Juustii Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Cześć Fredziu :loveu:[/FONT][/I][/B] [quote name='Juustii']Witamy się w tą cieplutką środe :cool3: :loveu:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :multi:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B] Quote
eve86 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='moniczkaa86'] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :multi:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B][/quote] Cześć Wam no to tak jak u nas... Niby słoneczko ale zimno że aż strach... :razz: Do tego ten wiatr :shake:... Istna Syberia. Dlatego chociaż gorące niech bedą pozdrowienia które przesyłamy [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000200C5.gif[/IMG][/URL] Quote
Juustii Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='moniczkaa86'] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :multi:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Jaka cieplutka środa? Ja się cała trzęsę z zimna :shake: Niby słońce jest, ale temp. niska :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Brrrrrrrrrrrrrrrr ![/FONT][/I][/B][/quote] A u nas na południu cieplutko nawet :multi: słonko i miły pryjemny wiaterek ;) Quote
iwa63 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy w środowy wieczór piękną Fibunie;) Quote
Yoko2009 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam porannie i gorąco pozdrawiamy mimo, że za oknem pochmurnie Quote
Nati28 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy i pozdrawiamy goraco nasze sasiadeczki :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gorące pozdrowonka w ten ziiiiiiiiiiiiiiiiiimny :loveu:wieczór Quote
*Jot* Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A my gorąco pozdrawiamy w deszczowy wieczór . Zapraszamy do nas :multi: Quote
eve86 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pozdrawiamy piątkowo i juz weekendowo :loveu: Quote
karkakarka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam :) A u nas cieplutko, bo kaloryfery włączyli :evil_lol: Quote
sara211 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy i pozdrawiamy weekendowo !!!!!!:loveu: Quote
Nati28 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czesc babeczki:loveu:, co tu u was taka cisza, tak sie zakurzylo ze trzeba posprzatac ;) Quote
moniczkaa86 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [B][I]Cześć wszystkim ! :loveu:[/I][/B] [B][I]Fajnie, że o nas pamiętacie :loveu:[/I][/B] [B][I]Galeria Fibki zaniedbana z braku czasu. Ale jeszcze trochę i wszystko wróci do normy :multi: [/I][/B] [B][I]U nas też już grzeją [nareszcie!!!!!!!! bo ja jestem największym zmarźluchem w Szczecinie :roll:] :multi:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Fibka ostatnio się przeziębiła, dostała zastrzyki i prawie jej przeszło. Straszny był stres, bo tak charczała jakby się miała zaraz udusić i myśleliśmy, że jej coś stanęło w gardle. Okazało się, że to przeziębienie. [/I][/B] [B][/B] [B][I]Pozdrawiamy Was gorąco z Fibunią. Dziś balujemy na urodzinach mojej chrześnicy 5letniej. :BIG: tzn ja baluję, bo Fibka zostanie w domu, żeby jej dzieciaki nie zamęczyły :mad:[/I][/B] Quote
Marzena* Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy w paskudne, niedzielne południe :loveu::loveu::loveu: i życzymy szalonej zabawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nareszcie sie pokazalysci :multi: U nas wszystko dobrze, Coco tez ostatnio byl troche przeziebiony ale skonczylo sie tylko na tabletkach (na szczescie nie bylo zastrzykow) :roll: Zyczymy wam milej zabawy na urodzinkach i pozdrawiamy :loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy niedzielnie i cieplutko pozdrawiamy nasze sąsiadeczki:):) Quote
FREDZIU Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pozdrawiamy serdecznie i życzymy szalnej zabawy:lol: Quote
pycia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy serdecznie w ten zimny niedzielny wieczór i pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Karolina. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy poniedziałkowo! Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts