Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Zaglądam, choć ciotka bico mnie nie zaprosiła :eviltong::icon_roc::eviltong:

o psia rura!:oops: ale dobrze Lara, że tu jesteś:loveu: mam jednak nadzieję, że już teraz, mimo mej gafy, będziesz tu stałym rezydentem:cool3::cool3::cool3:

Posted

bico napisał(a):
o psia rura!:oops: ale dobrze Lara, że tu jesteś:loveu: mam jednak nadzieję, że już teraz, mimo mej gafy, będziesz tu stałym rezydentem:cool3::cool3::cool3:

Jasne, że będę stale odwiedzać Barusia :loveu: wybaczam Ci cioteczko :cool3: :haha:
a cioteczki powiedzcie mi jak sprawa tej psinki wygląda obecnie? rozumiem, że ogłoszenia, w tym allegro, jest? gdzie jest teraz psiak? w schronie, w dt?

Posted

Brysio napisał(a):
Tak allegro jest wyróznione;) ogłoszeń tez ma wiele;) ale niestety nadal w schronie:-(

No tak, zapomniałam, że tu Brysio jest, super - cioteczka od ogłoszeń :lol:

Kurcze no, co jest z tymi ludźmi...

Posted

__Lara napisał(a):
No tak, zapomniałam, że tu Brysio jest, super - cioteczka od ogłoszeń :lol:

Kurcze no, co jest z tymi ludźmi...

jest Brysio, a jakże:loveu: Lara też mi wybaczyła:loveu::multi::loveu:
a co z ludźmi? Lara, to samo, co u naszego Cyklopka:-( dla nie wtajemniczonych, u Lary pierwszy z lewej w podpisie:cool3:

Posted

bico napisał(a):
jest Brysio, a jakże:loveu: Lara też mi wybaczyła:loveu::multi::loveu:
a co z ludźmi? Lara, to samo, co u naszego Cyklopka:-( dla nie wtajemniczonych, u Lary pierwszy z lewej w podpisie:cool3:

:mad: idzie się załamać... ale nie ma co się dziwić, ostatnio coś mam złe doświadczenia jeśli chodzi o stosunek ludzi do zwierząt. Jedna kobieta mi wczoraj napisała, żeby jej psa pocztą wysłać :angryy:

bico, cioteczko, jak mogłabym Tobie nie wybaczyć :loveu: nasza brygada: B i 2 x O :D

Posted

mnie jedna baba raz zwyzywała dosłownie zwyzywała w mailu, poniewaz ona wstepnie zamowiła pieska a ogłoszenia na allegro nadal było;/ po czy i tak go potem nie wzieła bo stwierdziła, ze suczka wysterylizowana to juz nie prawdziwa suczka. Takze z ludzmi to.... aj szkoda gadac;/

Posted

Brysio napisał(a):
mnie jedna baba raz zwyzywała dosłownie zwyzywała w mailu, poniewaz ona wstepnie zamowiła pieska a ogłoszenia na allegro nadal było;/ po czy i tak go potem nie wzieła bo stwierdziła, ze suczka wysterylizowana to juz nie prawdziwa suczka. Takze z ludzmi to.... aj szkoda gadac;/

:angryy: taaa... i to nawet ludzie na dogo są bardzo dziwni....

Dziewczyny, zajrzyjcie, suczka za 2 dni trafi do schronu jak nic się nie znajdzie...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-letniej-jamniczce-grozi-jutro-schron-pomocy-wroclaw-137338/

Posted

_Lara;:angryy: taaa... i to nawet ludzie na dogo są bardzo dziwni....

Dziewczyny, zajrzyjcie, suczka za 2 dni trafi do schronu jak nic się nie znajdzie...

apropo dogo to tez mi się zdarzyło zebrac i to nawet 2 dni temu dokladnie za nic;/

juz wchodzę na wątek

Bary:loveu::loveu::loveu:

Posted

Barus dzis był ze mną na spacerku:loveu: Piękny z niego psiak, ogromny i wypasniety:eviltong: Na smyczce troche ciągnal ale dlatego, ze przed nim szły inne pieski a gdy juz ich nie było to ładnie szedł. 2 razy robił kupke i nie byłoz zadnych kłopotów;)

Posted

Brysio napisał(a):
Barus dzis był ze mną na spacerku:loveu: Piękny z niego psiak, ogromny i wypasniety:eviltong: Na smyczce troche ciągnal ale dlatego, ze przed nim szły inne pieski a gdy juz ich nie było to ładnie szedł. 2 razy robił kupke i nie byłoz zadnych kłopotów;)

:loveu: super, fajnie, że go odwiedziłaś Brysio :loveu::lol:

Posted

to i ja sie melduje na watku:cool3:same ziomki tutaj widze się panoszą:eviltong::cool1:

Brysio napisał(a):

ano potwierdzam:evil_lol:
poźniej jak zostalam tylko ja z Goją to był superhipermegagrzeczny:loveu:

kurcze fajnie dzisiaj było bardzo:loveu: trzeba to powtórzyć;)

zaraz zajrze do krówki:-D

Posted

W sprawie Barego dostałam meila od pewnej Pani, przekopjuje w całości i zostawiam BEZ KOMENTARZA ..................

WITAM! MAM PYTANIE JAK DŁUGO TEN PIESEK JEST W SCHRONISKU I CZY MA SZRAME PO DZYCIU NA PYSZCZKU OD OKA DOSYĆ DUŻA TYLKO NIE PAMIĘTAM Z KTUREJ STRONY. PYTAM BO MIAŁAM PODOBNEGO PIESKA I NAZYWAŁ SIE DŹEKI ALE UCIEKŁ MI KILKA LAT TEMU ZIMĄ ZA SUCZKĄ.PYTAM BO STARSZE DZIECI BARDZO TO PRZEŻYŁY.OBECNIE MAM ROCZNE DZIECKO I OBCEGO PIESKA NARAZIE BYM NIE CHCIAŁA DLA BEZPIECZEŃSTWA MALUSZKA BO JEST BARDZO ŻYWY.

Posted

Dla mnie to jest najlepsze że się kobiecie po kilku latach przypomniało że miała psa, a na pewno jest z Rudy, to jest z ogłoszenia na Rudzkim portalu :angryy:

Posted

kaa napisał(a):
Dla mnie to jest najlepsze że się kobiecie po kilku latach przypomniało że miała psa, a na pewno jest z Rudy, to jest z ogłoszenia na Rudzkim portalu :angryy:

Brak słów :angryy: ja bym tej kobiecie w ogóle nie odpisała. Jeśli nie jest zainteresowana adopcją to do widzenia :angryy: