Jump to content
Dogomania

Rozliczam-Dla Sabinki i Korabek-kosmetyki, woreczki na warzywa,sliczna torba, ukladanki dla dzieci-do 28.8.2024, godz. 19

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.08.2024 o 01:27, Aldrumka napisał:

Coś mi chyba doliczyłaś bo za szampony wychodzi równo 5 🙂

Poproszę jeszcze:

Twarz 

nr 5 - 5 szt.

Nr 8 - 10 szt.

I nr 23 - 8 szt.

Spakowalam zakupy! skorygowalam kwote.

• Like 1
Posted

To ja pare slow od siebie, bo mam wszystkie probki przetestowane:

polecam ziaje 24 szampon, bo jest dobry na przetluszczajace sie wlosy, nie jest olejowaty, sama uzywam, 27 wellness, bo pieknie pachnie, moja corka tez tak uwaza, 30 mango tez ladnie pachnie, taki swiezy, mlodzienczy zapach. te probki sa u nas w uzyciu i te wlasnie czesto kombinuje na bazarek (tez piszcie czego wiecej ogarnac na przyszlosc)

a tymczasem poprosze od siebie:

3. Yves Rocher, Tusz do rzes, czarny   metamorphose intensywna objętość  seria limitowana (zalakowany) NOWY-7zl
Marta, przy okazji mi wyslij, nie tak na cito. Konczy mi sie moj ale jeszcze mam. Super bazar zrobilas.

Posted

image.jpeg.81cf47e8e1ea851abf39ad39b5a397e7.jpeg Mam tę torbę, jest superaśna! Milusia w dotyku, mocna, ma super uszy i ściąganie na sznureczek. Do tego cudne kolory. Uwielbiam chodzić z nią na miasto 🙂 Polecam!

• Like 2
Posted
Dnia 26.08.2024 o 18:41, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę nr 4 za 30 zł.
Chodzi mi o torbę.

Koju, Torba jest Twoja. Wyslij mi na priv dane do wysylki! Postaram sie asap wyslac:)

• Martello changed the title to Rozliczam-Dla Sabinki i Korabek-kosmetyki, woreczki na warzywa,sliczna torba, ukladanki dla dzieci-do 28.8.2024, godz. 19
Posted
Dnia 29.08.2024 o 19:26, Maria1957 napisał:

Jestem spóźniona ... proszę cegiełkę za piątaka. Pozdrawiam 🤗

Marysiu, dzieki ze wpadlas. A moze wyslac Ci/skompletowac zestaw probeczek?! Moze cos sobie wybierzesz?! Daj znaka!

Posted
Dnia 30.08.2024 o 07:48, Maria1957 napisał:

Witaj Martuś, za próbki dzięki ... nie jestem kosmetyczna ... konto Twoje mam. Pozdrawiam Marysia 

Bardzo bardzo dziekujemy za odwiedziny i wsparcie!

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 12:07, Grażka123 napisał:

Właśnie wróciłam z działki, serdeczności, wpłacam cegiełkę 20 zł., dziękuję za zaproszenie.

Grazko123 bardzo dziekuje za odwiedziny i przelew. Dzis podliczam wszystko i robie przelewy/zakupy.