Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]Słoneczne dzień dobry i miłego dnia [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FB.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hej :lol: [COLOR=white]..[/COLOR][/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Hej :multi:[/FONT][/I][/B]
[quote name='pycia'][B]P[/B][B]rzyszliśmy się przywitać w ten słoneczny dzionek[/B] :][/quote]
[quote name='Yoko2009']Witamy słonecznie nasze sąsiadeczki:)[/quote]
[quote name='Arabeska^^']Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu:
Wymiziaj ode mnie pięknotkę :lol:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Witamy serdecznie :multi:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Arabeska dziękować, wymiziam... później, bo Fibka teraz śpi a ja muszę jechać do pracy... :placz:[/FONT][/I][/B]
[quote name='Nati28']Witajcie nasze piekne sasiadeczki :loveu:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Cześć Nati :loveu: jak było na wycieczce w nieznane? :cool3:[/FONT][/I][/B]
[quote name='eve86']Czesc w ten sobotni wieczór :loveu: Miłej nocki i mizianko dla Fibuni :loveu:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Cześć w niedzielny poranek. Pozdrawiamy, buźka :loveu:[/FONT][/I][/B]

[B][I][FONT=Courier New]Ostatnio mam bardzo mało czasu na dogo, a jak już jestem to tak na szybko odwiedzam Wasze galerie :roll: Na dodatek wczoraj jakieś choróbsko mnie złapało... :shake:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Postaram się na dniach o jakieś nowe fotki bo dawno nie było :cool1:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Teraz uciekam do pracy a później do Mamy na obiadek :razz:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Miłego dnia :loveu:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='pycia']Witamy i życzymy miłego dnia:D[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Spóźnione dzięki :eviltong:[/FONT][/I][/B]
[quote name='karkakarka']UUU w niedzielę do pracy.... bidulka
no ale obiadek u mamy, mniam mniam :)
Pozdrawiam :)[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]No niestety, pracuje przez cały tydzień. :placz: [/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Obiadek mniamii, nie ma jak u mamy :evil_lol:[/FONT][/I][/B] :cool1:
[quote name='Karolina&Lucky']Witamy!

Pozdrawiamy niedzielnie, i zdrówka życzymy! [IMG]http://forum.blogowicz.info/images/smiles/thumbsup.gif[/IMG][/quote]
[quote name='Yoko2009']Witamy i buziaki przesyłamy:)[/quote]
[quote name='iwa63']Witamy niedzielnie i życzymy udanego dnia buziole dla Fibuni:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Cześć Dziewczynki, dziękuje(my) :loveu:[/FONT][/I][/B]
[quote name='Nati28']Witamy sie i zyczymy smaczne obiadku :lol:

Na wycieczce bylo fajnie wypoczelam porzadnie (a dlatego w nieznane bo nie wiedzialam do konca gdzie pojedziemy) ;)[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Cześć Nati. Fajnie, że wypoczęłaś :lol: Też bym chętnie gdzieś się wybrała... albo chociaż posiedziała w domku pod pierzynką i się porządnie wykurowała :roll:[/FONT][/I][/B]
[quote name='Yoko2009']Witam poniedziałkowo i serdecznie pozdrawiam:smile:[/quote]
[quote name='Juustii']Witamy w ten śliczny poniedziałkowy poranek :p:multi:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Witam serdecznie i dziękuję za odwiedzinki :multi: :loveu:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='iwa63']Wieczornie witamy i o zdrówko pytamy:multi:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Hejka :multi: Dalej dosłownie zdycham :placz: Żadne leki mi nie pomagają :shake:[/FONT][/I][/B]
[quote name='Nati28']Witamy i buziaki przesylam :loveu:[/quote]
[B][I][FONT=Courier New]Siemanko :loveu: [/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Od pazdziernika bede pracować w Twoich rejonach sasasa :evil_lol: Będziecie mnie odwiedzać z Coco? :cool3:[/FONT][/I][/B]