bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 a co tu takie pustki?:-( nikt do Barusia nie zagląda?:mad: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zaglądam, choć ciotka bico mnie nie zaprosiła :eviltong::icon_roc::eviltong: Quote
Lidan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Był jakiś odzew z ogłoszenia? Pytał już ktoś o psiaka? Quote
Brysio Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Barusiu kochany:loveu: jak tam z kupkaniem? Nie ma problemow juz? Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):Zaglądam, choć ciotka bico mnie nie zaprosiła :eviltong::icon_roc::eviltong: o psia rura!:oops: ale dobrze Lara, że tu jesteś:loveu: mam jednak nadzieję, że już teraz, mimo mej gafy, będziesz tu stałym rezydentem:cool3::cool3::cool3: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a):o psia rura!:oops: ale dobrze Lara, że tu jesteś:loveu: mam jednak nadzieję, że już teraz, mimo mej gafy, będziesz tu stałym rezydentem:cool3::cool3::cool3: Jasne, że będę stale odwiedzać Barusia :loveu: wybaczam Ci cioteczko :cool3: :haha: a cioteczki powiedzcie mi jak sprawa tej psinki wygląda obecnie? rozumiem, że ogłoszenia, w tym allegro, jest? gdzie jest teraz psiak? w schronie, w dt? Quote
Brysio Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Tak allegro jest wyróznione;) ogłoszeń tez ma wiele;) ale niestety nadal w schronie:-( Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Brysio napisał(a):Tak allegro jest wyróznione;) ogłoszeń tez ma wiele;) ale niestety nadal w schronie:-( No tak, zapomniałam, że tu Brysio jest, super - cioteczka od ogłoszeń :lol: Kurcze no, co jest z tymi ludźmi... Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):No tak, zapomniałam, że tu Brysio jest, super - cioteczka od ogłoszeń :lol: Kurcze no, co jest z tymi ludźmi... jest Brysio, a jakże:loveu: Lara też mi wybaczyła:loveu::multi::loveu: a co z ludźmi? Lara, to samo, co u naszego Cyklopka:-( dla nie wtajemniczonych, u Lary pierwszy z lewej w podpisie:cool3: Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 bico napisał(a):jest Brysio, a jakże:loveu: Lara też mi wybaczyła:loveu::multi::loveu: a co z ludźmi? Lara, to samo, co u naszego Cyklopka:-( dla nie wtajemniczonych, u Lary pierwszy z lewej w podpisie:cool3: :mad: idzie się załamać... ale nie ma co się dziwić, ostatnio coś mam złe doświadczenia jeśli chodzi o stosunek ludzi do zwierząt. Jedna kobieta mi wczoraj napisała, żeby jej psa pocztą wysłać :angryy: bico, cioteczko, jak mogłabym Tobie nie wybaczyć :loveu: nasza brygada: B i 2 x O :D Quote
Brysio Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 mnie jedna baba raz zwyzywała dosłownie zwyzywała w mailu, poniewaz ona wstepnie zamowiła pieska a ogłoszenia na allegro nadal było;/ po czy i tak go potem nie wzieła bo stwierdziła, ze suczka wysterylizowana to juz nie prawdziwa suczka. Takze z ludzmi to.... aj szkoda gadac;/ Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Brysio napisał(a):mnie jedna baba raz zwyzywała dosłownie zwyzywała w mailu, poniewaz ona wstepnie zamowiła pieska a ogłoszenia na allegro nadal było;/ po czy i tak go potem nie wzieła bo stwierdziła, ze suczka wysterylizowana to juz nie prawdziwa suczka. Takze z ludzmi to.... aj szkoda gadac;/ :angryy: taaa... i to nawet ludzie na dogo są bardzo dziwni.... Dziewczyny, zajrzyjcie, suczka za 2 dni trafi do schronu jak nic się nie znajdzie... http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-letniej-jamniczce-grozi-jutro-schron-pomocy-wroclaw-137338/ Quote
Brysio Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 _Lara;:angryy: taaa... i to nawet ludzie na dogo są bardzo dziwni.... Dziewczyny, zajrzyjcie, suczka za 2 dni trafi do schronu jak nic się nie znajdzie... apropo dogo to tez mi się zdarzyło zebrac i to nawet 2 dni temu dokladnie za nic;/ juz wchodzę na wątek Bary:loveu::loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Barusiu - tylko domku Ci potrzeba , takiego kochanego pieska musi wypatrzyć kochający domek ! :thumbs::thumbs: Quote
Brysio Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Barus dzis był ze mną na spacerku:loveu: Piękny z niego psiak, ogromny i wypasniety:eviltong: Na smyczce troche ciągnal ale dlatego, ze przed nim szły inne pieski a gdy juz ich nie było to ładnie szedł. 2 razy robił kupke i nie byłoz zadnych kłopotów;) Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Brysio napisał(a):Barus dzis był ze mną na spacerku:loveu: Piękny z niego psiak, ogromny i wypasniety:eviltong: Na smyczce troche ciągnal ale dlatego, ze przed nim szły inne pieski a gdy juz ich nie było to ładnie szedł. 2 razy robił kupke i nie byłoz zadnych kłopotów;) :loveu: super, fajnie, że go odwiedziłaś Brysio :loveu::lol: Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 to i ja sie melduje na watku:cool3:same ziomki tutaj widze się panoszą:eviltong::cool1: Brysio napisał(a):Barus dzis był ze mną na spacerku:loveu: Piękny z niego psiak, ogromny i wypasniety:eviltong: Na smyczce troche ciągnal ale dlatego, ze przed nim szły inne pieski a gdy juz ich nie było to ładnie szedł. 2 razy robił kupke i nie byłoz zadnych kłopotów;) ano potwierdzam:evil_lol: poźniej jak zostalam tylko ja z Goją to był superhipermegagrzeczny:loveu: kurcze fajnie dzisiaj było bardzo:loveu: trzeba to powtórzyć;) zaraz zajrze do krówki:-D Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Piękny Barusiu ,tylko domku Ci potrzeba:roll: Quote
Lidan Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Taki fajny przytulaśny misiek :loveu: Domki powinny zabiegać o niego :cool3: Quote
kaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 W sprawie Barego dostałam meila od pewnej Pani, przekopjuje w całości i zostawiam BEZ KOMENTARZA .................. WITAM! MAM PYTANIE JAK DŁUGO TEN PIESEK JEST W SCHRONISKU I CZY MA SZRAME PO DZYCIU NA PYSZCZKU OD OKA DOSYĆ DUŻA TYLKO NIE PAMIĘTAM Z KTUREJ STRONY. PYTAM BO MIAŁAM PODOBNEGO PIESKA I NAZYWAŁ SIE DŹEKI ALE UCIEKŁ MI KILKA LAT TEMU ZIMĄ ZA SUCZKĄ.PYTAM BO STARSZE DZIECI BARDZO TO PRZEŻYŁY.OBECNIE MAM ROCZNE DZIECKO I OBCEGO PIESKA NARAZIE BYM NIE CHCIAŁA DLA BEZPIECZEŃSTWA MALUSZKA BO JEST BARDZO ŻYWY. Quote
kaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dla mnie to jest najlepsze że się kobiecie po kilku latach przypomniało że miała psa, a na pewno jest z Rudy, to jest z ogłoszenia na Rudzkim portalu :angryy: Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 kaa napisał(a):Dla mnie to jest najlepsze że się kobiecie po kilku latach przypomniało że miała psa, a na pewno jest z Rudy, to jest z ogłoszenia na Rudzkim portalu :angryy: Brak słów :angryy: ja bym tej kobiecie w ogóle nie odpisała. Jeśli nie jest zainteresowana adopcją to do widzenia :angryy: Quote
Recommended Posts