Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haniu kochana przepiękne foty potrficz wyczarować tym swoim aparacikiem :loveu:
jestem zauroczona - kolorki jak marzenie, Gezio uchwycony w extrawaganckich pozach (hihi u niego to chyba norma) a zdjecia naprawdę bardzo cieszą oko :multi::multi::multi::multi:

buziaki i miłego dzionka

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/83/932108d34b5dc839.jpg[/IMG][/URL][/quote]

A na co on tak poluje :evil_lol:
Dzień Dobry Haniu:multi:

Posted

[QUOTE] Smoczysko : :razz:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/119/76d8000b59a31f2d.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
To ten z Wawelu? :razz:

Posted

[img]http://images3.fotosik.pl/119/76d8000b59a31f2d.jpg[/img]

[B][COLOR="DarkGreen"]No niezła fota. Takiemu na drodze stanąc...:crazyeye: [/COLOR][/B]

Posted

Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic !
Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti:

HA !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic !
Ani telefonu , ani internetu. Mam za to nowe płytki :cool3: pod którymi przebiega rzeczony kabel ... :diabloti:

HA ![/quote]
Haniu...To chyba byli Ci z telewizji :crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wczoraj moi mistrzowie robót przecięli kabel telefoniczny - i nie mam w domu nic !

HA ![/QUOTE]
no to rewelacyjni mistrzowie robót

A wogóle to witaj Haniu wpadłam zaznaczyć swoją obecność - bo jestem tu u was codziennie tylko niezawsze coś tam stukne w klawisz ;)

Posted

HA ![/quote]
O! Jacy fajni Panowie mistrzowie :evil_lol: Skąd się takich bierze? :evil_lol:

Posted

Witajcie !!!
Wszystko mam !
Okazało się, że to nie była trafna diagnoza ( mojego męża zresztą :cool3: )
A ekipa jest BARDZO solidna. Znamy się już piętnaście lat - gdybym miała brelanty, to z pewnością mogłabym je zostawić na toaletce :p
Prace postepują.
A ja - ja padam na pysk . :roll:

Pozdrawiamy wszystkich : Psy na wygnaniu i diaspora rodzinna :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Witajcie !!!
Wszystko mam ! [/quote]
Witaj szczęśliwa KOBITO :multi: :multi: :multi:

[quote name='HankaRupczewska']Okazało się, że to nie była trafna diagnoza ( mojego męża zresztą :cool3: )
A ekipa jest BARDZO solidna. Znamy się już piętnaście lat - gdybym miała brelanty, to z pewnością mogłabym je zostawić na toaletce :p
Prace postepują.
A ja - ja padam na pysk . :roll:
Pozdrawiamy wszystkich : Psy na wygnaniu i diaspora rodzinna :evil_lol:[/quote]
nic nie piszesz, jak Mania?

Posted

[quote name='aga1215']Witaj szczęśliwa KOBITO :multi: :multi: :multi:

nic nie piszesz, jak Mania?[/quote]

Bo widzisz Mania na goscinnych występach taka jakas inna jest, wącha.biega,pokazuje Gezesowi. I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem siębawią ... Śpią też razem . i wszystko wyglada na sielanka w krtystalicznie czystej postaci :loveu: :loveu: :loveu:

Zastanawiamy się z niepokojem jaki bedzie koniec ?????

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem [/quote]

:crazyeye: aaaaaa jak fajnie!!!! Haniu - czyjak jużzabierzesz swoje psy do domu to czy ja mogłabym tam moje podesłać- może i moje się zaczną bawić?? :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: aaaaaa jak fajnie!!!! Haniu - czyjak jużzabierzesz swoje psy do domu to czy ja mogłabym tam moje podesłać- może i moje się zaczną bawić?? :razz:[/quote]

Ależ cała przyjemność po mojwej stronie.... I tylko muszę Cię poprosić, o oswiadczenie stwierdzające. że wszystko co złe, nie jest dziełem naszych psów... Chociarz większa no jeszcze większa.... noooo prawie cała to moje pieski...:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

O Hania polaczyla kabelki w ścianie :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Bo widzisz Mania na goscinnych występach taka jakas inna jest, wącha.biega,pokazuje Gezesowi. I ONI SIĘ BAWIĄ ! Razem siębawią ... Śpią też razem . i wszystko wyglada na sielanka w krtystalicznie czystej postaci :loveu: :loveu: :loveu:

Zastanawiamy się z niepokojem jaki bedzie koniec ?????[/quote]

:crazyeye::crazyeye: o rzesz :crazyeye::crazyeye: niemozliwe :loveu:

[quote name='Vectra'] Haniu polacy na wygnaniu zawsze się jednoczą :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

ale Gezio to nie Polak :evil_lol: