Nadziejka Posted February 22 Author Posted February 22 Dobereczek bardzo dziękuję Dnia 22.02.2025 o 06:41, Radek napisał: Na dzień dobry wysyłam bazarek na samą górę. ♡ pozdrawiam 1 Quote
Radek Posted February 22 Posted February 22 Poproszę cegiełkę za dychę. Przelew już w drodze. 1 Quote
Nadziejka Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 14.02.2025 o 21:22, elmas napisał: Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto! Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚 Cegiełki Szczęścia już przybyły Wszelkiego Dobrego Dziękuję ♡ ♡ ♡ Quote
Nadziejka Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 22.02.2025 o 23:25, Radek napisał: Poproszę cegiełkę za dychę. Przelew już w drodze. Dziękuję Serce Dziękuję Cegiełki przybyły ♡ ♡ ♡ Dnia 24.02.2025 o 05:00, Radek napisał: Dobrego dnia, dobrego tygodnia. Dnia 25.02.2025 o 05:04, Radek napisał: Nadziejko, czy wszystko w porządku? Dziękuję wujenku jestem na chwilkę kocika mamy naszego ukochanego po operacji i praca i dom i wszytko naraz ale ale najważniejsze są łapucinki Serdeczności moc posyłam ♡ ♡ 1 Quote
elmas Posted February 26 Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 20:43, Nadziejka napisał: kocika mamy naszego ukochanego po operacji i praca i dom i wszytko naraz ale ale najważniejsze są łapucinki Serdeczności moc posyłam ♡ ♡ Trzymam kciuki za dzielnego koteczka - oby wszystko goiło się jak należy 🍀💜 1 Quote
Ellig Posted February 26 Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 20:43, Nadziejka napisał: Dziękuję Serce Dziękuję Cegiełki przybyły ♡ ♡ ♡ Dziękuję wujenku jestem na chwilkę kocika mamy naszego ukochanego po operacji i praca i dom i wszytko naraz ale ale najważniejsze są łapucinki Serdeczności moc posyłam ♡ ♡ Dużo zdrówka dla kotka ❤️ 1 Quote
Recommended Posts