Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I][FONT=Courier New]Cześć Fredziu :loveu:[/FONT][/I][/B]

[quote name='Juustii']Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Cześć :multi:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='moniczkaa86']
[B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B][/quote]

Cześć Wam no to tak jak u nas... Niby słoneczko ale zimno że aż strach... :razz: Do tego ten wiatr :shake:... Istna Syberia. Dlatego chociaż gorące niech bedą pozdrowienia które przesyłamy [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000200C5.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='moniczkaa86']
[B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B][/quote]

A u nas na południu cieplutko nawet :multi: słonko i miły pryjemny wiaterek ;)

Posted

[B][I]Cześć wszystkim ! :loveu:[/I][/B]
[B][I]Fajnie, że o nas pamiętacie :loveu:[/I][/B]
[B][I]Galeria Fibki zaniedbana z braku czasu. Ale jeszcze trochę i wszystko wróci do normy :multi: [/I][/B]
[B][I]U nas też już grzeją [nareszcie!!!!!!!! bo ja jestem największym zmarźluchem w Szczecinie :roll:] :multi:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Fibka ostatnio się przeziębiła, dostała zastrzyki i prawie jej przeszło. Straszny był stres, bo tak charczała jakby się miała zaraz udusić i myśleliśmy, że jej coś stanęło w gardle. Okazało się, że to przeziębienie. [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Pozdrawiamy Was gorąco z Fibunią. Dziś balujemy na urodzinach mojej chrześnicy 5letniej. :BIG: tzn ja baluję, bo Fibka zostanie w domu, żeby jej dzieciaki nie zamęczyły :mad:[/I][/B]

Posted

Nareszcie sie pokazalysci :multi:
U nas wszystko dobrze, Coco tez ostatnio byl troche przeziebiony ale skonczylo sie tylko na tabletkach (na szczescie nie bylo zastrzykow) :roll:

Zyczymy wam milej zabawy na urodzinkach i pozdrawiamy :loveu::loveu: