Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']An3eczko, masz rację, ale o tym trzeba się przekonać na własnej skórze :diabloti:
Moja córka miała dyskretny baleyage na włosach - różne odcienie blondu, wyglądało to naturalnie. W piątek po zakończeniu roku szkolnego zaczęła mnie molestować, abym pozwoliła jej nałożyć sobie szamponetkę, która zejdzie po kilku umyciach głowy, bo tak robią koleżanki :roll: Pozwoliłam, a niech tam, żeby nie zrzędziła, że na nic jej nie pozwalam :diabloti:
Do dziś nie wychodziła z domu, bo nie chciała się pokazać w purpurowych włosach :diabloti: Szamponetka się nie zmyła mimo usilnych prób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj musiałam dać na fryzjera :roll:
Żałuje się po fakcie :razz:[/quote]
[I][B]Hmmm. Może trzeba było od razu do fryzjera zaprowadzić?[/B][/I]:evil_lol:
[I][B]Niestety domowe eksperymenty wypadają różnie, szczególnie jeśli nie ma się doświadczenia:cool1:[/B][/I]

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/57/b6f01824306d8906.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

a czego on taki przerazony ? :evil_lol:

[quote name='AlKil']dzień dobry !!!!

Moje starszawe dziecko właśnie sobie ścięło warkocza i jest najszczęśliwsza na świecie. No zostawiła sobie włosy do ramion, a resztę podarowała koledze na dredy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

z mojego pierwszegop ścietego warkocza moja babcia zrobila sobie treske :roll:
a za drugim razom to u fryzjera sprzedałam od razu jakiejś wietnamce :evil_lol:

a trzeci warkocz mam w domu :roll:

Posted

[quote name='PIKA']
z mojego pierwszegop ścietego warkocza moja babcia zrobila sobie treske :roll:
a za drugim razom to u fryzjera sprzedałam od razu jakiejś wietnamce :evil_lol:

a trzeci warkocz mam w domu :roll:[/quote]:cool1:[I]cholewcia i jakoś nie mogę sobie wyobrazić PIKI w warkoczu ....masz może jakaś fotkę ;)[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[I]cholewcia i jakoś nie mogę sobie wyobrazić PIKI w warkoczu ....masz może jakaś fotkę ;)[/I][/quote] no mam z dlugimi wlosami i to nawet w mojej galerii :evil_lol: i komórkowe zdjęcia warkocza w domu tez :evil_lol:
z tym, ze nie mam zdjęć w warkoczu ;) warkocz byl zaplatany przed ścięciem, zeby się wlosy nie rozsypały ;)

Posted

[quote name='PIKA']no mam z dlugimi wlosami i to nawet w mojej galerii :evil_lol: i komórkowe zdjęcia warkocza w domu tez :evil_lol:
z tym, ze nie mam zdjęć w warkoczu ;) warkocz byl zaplatany przed ścięciem, zeby się wlosy nie rozsypały ;)[/quote];)[I]no dobra w czasie urlopu przeglądnę galerię :p[/I]

Posted

[quote name='an3czka'][IMG]http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Senna.jpg[/IMG][/quote] [B][I]o co w tym chodzi?:lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']no właśnie ja tyż nie wiem co Aneczka wkleiła :placz:[/quote]
Nie płacz :) One Ci nie powiedzą z zemsty :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahha a TY widziałaś??? :razz:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie płacz :) One Ci nie powiedzą z zemsty :evil_lol:[/quote]

[B]z wrodzonej złośliwosci nie powiedzą i nie pokażą :cool1: [/B]

Posted

Hanka :mad: Ja tu jakies teksty czytam że Ty galerie zamykasz :mad: zupelnie ie pytając nas o zdanie :mad: Tobie sie Twoje zdjęcia nie podobają :mad: I nie musza podobac :evil_lol: Ważne, ze nam się pdobaja :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Hanka :mad: Ja tu jakies teksty czytam że Ty galerie zamykasz :mad: zupelnie ie pytając nas o zdanie :mad: Tobie sie Twoje zdjęcia nie podobają :mad: I nie musza podobac :evil_lol: Ważne, ze nam się pdobaja :loveu:[/quote]

[SIZE=5][COLOR=red]Haniu - otwieraj :modla:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[CENTER][SIZE=5][COLOR=red]gdzie Geziu :-( Maniusia:-( [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=5][COLOR=red]Asia z konikami :placz: :placz: :placz: [/COLOR][/SIZE][/RIGHT]