Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda']
[COLOR=darkgreen][B]Skorzystałam z zaproszenia i znowu jestem, ale tym razem z kolejnym ostrzeżeniem. Znowu pozamieniałam zdjęcia na linki i ostatni raz proszę o wstawianie regulaminowych fotek (bo będą punkty:mad:) Nie wiem dlaczego raz wstawiasz prawidłowe, a raz za duże...[/B][/COLOR][/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Przepraszam za te 16 pikseli, które doszły przy dodaniu ramki do zdjęcia...[/FONT][/B][/I] :oops2:
[I][B][FONT=Courier New]Zapraszam do nas częściej :oops: :Dog_run:[/FONT][/B][/I]

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img17.imageshack.us/img17/684/dsc07617g.jpg[/URL]
:roflt:super zdjęcie

a na tamtym zdjęciu są chyba 2 jorkasy... chyba :)[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Czesc[/FONT][/B][/I] [B]karkakarka :multi:[/B]
[B][I][FONT=Courier New]Zgadza się, dwa :eviltong:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='moniczkaa86'][I][B][FONT=Courier New]Przepraszam za te 16 pikseli, które doszły przy dodaniu ramki do zdjęcia...[/FONT][/B][/I] :oops2:
[I][B][FONT=Courier New]Zapraszam do nas częściej :oops: :Dog_run:[/FONT][/B][/I][/quote]

Ach te rameczki :evil_lol:

Będę wpadać ;)

Posted

[B][I][FONT=Courier New]Wpadłam na momencik sprawdzić sytuacje w galerii :eviltong: i pochwalić się, że właśnie nauczyłam (w końcu!!:mad:) Fibkę komendy "leżeć" sasasa :multi:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]No to uciekam :cool1: Pa.:p[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Nati28']Super :multi: niech sie mloda uczy :lol:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]No a jak, moja zdolna bestyjka szybko łapie różne nowe rzeczy :loveu:[/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]żeby jeszcze przestała w nocy sikać w domu to w ogóle by było super...:mad::shake:[/FONT][/B][/I]
[quote name='karkakarka']Moja umie tylko aportować:lol:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]No Tolka jest młodsza, wiec napewno się jeszcze wiele nauczy.:p [/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]Fibka poki co umie: aportować, podawać łapkę, przybijać piątki, obrót, leżeć, siad i trochę "zdechł pies" :diabloti:[/FONT][/B][/I]
[quote name='bianka19']Co was tak dawno u nas nie było?:placz::placz:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Ano... rzadko tu ostatnio bywamY. Nadrobimy zaległości po weekendzie :eviltong:[/FONT][/B][/I]
[quote name='Karolina&Lucky']Witamy się po dłuższej nieobecności :multi:
Jakieś zdjęcia by się przydały; taka ładna pogoda na dworze :cool3:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Hejka Wam! :multi:[/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]Nie mamY póki co żadnych nowych fotek, ale jak tylko coś będzie to od razu wrzucę :p A co do pogody... u nas właśnie pada, a jeszcze 10 minut temu świeciło słoneczko :shake:[/FONT][/B][/I]

Posted

[quote name='moniczkaa86']
[I][B][FONT=Courier New]Hejka Wam! :multi:[/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]Nie mamY póki co żadnych nowych fotek, ale jak tylko coś będzie to od razu wrzucę :p A co do pogody... u nas właśnie pada, a jeszcze 10 minut temu świeciło słoneczko :shake:[/FONT][/B][/I][/quote]

Dziwne bo u mnie wlasnie swieci i nic nie pada, a to samo miasto ;)

Posted

[quote name='moniczkaa86']

[I][B][FONT=Courier New]No Tolka jest młodsza, wiec napewno się jeszcze wiele nauczy.:p [/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]Fibka poki co umie: aportować, podawać łapkę, przybijać piątki, obrót, leżeć, siad i trochę "zdechł pies" :diabloti:[/FONT][/B][/I]
[/quote]

:eek: dużo umie... Nie wiem czy Tolka kiedykolwiek się tak dużo nauczy:roll::oops:

Posted

[quote name='karkakarka']:eek: dużo umie... Nie wiem czy Tolka kiedykolwiek się tak dużo nauczy:roll::oops:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]A dlaczego nie? Wszystko tak naprawde zalezy od Panci a nie od Tolki. Jak bedziesz z nią ćwiczyła komendy to się nauczy. Tylko trzeba zaopatrzyc sie w duuuużo nagródek! :eviltong:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='karkakarka']Od jakiegos czasu uczę ją daj łapkę, to patrzy na mnie jak na ufo :cool1: i dalej nie wie o co mi chodzi, myśli, że ją zaczepiam :mad:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Hehe oj napewno załapie o co chodzi, Fibka na początku dawała łapkę z podniesionym tyłkiem :shake: No, ale w końcu wie, że to na siedząco trzeba :eviltong:[/FONT][/B][/I]
[B][I][FONT=Courier New][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]p.s. "Zdechł pies" opanowane do perfekcji.. teraz w miarę możliwości będzie turlanko :diabloti:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='karkakarka'](Ale mi muli dogo :mad:)

Fajnie by było jakbyś wrzuciła jakiś filmik z Fibi:roll:[/quote]
(Mi też!:mad:)
[I][B][FONT=Courier New]Zobacze co da się zrobić z tym filmikiem. :cool1: Mój aparat chyba ma funkcje nagrywania filmików... kurcze sama nie wiem. :hmmmm: Jak by co to w miare możliwości postaram się coś nakręcić :roll:[/FONT][/B][/I]

Posted

Hej:) wkoncu wrocilam i trzeba nadrobic na dogo hehe.
Co tam u Was? Widze, ze nowych komend sie uczycie. My 2 tygodnie wakacjowałysmy sie i Grace zapomniala kilku komend:( ale znowu są prawie hihi perfekcyjnie opanowane:) trzeba zabrac sie za nowe:)

Posted

[quote name='Nati28']Dogo chyba wszystkim muli :mad:

Ja tez prosze o nowe fotki :lol:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Mówisz i masz. Ale tylko jedna fotka będzie bo reszta się nie nadaje do publikacji na forum :eviltong:[/FONT][/B][/I]
[quote name='syla929']Hej:) wkoncu wrocilam i trzeba nadrobic na dogo hehe.
Co tam u Was? Widze, ze nowych komend sie uczycie. My 2 tygodnie wakacjowałysmy sie i Grace zapomniala kilku komend:( ale znowu są prawie hihi perfekcyjnie opanowane:) trzeba zabrac sie za nowe:)[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Witamy ponownie :multi:[/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Courier New]No my też już kombinujemy z czymś nowym :diabloti:[/FONT][/B][/I]
[quote name='karkakarka']Ale ona duża:) :loveu:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Ojj! Jaka tam duża, aparat ją powiększa :eviltong:[/FONT][/B][/I]

[B][I][FONT=Courier New]Dobra wrzucam fotkę i czas na kąpiel mej bestii :evil_lol:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Jutro będzie strzyżonko :multi: Więc póki co to ostatnie zdjęcie z długimi włoskami :placz:[/FONT][/I][/B]

[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7874/aaazmg.jpg[/IMG]

[B][I][FONT=Courier New]Wrócimy tu jutro z nowymi fotkami. Dobranoc :ylsuper:[/FONT][/I][/B]