,
bo kiedy dusza jest chora,
to ciało przeżywa katusze.

Życzę Ci kolorów,
czarownych barw wesołej tęczy,
barw letnich pachnących ogrodów,
czegóż można chcieć więcej?

Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie,
podróży, pieniędzy i humoru.

Życzę Ci miłości
takiej normalnej głębokiej i szczerej,
ona Ci spełni te wszystkie życzenia
i tego Ci życzę Aniele.[/B][/quote]
Rozwaliłam fotel.....Idę po krzesło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to witaj w klubie "Kopciuszek"....[/B]

[B]ja tez latam na miotełce....:diabloti: [/B][/quote]
A ja mam pilota w ręce i steruję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak się w tych czasach załatwia sprzątanie :eviltong:

Posted

Wiecie co ????

Przez Was będę musiała przeklejać moje wyrazy wdzięczności za ślubowanie - bo nikomu nie będzie się chciało przekopywać w tył... :p

I najbardziej aktywne ślubowiczki nie będą wiedziały, jak je doceniłam... :lol: