Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/B]

[B]I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD.[/B] :roll:[/quote]
biedulka - tyle się napracowała i nikt tego nie docenia ;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']

[SIZE=1]Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać[/SIZE] :-([/quote]

[B]Już zdążyłaś się Hance poskarżyć? :angryy: [/B]
[B]Nie uratuje cię i tak :diabloti: [/B]
[B]AMEN :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/B]

[B]I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD.[/B] :roll:[/quote]
:hmmmm: a gdzie Wy byliście jak tak malowała :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Już zdążyłaś się Hance poskarżyć? :angryy: [/B]
[B]Nie uratuje cię i tak :diabloti: [/B]
[B]AMEN :evil_lol: [/B][/quote]Ale to teściową miałas karmić tak, żeby Bóg w swej łaskawości powołał ją do siebie! A nie mnie!

Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8)

Posted

[B]Myyyyyy ? MMyyy ? MY BYLIŚMY BARDZO ZAJĘCI !!! Duuuużo nas było . To i zajęc sporo ... [/B]
[B]A kokietka trzepocząc rzęskami wymknęła sie z pola widzenia - i zrobiła jeszcze parę rzeczy, o których pisać nie będę .[/B]

[B]Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: [/B]

Posted

[quote name='asher']Ale to teściową miałas karmić tak, żeby Bóg w swej łaskawości powołał ją do siebie! A nie mnie! [/quote]

[B]bo i nie miałam zamiaru w swej łaskawości... tzn. w twej łaskawości...tfu! łaskawości boskiej pomagać :diabloti: ale jak skarżyć zaczęłaś, to przemyśleć muszę czy jakiś jeden pieróg zielony się nie ostał.... :p [/B]

[quote] Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8)[/quote]

[B]Myslę, że to może o czas przeszły chodzi... :hmmmm:[/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: [/B][/quote]Oj, jakiś egocentryzm tu widzę, albo inszą megalomanię... Przecież to powoływanie dotyczny konkretnej teściowej, a nie wszystkich teściowych świata... :razz:

A ufociłas może te kokieteryjne maziaje? Chętnie pooglądam :cool1:

Posted

[quote name='Maga100'][B]bo i nie miałam zamiaru w swej łaskawości... tzn. w twej łaskawości...tfu! łaskawości boskiej pomagać :diabloti: ale jak skarżyć zaczęłaś, to przemyśleć muszę czy jakiś jeden pieróg zielony się nie ostał.... :p [/B][/quote]
Hłe, hłe... :nerwy:
[IMG]http://vigor.i5.pl/e/70.gif[/IMG]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'] [B][SIZE=3] [/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! [/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
Ze tak wróce do tematu

Wczoraj wieczorem Sabie mówiłam to samo :angryy:
Ale Ziuta zyje jakby co :multi:

[quote name='asher'] Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8)[/quote]

Co jej się czasami zdarza :cool3:

[quote name='HankaRupczewska'][B]Myyyyyy ? MMyyy ? MY BYLIŚMY BARDZO ZAJĘCI !!! [/B][/quote]

A czym? że się zapytam :evil_lol:
Pewnie Absolutem :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ze tak wróce do tematu

Wczoraj wieczorem Sabie mówiłam to samo :angryy:
[/quote]

:eek2: [B]Czyżby Saba złapała Ziutę?? :question:[/B]

Posted

[quote name='asher']Oj, jakiś egocentryzm tu widzę, albo inszą megalomanię... Przecież to powoływanie dotyczny konkretnej teściowej, a nie wszystkich teściowych świata... :razz:

A ufociłas może te kokieteryjne maziaje? Chętnie pooglądam :cool1:[/quote]

[B]Jaki znowu egocentryzm ??? [/B]
[B]Uderz w stół, a nożyce się odezwą ... O. To jest tak właśnie. Ale nie chce mi sie zastanawiać, czy do tego pasuję EGOCENTRYZM. Tak bez zastanowienia, na czuja, TO NIE.[/B]
[B]Ale nie bede się upierała[/B] ...:-? :-? :-? [B] Bo mam depresję. I nie mam siły się upierać ...:shake: [/B]

Posted

haniu depresję na Nowy Rok ?? to nie Tobie kot obrzygał pół pokoju "dosłownie " z kanapą za 15 12 :evil_lol: Ale stwierdziliśmy ze to uwieńczenie tego nieciekawego 2005 i będzie tylko lepiej 6 to taka łąsdna cyferka powtarzaj to sobie częśto i wszystkiego naj:p naj :p

Posted

sam se wziął bo wiesz u nas wszyscy bulimicy ;) A tak serio ;) to zdjecia wychudzają i nigdy nie pisałam, żem jest gruba, ale chuda tyż ni - gwoli jasnosci na Nowy Rok :lol::cool3:
a co do zyczeń to oby sie spełniły bo jak waler rzygnie to ooooooj :crazyeye::lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[B]Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: [/B][/quote]

Haniu nie krzycz na mojego dzielnego prześmiewcę Asherka, bo to wszystko przeze mnie. Cholera, jak stare grzechy ida za człowiekiem i jeszcze zły przykład daję.:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[B]No i widzisz, Sabina ! WYŁĄCZNIE dzięki Tobie powstał obraz " DOBRA TESCIOWA - TO MARTWA TEŚCIOWA " A wiesz oczywiscie, że to gruba przesada. Przekłamanie wielkie .... Bo są na tym świecie PRZYNAJMNIEJ dwie dobre teściowe. TY i JA. :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Haneczko kochana... wszystkiego najcudowniejszego w tym roku:Rose:[/SIZE][/FONT]

Ps kiedy mozna sie zpodziewać zdjęć Gezika i Maniutki? :cool3:

Posted

Ja mam umowe z moim zięciem(on jest od niedawna), że jak będzie cos nie tak, to przechodzimy na pan i pani. To ma być jedynym objawem ewentualnych głebokich niesnasek pomiedzy nami.:lol:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][SIZE=5][COLOR=seagreen]Przypominamy się trochę.[/COLOR][/SIZE][/B] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img324.imageshack.us/img324/9357/a17nh.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=seagreen][B]Tortury :[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img324.imageshack.us/img324/2039/a33tv.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=seagreen][B]Przed spaniem ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img446.imageshack.us/img446/6186/zzz123nt.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img324.imageshack.us/img324/5428/a138oq.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img324.imageshack.us/img324/2619/a103ph.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]