Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][B]na szczęście takie przeciągi są zdrowe :cool1: [/B][/quote]
a niby co w nich takiego zdrowego? :roll:
Na oczy na pewno źle wpływaja :evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']o to tak jak ja trylogia kosa chyba zaraz po Mistrzu i Malgorzacie

kocham ta ksiazke[/quote]

jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka'] [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]

[SIZE=1][COLOR=silver]Z Maleńczukiem czy Bułhakowem? :diabloti: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]Z Wolandem, czy z Maleńczukiem??? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]

oo waszeczko ile nas laczy jedyne co nas dzieli to ten sen

moze chcesz cos o nim powiedziec :D

Posted

[quote name='asher']O rany, ale wy szybko piszecie :crazyeye:
O rany, podoba sie wam Maleńczuk??? :crazyeye:[/quote]

[B]Nie :evil_lol: Ani Maleńczuk, ani Bułhakow, ani Woland :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

tu nie chodzi o to, że sie podoba, ale ten sen byłl mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :oops: BOSKI!!! a malenczuk mi sie nie podoba, ale wiesz jakie są sny :evil_lol: nie panuszej nad tym :oops:

Posted

[quote name='malawaszka'] ale wiesz jakie są sny :evil_lol: [/quote]

[B]no Asher, wiesz czy nie? Czy Malawaszka musi ci bardziej obrazowo wytłumaczyć? :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']nie musiiii :evil_lol: bo nie ma talentu piosarczego i nie umie opisac tegpo co sie tam działo:oops: :razz:[/quote]

sprobuj plizzzzzzz na kolanach

Posted

[quote name='malawaszka']NOOO DEBEST CHYBA NIE MYŚLISZ, ŻE MÓJ SEN SIĘ KONCENTROWAŁ NA MARCE SAMOCHODU :cool1:[/quote]

no to moze jakis inny szczegol co ta marke moze nam przyblizyc badz podpowie nam jakie to auto moglo byc :cool1: :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']aa tu i tam :razz: musze chyba spać isć bo sie rozmarzylam i zaczne beczec buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote]

[B]nie czaruj, chcesz iść spać z nadzieją na sen...... li i jedynie[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]nie czaruj, chcesz iść spać z nadzieją na sen...... li i jedynie[/B][/quote]

a jak z nami zostaniesz i jeszcze sobie tak szczerze pogadamy to napewno cos Ci sie przysni

widzisz opyla Ci sie jak nic :D