Kaya Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Moim zdaniem Golden nie jest dobrym psem dla początkującej osoby, która jeszcze gubi się w tym wszystkim i nie ma dobrze opanowanych przejść :) Mówie to jako wł. Goldenki z którą bywałam na MP, dużo zależy też od tego jak pies się wystawia jaki ma temperament, no ale to oczywiście już druga sprawa ;) Ja poponuje na start, średnią rase, ale to jest moje zdanie co łatwiej mi jest na MP wystawić :) Najlepiej wypróbować wszystkie opcje ;) Quote
Kika9004 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kaya napisał(a):Moim zdaniem Golden nie jest dobrym psem dla początkującej osoby, która jeszcze gubi się w tym wszystkim i nie ma dobrze opanowanych przejść :) Mówie to jako wł. Goldenki z którą bywałam na MP, dużo zależy też od tego jak pies się wystawia jaki ma temperament, no ale to oczywiście już druga sprawa ;) Ja poponuje na start, średnią rase, ale to jest moje zdanie co łatwiej mi jest na MP wystawić :) Najlepiej wypróbować wszystkie opcje ;) Wielkie dzięki za podpowiedź :lol: Chciałam labradora, ale właściciel hodowli miał się do mnie odezwać i nie odezwał, zwyczajnie mnie olał. Więc temu panu dziękujemy :shake: niestety ale nie będę pchać się tam gdzie mnie nie chcą ;). Słyszałam że kawałek ode mnie jest jeszcze hodowla husky i tam postaram się podowiadywać :razz: Mam nadzieję, że tym razem wypali :lol: Quote
Kika9004 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dobra, ale teraz trzymajcie za mnie kciuki by mi się z tym hodowcą udało :lol: :grin: (jak się z nim spotkam to napiszę czy coś z tego wyszło :) ) Quote
Recommended Posts