Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [B]Pysiu[/B] - kochanie, strasznie dzisiaj aktywna jezdeś :lol: :lol: :lol: [B]Daga[/B] - witaj ! Mnie Geziowe miny też czasami zdumiewają :p [B]Madzia[/B] - nie oszukuj ! :nono: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B]Pysiu[/B] - kochanie, strasznie dzisiaj aktywna jezdeś :lol: :lol: :lol: [/quote] Bo ja czasem jestem niufem a czasem...Onkiem :evil_lol: Dzisiaj jestem tym ruchliwym wcieleniem ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote=HankaRupczewska;2318447[B]Madzia[/B] - nie oszukuj ! :nono:[/quote] jak boga kocham!:sg168: dzisiaj mam wolne od myślenia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [B]ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: [/B] Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: [/B][/quote] mozna nie gotowac ,ale sprzatać trzeba :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]ja powrócę do tematu kuchni... :cool1: Ja też nie lubię gotować. I co? I moja kuchnia nie wygląda jak twoja! :angryy: [/B][/quote] hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha mówisz, że sama z siebie nie chce tak wyglądać? kurde moje podłogi tyż nie chcą same z siebie błyszczeć :shake: :angryy: jakueś nieużyte to wszystko :p[/quote] [B]właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1: [/B] [B]i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1: [/B] Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]właśnie, właśnie, to jakieś nieporozumienie :cool1: [/B] [B]i dlaczego co rano nie wisi w mojej szafie wyprasowana bluzka? :cool1: [/B][/quote] Oooooo :crazyeye: A u mnie wisi ! [B]Biała ![/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc :hand: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/223/98a621ff32bc0243.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/178/11c67fe53494e2e7.jpg[/IMG][/URL] Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc :hand: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/223/98a621ff32bc0243.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/178/11c67fe53494e2e7.jpg[/IMG][/URL][/quote] dobranooooooooooooc śpiochyyyy :loveu: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooooo :crazyeye: A u mnie wisi ! [B]Biała ![/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] :placz: :placz: [B]czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-( [/B] Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100']:placz: :placz: [B]czy mogłabyś choć z jedna powiesić w mojej szafie? :-( [/B][/quote] Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście ) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobranooooooooooooc śpiochyyyy :loveu:[/quote] A czy Ty Madziu, aby nie miałaś juz spać ??? :lol: :lol: :lol: Dobranoc ! Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie wiem, czy byłabyś zadowolona :roll: Spostrzegam pewną dysproporcję ... :p Oparłaby Ci sie na piętach :evil_lol: ( ta bluzka, oczywiście )[/quote] [B]nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: [/B] Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: [/B][/quote] Hahahaha - jesteś WIELKA :modla: :modla: :modla: Poddaje się :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]nadrobię wszerz, więc wyjdzie na jedno :diabloti: [/B][/quote] :roflt: tiaaaaaa Maga grubniesz wprost proporcjonalnie do ilości pracy???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='malawaszka']:roflt: tiaaaaaa Maga grubniesz wprost proporcjonalnie do ilości pracy???? :evil_lol:[/quote] [B]no już nie przesadzajmy, przecież nie napisałam, ze bluzeczka skonczy mi sie pod szyją :evil_lol: [/B] [B]poza tym ja wstawiam tylko korzystne zdjecia :p [/B] Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A czy Ty Madziu, aby nie miałaś juz spać ??? :lol: :lol: :lol: Dobranoc ![/quote] anooo miałam, tylko sie uzależniłam od dogo, wyszłam z wanny i zamiast do łózeczka grzecznie maszerowac to pomaszerowałam do komputra :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Maga100'][B]poza tym ja wstawiam tylko korzystne zdjecia :p [/B][/quote] ja też się staram, ale u mnie to nawet na korzystnych widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='aga1215']No tak, to ja już wszystko rozumiem :multi: Kuchnia sterylna bo nie używana, a bluzeczka zawsze biała bo wisi w szafie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób Całuijemy mocno. Bez mikrobów. Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Psiur chce schować się do torebki co by o nim nie zapomnieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images4.fotosik.pl/177/4ae1599b84f2295c.jpg[/IMG] Haniu wszystkie foteczki cudo:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. Bigoski Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [FONT=System]Haniu Witaj! pozdrawiamy Was![/FONT] Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Haniu!!!! Muszę wziąć z Ciebie przykład i nauczyć Alberta, żeby pucował po sobie oplute ściany i lustra. jednocześnie żegnam się na długie dwa tygodnie....:bye: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja tak sobie lewituję pomiędzy kuchnią,butelką, przedpokoje i pokojami i doglądam - odpoczywając. I jest to całkowicie akceptowalny sposób Całuijemy mocno. Bez mikrobów.[/quote] A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzie[B]ń [/B]dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmora mi wyje pod drzwiami :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Pysia']A ja kocham naturalne kultury bakterii które codziennie przekazują mi pocałunkami na dzie[B]ń [/B]dobry Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] ja też kocham bakterie mojego psa :loveu: :evil_lol: czesc hania:buzi: miłego tygodnia;) Quote
Recommended Posts