jola&tina Posted January 8 Author Posted January 8 Żeby smutno nie było, to wiadomość radosna 🙂 Na moim koncie tak cichutko zameldowała się wpłata od MigAga 30 zł MikAga, dziękuję bardzo ❤️ chociaż nie wiem, czy możesz to przeczytać 😞 1 Quote
jola&tina Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2025 o 15:02, Jota67 napisał: A u mnie wszystko w najlepszym porządku. U mnie nie jest tragicznie - nie działa opcja Aktywność, co utrudnia mi życie 😞 , ale poza tym jest ok. Ale słyszałam, że niektóre osoby nie tylko nie mogą pisać, ale nie widzą też zdjęć. 1 Quote
Jota67 Posted January 8 Posted January 8 Ja kiedyś też tak miałam. I byłam zdziwiona, że inni piszą. Ja to widziałam, ale nic nie umiałam ze swojej strony zrobić. To u mnie trwało chyba z tydzień. Potem nagle się samo naprawiło 😅🙈 2 Quote
UlaFeta Posted January 8 Posted January 8 Ja nie widzę zdjęć są linki.Nie mam opcji odpowiedź. Dobry wieczór Teraz sprawdziłam,mogę lajkowac. 1 Quote
Jota67 Posted January 8 Posted January 8 Dnia 8.01.2025 o 19:38, UlaFeta napisał: Ja nie widzę zdjęć są linki.Nie mam opcji odpowiedź. Dobry wieczór Teraz sprawdziłam,mogę lajkowac. Ale napisać ci się udało. To już coś! Zaraz się okaże, że tylko u mnie wszystko w porządku 😉 2 Quote
UlaFeta Posted January 8 Posted January 8 Udało 😀jakimś cudem. Cytować nie mogę. A teraz żeby napisać, musiałam skasować swój poprzedni wpis. 2 Quote
_Aga_ Posted January 10 Posted January 10 Dnia 8.01.2025 o 22:19, _Aga_ napisał: Nr 7 i 21 poproszę jeszcze 🙂 Podrzucę 🙂 3 Quote
Jota67 Posted January 11 Posted January 11 Chyba u mnie dalej wszystko dobrze! Ale smutno mi tu...😉 3 Quote
Jota67 Posted January 11 Posted January 11 No i sobie hopsnę na dobranoc... Śpijcie dobrze, może się w tym czasie dogo naprawi... Byle nie moim kosztem 😅 3 Quote
Jota67 Posted January 12 Posted January 12 No to dzień dobry. Widzę bz 🙂 Czyli nadal teatr jednego aktora? 😏 3 Quote
Jota67 Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 15:38, Kamila Proc napisał: czyzby tylko ja? No chyba tylko my dwie 😉 Quote
Kamila Proc Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 16:30, Jota67 napisał: No chyba tylko my dwie 😉 jak to mozliwe, ze inni wciaz zablokowani? Quote
UlaFeta Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 16:30, Kamila Proc napisał: jak to mozliwe, ze inni wciaz zablokowani? Jestem. Jak długo ? 1 Quote
Jota67 Posted January 12 Posted January 12 Ja kiedyś cały tydzień nie umiałam nic napisać, dodatkowo całe dogo mi falowało...u innych było normalnie 🙈 i nagle wszystko pewnego, pięknego dnia wróciło do normy... 1 Quote
Recommended Posts