PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Maga100'][B]na szczęście takie przeciągi są zdrowe :cool1: [/B][/quote] a niby co w nich takiego zdrowego? :roll: Na oczy na pewno źle wpływaja :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']o to tak jak ja trylogia kosa chyba zaraz po Mistrzu i Malgorzacie kocham ta ksiazke[/quote] jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
Maga100 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka'] [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=silver]Z Maleńczukiem czy Bułhakowem? :diabloti: [/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [SIZE=1][COLOR=silver]malenczukiem bo bułhakow nie wiem jak wygląda[/COLOR][/SIZE]:oops: Quote
asher Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]Z Wolandem, czy z Maleńczukiem??? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']jezuuu debest to moja ukochana najlepsza na świecie książka :multi: nawet byłam w teattrze na Balu u Wolanda z Maleńczukiem :razz: [SIZE=1][COLOR=silver]kiedyś miałam z nim sen erotyczny :oops: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] oo waszeczko ile nas laczy jedyne co nas dzieli to ten sen moze chcesz cos o nim powiedziec :D Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O rany, ale wy szybko piszecie :crazyeye: O rany, podoba sie wam Maleńczuk??? :crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']O rany, ale wy szybko piszecie :crazyeye: O rany, podoba sie wam Maleńczuk??? :crazyeye:[/quote] [B]Nie :evil_lol: Ani Maleńczuk, ani Bułhakow, ani Woland :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 tu nie chodzi o to, że sie podoba, ale ten sen byłl mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :oops: BOSKI!!! a malenczuk mi sie nie podoba, ale wiesz jakie są sny :evil_lol: nie panuszej nad tym :oops: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] ale wiesz jakie są sny :evil_lol: [/quote] [B]no Asher, wiesz czy nie? Czy Malawaszka musi ci bardziej obrazowo wytłumaczyć? :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 nie musiiii :evil_lol: bo nie ma talentu piosarczego i nie umie opisac tegpo co sie tam działo:oops: :razz: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']nie musiiii :evil_lol: bo nie ma talentu piosarczego i nie umie opisac tegpo co sie tam działo:oops: :razz:[/quote] sprobuj plizzzzzzz na kolanach Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']sprobuj plizzzzzzz na kolanach[/quote] NIE BYŁAM NA KOLANACH :roll: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nie wiem. Ani co to [I]panuszej[/I], ani co to [I]piosarczego[/I], ani tym bardziej co to za sny. Więc niech Waszka tłumaczy :cool1: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']NIE BYŁAM NA KOLANACH :roll:[/quote] ale traz ja jestem przed toba na kolanach ;) blagam powiedz ciutke kapke ;) Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']NIE BYŁAM NA KOLANACH :roll:[/quote] [B]a na czym byłaś? :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]a na czym byłaś? :evil_lol: [/B][/quote] na samochodzie i wiecej nie powiem :eviltong: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']na samochodzie i wiecej nie powiem :eviltong:[/quote] to powiedz chociaz jaki to byl samochod Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 NOOO DEBEST CHYBA NIE MYŚLISZ, ŻE MÓJ SEN SIĘ KONCENTROWAŁ NA MARCE SAMOCHODU :cool1: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']na samochodzie i wiecej nie powiem :eviltong:[/quote]A Maleńczuk na czym? :cool3: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']NOOO DEBEST CHYBA NIE MYŚLISZ, ŻE MÓJ SEN SIĘ KONCENTROWAŁ NA MARCE SAMOCHODU :cool1:[/quote] no to moze jakis inny szczegol co ta marke moze nam przyblizyc badz podpowie nam jakie to auto moglo byc :cool1: :cool3: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']A Maleńczuk na czym? :cool3:[/quote] aa tu i tam :razz: musze chyba spać isć bo sie rozmarzylam i zaczne beczec buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']aa tu i tam :razz: musze chyba spać isć bo sie rozmarzylam i zaczne beczec buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote] [B]nie czaruj, chcesz iść spać z nadzieją na sen...... li i jedynie[/B] Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 że niby CO miałaś na myśli???? :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]nie czaruj, chcesz iść spać z nadzieją na sen...... li i jedynie[/B][/quote] a jak z nami zostaniesz i jeszcze sobie tak szczerze pogadamy to napewno cos Ci sie przysni widzisz opyla Ci sie jak nic :D Quote
Recommended Posts