Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może sprostuję - to była 'randka' a nie randka :evil_lol: Fibka nie dopuszcza Tysona np. do mnie na ręce , zazdrośnica jedna :loveu: Zaraz warczy na tego biedaka :diabloti: Pokazuje, że pancia jest tylko i wyłącznie jej :loveu:
Absolutnie jako, że Fibi jest bez papierów dopuszczana nigdy nie będzie :p

Pozdrawiamy wszystkich gości, ja mam niedzielę pracującą :placz: więc idę się ogarniać :cool1:

Miłego dnia :loveu:

Posted

Witamy, nie wiem jak to sie stało ale dawno nas tu nie było :oops:
A tu takie cudeńko wyrosło http://img3.imageshack.us/img3/4341/30007930.jpg :loveu::loveu::loveu:
Bardzo mi się podoba ten sweterek właśnie przymierzam się do zakupu dla obu moich panienek, tylko zastanawiałam się czy jest praktyczny bo już mamy kutreczke, która wygląda ślicznie a jest niepraktyczna bo ciągle podjeżdża Vikuni pod szyjkę a plecki gołe.
Jaki rozmiar ma Fibunia i przy jakiej wadze?
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::lol:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy, nie wiem jak to sie stało ale dawno nas tu nie było :oops:
A tu takie cudeńko wyrosło http://img3.imageshack.us/img3/4341/30007930.jpg :loveu::loveu::loveu:
Bardzo mi się podoba ten sweterek właśnie przymierzam się do zakupu dla obu moich panienek, tylko zastanawiałam się czy jest praktyczny bo już mamy kutreczke, która wygląda ślicznie a jest niepraktyczna bo ciągle podjeżdża Vikuni pod szyjkę a plecki gołe.
Jaki rozmiar ma Fibunia i przy jakiej wadze?
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::lol:

Cześć :multi:

Sweterek praktyczny - na suche dni, bo w deszczu się nie sprawdzi.
Ma pętelkę na ogonek więc nie zjeżdża ;) Rozmiar 'S', przy wadze 1,65kg :p
My się szykujemy do zakupu kurteczki, ale to w listopadzie. Póki co na szczęście w miare bezdeszczowo ostatnio u nas :multi:

Posted

moniczkaa86 napisał(a):
Cześć :multi:

Sweterek praktyczny - na suche dni, bo w deszczu się nie sprawdzi.
Ma pętelkę na ogonek więc nie zjeżdża ;) Rozmiar 'S', przy wadze 1,65kg :p
My się szykujemy do zakupu kurteczki, ale to w listopadzie. Póki co na szczęście w miare bezdeszczowo ostatnio u nas :multi:

Dzięki, dla Carmen muszę więc kupić xs lub s (waży 1,04 kg) a Viky to dorodna panna prawie 4kg więc pewnie L :evil_lol:
Vikunia ma już kombinezonik na deszcz, zimowy w drodze tylko malucha trzeba będzie jeszcze "odziać" bo zaraz koniec kwarantanny a pogoda nie rozpieszcza. Szkoda tylko, że ciuszki nie "rosną" z psiakiem bo przecież za chwilę mi ze wszystkiego wyrośnie :shake: