Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi no całkiem całkiem jegomość, ale snów z nim raczej mieć nie będę :evil_lol: tamten sen był po obejrzeniu Balu u Wolanda w teatrze :evil_lol: bo byłam pod ogromnym wrażeniem :oops:[/quote]

[B]A mnie się śniły te łyżwy, na które się wybieramy :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]Nie wiem czemu na terenie lodowiska był hotel i zamieszkałyśmy tam z Piką :evil_lol: [/B]

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'] [B]A mnie się śniły te łyżwy, na które się wybieramy :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]Nie wiem czemu na terenie lodowiska był hotel i zamieszkałyśmy tam z Piką :evil_lol: [/B][/quote]

:crazyeye: :crazyeye: ale to nie byl sen erotyczny? :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: ale to nie byl sen erotyczny? :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

[B]Bynajmniej :roll: [/B]

[B]W hotelu kłebiło się mnóstwo ludzi z psami, obok tor Stegny, a my najczęściej siedziałyśmy na widowni z łyżwami na nogach :evil_lol: [/B]

Posted

:crazyeye:o matyldo co tu się w nocy działo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja padłam po 1.20 :oops:
za 300 stronkę i za 3000 post i za erotyczne sny :evil_lol:
:drink1::drink1::drinking::drinking::drink1::drinking::drinking::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Patka']Ja jutro idę smigac na łyżwach :)
aga1215 pieknie Ci portret wyszedł !!![/quote]
Portret robiła Hania :lol: ja tylko odrobinkę podretuszowałam:oops: ale 3000 strona zdarza się tylko raz :BIG: :cunao: :chlup:

Posted

[quote name='aga1215']Portret robiła Hania :lol: ja tylko odrobinkę podretuszowałam:oops: ale 3000 strona zdarza się tylko raz :BIG: :cunao: :chlup:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aga strona 300 a post 3000:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aga strona 300 a post 3000:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
cuś dzisiaj z cyferkami mam problem :drink1:
- 3000-ny tysz niedługo będzie ;):drink1::drink1::drink1:

Posted

[B][SIZE=4]Taki brzydki pies - a takie ładne RAMKI ! :razz: :razz: :razz: [/SIZE][/B]
[B]Aga bardzo dziękujemy ! Dziękujemy JAK NIE WIEM CO !!!![/B]

[B]No i nie wspomnę o tym, co sie tu wyprawiało, jak nas nie było. To znaczy BYLIŚMY - ale SPALIŚMY . [/B]
[B]I NIE BĘDZIEMY SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT UZALEŻNIEŃ ! WCALE ![/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=4]Taki brzydki pies - a takie ładne RAMKI ! :razz: :razz: :razz: [/quote][/SIZE][/B]
[B]znowu mam problem z czytaniem :comp26: :drink1: :drink1: :cunao: :drink1: [/B]
[B]chyba najwyższa pora :sleeping: dać oczętom odpocząć :huh: :sleep2: :bye: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=4] [/SIZE][/B][B]No i nie wspomnę o tym, co sie tu wyprawiało, jak nas nie było. To znaczy BYLIŚMY - ale [SIZE=4]SPALIŚMY .[/SIZE] [/B]
[B]![/B][/quote]

[B][SIZE=3]I co Wam się sniło? [/SIZE][/B] :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']:cool1:

pewnie znowu TY

Ty sie systkim snisz znaczy Madze :cool1:[/quote]

a wiesz, ze Maga miala prawie sen proroczy?

Bo na stegnach przy lodowisku jest hotel :lol:

Posted

[quote name='PIKA']a wiesz, ze Maga miala prawie sen proroczy?

Bo na stegnach przy lodowisku jest hotel :lol:[/quote]

[B]Psów tylko nie było :cool1: [/B]
[B]No i w końcu nie wynajęłysmy tego pokoju :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='PIKA'][B][SIZE=3]I co Wam się sniło? [/SIZE][/B]:cool3:[/quote]

[B][SIZE=3]Buł... Bułhakow oczywiście. I poeta Iwan Bezdomny. I Berlioz bez głowy - bo Anuszka wylała olej ....[/SIZE][/B]

Posted

[IMG]http://img330.imageshack.us/img330/3597/e31dm.jpg[/IMG]

[IMG]http://img330.imageshack.us/img330/5630/e42eh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img330.imageshack.us/img330/9276/e55xy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img330.imageshack.us/img330/3377/e29zz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=3]Buł... Bułhakow oczywiście. I poeta Iwan Bezdomny. I Berlioz bez głowy - [COLOR=blue]bo Anuszka wylała olej ...[/COLOR].[/SIZE][/B][/quote]

[B]Ja tam slyszalam obitej smietanie, :roll: ale moze na olej lepiej[/B] :roll:

Posted

[quote name='PIKA'][B]Ja tam slyszalam obitej smietanie, :roll: ale moze na olej lepiej[/B] :roll:[/quote]

[B]A co to jest śmietana [SIZE=3][COLOR=red]OBITA [/COLOR][/SIZE]???[/B]

Posted

[quote name='PIKA']a wiesz, ze Maga miala prawie sen proroczy?

Bo na stegnach przy lodowisku jest hotel :lol:[/quote]

no widzisz ta Maga to jasnowidz jest

Maga a psy to by sie dosztukowalo ;)

spadam :buzi: