Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [B]Kącik boski, widzę, ze TZ wykazał pełne zrozumienie i wiedział, że jeżeli nie zabierzesz nas ze sobą, to skończy się to źle :evil_lol: [/B] Quote
Gosiek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Haniu kochana przepiękne foty potrficz wyczarować tym swoim aparacikiem :loveu: jestem zauroczona - kolorki jak marzenie, Gezio uchwycony w extrawaganckich pozach (hihi u niego to chyba norma) a zdjecia naprawdę bardzo cieszą oko :multi::multi::multi::multi: buziaki i miłego dzionka Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Haniu - umęczoną remontem wita umęczona remontem.... Quote
an3czka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [B][I]Haniu zdjęcia z Krzemionek śliczne!! No i w ogóle witaj, witaj!!!:multi:[/I][/B]:multi::multi: Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/83/932108d34b5dc839.jpg[/IMG][/URL][/quote] A na co on tak poluje :evil_lol: Dzień Dobry Haniu:multi: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [QUOTE] Smoczysko : :razz: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/119/76d8000b59a31f2d.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] To ten z Wawelu? :razz: Quote
Agga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [img]http://images3.fotosik.pl/119/76d8000b59a31f2d.jpg[/img] [B][COLOR="DarkGreen"]No niezła fota. Takiemu na drodze stanąc...:crazyeye: [/COLOR][/B] Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [B]Haniu, przecież TZ zrobił ci stanowisko kompterowe :placz: i cię podłączył :placz: [/B] [B]więc gdzie ty, gdzie??:placz: [/B] Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic ! Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti: HA ! Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic ! Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti: HA ![/quote] Haniu...To chyba byli Ci z telewizji :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [I][B]o rany Haniu to ty teraz bierz dyżury w pracy bo jak to tak bez neta:cool3: Haniu twoje foty są NAJ the best:loveu: [/B][/I] Quote
asher Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote][img]http://images3.fotosik.pl/118/209112ea19785966.jpg[/img][/quote] Teleskopowa małżowina :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic ! Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti: HA ![/QUOTE] no to rewelacyjni mistrzowie robót A wogóle to witaj Haniu wpadłam zaznaczyć swoją obecność - bo jestem tu u was codziennie tylko niezawsze coś tam stukne w klawisz ;) Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Haneczko i jak?? Cudne płytki już skute i kabelek naprawiony??? :razz: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic ! Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti: HA ![/quote] O! Jacy fajni Panowie mistrzowie :evil_lol: Skąd się takich bierze? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Witajcie !!! Wszystko mam ! Okazało się, że to nie była trafna diagnoza ( mojego męża zresztą :cool3: ) A ekipa jest BARDZO solidna. Znamy się już piętnaście lat - gdybym miała brelanty, to z pewnością mogłabym je zostawić na toaletce :p Prace postepują. A ja - ja padam na pysk . :roll: Pozdrawiamy wszystkich : Psy na wygnaniu i diaspora rodzinna :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Witajcie !!! Wszystko mam ! [/quote] Witaj szczęśliwa KOBITO :multi: :multi: :multi: [quote name='HankaRupczewska']Okazało się, że to nie była trafna diagnoza ( mojego męża zresztą :cool3: ) A ekipa jest BARDZO solidna. Znamy się już piętnaście lat - gdybym miała brelanty, to z pewnością mogłabym je zostawić na toaletce :p Prace postepują. A ja - ja padam na pysk . :roll: Pozdrawiamy wszystkich : Psy na wygnaniu i diaspora rodzinna :evil_lol:[/quote] nic nie piszesz, jak Mania? Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='aga1215']Witaj szczęśliwa KOBITO :multi: :multi: :multi: nic nie piszesz, jak Mania?[/quote] Bo widzisz Mania na goscinnych występach taka jakas inna jest, wącha.biega,pokazuje Gezesowi. I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem siębawią ... Śpią też razem . i wszystko wyglada na sielanka w krtystalicznie czystej postaci :loveu: :loveu: :loveu: Zastanawiamy się z niepokojem jaki bedzie koniec ????? Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem [/quote] :crazyeye: aaaaaa jak fajnie!!!! Haniu - czyjak jużzabierzesz swoje psy do domu to czy ja mogłabym tam moje podesłać- może i moje się zaczną bawić?? :razz: Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: aaaaaa jak fajnie!!!! Haniu - czyjak jużzabierzesz swoje psy do domu to czy ja mogłabym tam moje podesłać- może i moje się zaczną bawić?? :razz:[/quote] Ależ cała przyjemność po mojwej stronie.... I tylko muszę Cię poprosić, o oswiadczenie stwierdzające. że wszystko co złe, nie jest dziełem naszych psów... Chociarz większa no jeszcze większa.... noooo prawie cała to moje pieski...:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Haniu polacy na wygnaniu zawsze się jednoczą :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Calujemy Was Wszystkich i idziemy spać. papapa ... Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']Haniu polacy na wygnaniu zawsze się jednoczą :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to zara idę wygonić moje burki :evil_lol: Hania podstępna bestio :mad: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 O Hania polaczyla kabelki w ścianie :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Bo widzisz Mania na goscinnych występach taka jakas inna jest, wącha.biega,pokazuje Gezesowi. I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem siębawią ... Śpią też razem . i wszystko wyglada na sielanka w krtystalicznie czystej postaci :loveu: :loveu: :loveu: Zastanawiamy się z niepokojem jaki bedzie koniec ?????[/quote] :crazyeye::crazyeye: o rzesz :crazyeye::crazyeye: niemozliwe :loveu: [quote name='Vectra'] Haniu polacy na wygnaniu zawsze się jednoczą :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] ale Gezio to nie Polak :evil_lol: Quote
Recommended Posts