Nadziejka Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Wysłałam dla Poleńki Jasnej 40 zl do rozi Wysłałam dla szczebrzeszyniaczków 26 zl 50 gr do Murki renia ranias zażyczyła Dziękuję Pięknie! za 15 zl mam na koncie Pyszne Cegiełki num 1 Kawa z czekoladkami i bombonierka słodkości elmas zażyczyła Dziękuję Pięknie! 10 zl mam na koncie Pyszne Cegiełki num 5 Herbata owocowa mrożona z kwiateczkami Pyszne Cegiełki num 7 Herbata owocowa z kruchymi ciasteczkami Pyszne Cegiełki num 10 Kawa z serduszkami Nesia zażyczyła Dziękuję Pięknie! 15 zl mam na koncie Pyszne Cegiełki num 3 Kawa z cynamonem Pyszne Cegiełki num 8 kakao z kruchymi ciasteczkami i bezami Pyszne Cegiełki num 13 Kawa z kwiateczkami Pyszne Cegiełki num 16 Kawa z serduszkami Pyszne Cegiełki num 18 kakao z kruchymi ciasteczkami i bezami Pyszne Cegiełki num 23 Kawa na dzień dobry z ciastkami z bialą czekoladą Pyszne cegiełki num 24 Kawa capuccino z ciastkiem orzechowym Pyszne Cegiełki num 29 Kawa capuccino z makaronikami różanymi Radek zażyczył za 10 zl Dziękuję Pięknie! mam na koncie Pyszne Cegiełki num 22 herbatka z tortem owocowo waniliowym Aldrumka kup teraz Dziękuję Pięknie mam na koncie 21 zl Num 3 A książka ,,Brudna Sprawa,, za 5 zl Aldrumka za wywolawcza Num 2 A ksiązka,,Wyryte W Piasku,, 11 zl Jasna Pola Duch Tutaj zdj.. jeszcze zdj ze schronu Tutaj już wyratowana maleńka kruszynka w hoteliku 💓 wątek Szczebrzeszyniaczków Wysylam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa od 17.08 do 7 września do g 9.00 Jeśli będą pieniążki z kramiku-podzielę 60 proc dla Poli 40 proc dla sczezbrzeszynkowa ZAPRASZAM DOBRODZIEJE Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 1 Pyszne Cegiełki 15 zl Renia ranias dziekuje pieknie! Kawa z czekoladkami i bombonierka słodkości Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 2 Pyszne Cegiełki 2 zl Kawa Z czekoladkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 3 Pyszne Cegiełki 1 zl zażyczyła Nesia dziekuje pieknie Kawa z cynamonem Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 4 Pyszne Cegiełki 2 zl Kawa dla dwojga Z kwiateczkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 5 Pyszne Cegiełki 2 zl zażyczyła elmas dziekuje pieknie! Herbata owocowa mrożona Z kwiateczkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 6 Pyszne Cegiełki 2 zl Herbata owocowa mrożona Z kwiateczkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 7 Pyszne Cegiełki 2 zl zażyczyła elmas dziekuje pieknie! Herbata owocowa z kruchymi ciasteczkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 8 Pyszne Cegiełki 2 zl zażyczyła Nesia dziekuje pieknie kakao z kruchymi ciasteczkami i bezami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 9 Pyszne Cegiełki 2 zl Herbata owocowa z kruchymi ciasteczkami Quote
Nadziejka Posted August 14, 2024 Author Posted August 14, 2024 10 Pyszne Cegiełki 1 zl zażyczyła elmas dziekuje pieknie! Kawa Z serduszkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 11 Pyszne Cegiełki 1 zl Kawa Z serduszkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 12 Pyszne Cegiełki 2 zl Herbata z tortem owocowo waniliowym Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 13 Pyszne Cegiełki 2 zl zażyczyła Nesia dziekuje pięknie Kawa Z kwiateczkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 14 Pyszne Cegiełki 2 zl Kawa Z kwiateczkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 15 Pyszne Cegiełki 2 zl Herbata z kruchymi bezami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 Pyszne Cegiełki 1 zl zażyczyła Nesia dziekuje pieknie Kawa Z serduszkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 A Pyszne Cegiełki 1 zl Ciasto jagodowe Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 B Pyszne Cegiełki 1 zl Sernik jagodowy z borówkami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 Polecam polecam stokrotnie Num 1 A książka ,,Lśniące Dziewczyny,, thriller ale jaki! stan nowa okładka ze skrzydelkami str 408 cena wywol 20 zl kup teraz 25 zl nowa wywol 18 zl kup teraz 23 zl nowa wywol 15 zl kup teraz 18 zl ,,"Lśniące dziewczyny" Lauren Beukes to odważne i zaskakujące połączenie thrillera z elementami fantastyki. Teraz dostępne w nowym wydaniu, z okładką serialową! On jest mordercą. Harper Curtis to psychopatyczny zbrodniarz. Nikt tak naprawdę go nie zna. Nie sposób trafić na jego ślad. Wiadomo jedno - jego ofiary nie mogą być przypadkowe. Curtis wybrał dziewiątkę lśniących dziewczyn: błyskotliwych, urodziwych, wyjątkowych i młodych kobiet. Wypatrzył je, kiedy były jeszcze dziećmi, by przez dekady obserwować, jak rozkwitają. W końcu morderca uderza i zadaje im kolejno śmiertelne ciosy. Po sobie zostawia pamiątki, przedmioty z przeszłości. Jak podpis - "Kiedyś tu byłem". Sam pozostaje nieuchwytny. Ona jest ocalałą. Kirby miała być ofiarą Curtisa. Młoda, zdolna, piękna, z perspektywą fantastycznej przyszłości przed sobą. Lśniła. Dziewczyna cudem uchodzi z życiem po ataku bezwzględnego psychopaty. Postanawia nie odpuścić doznanej krzywdy. Kiedy policja nie radzi sobie ze schwytaniem sprawcy, zdeterminowana Kirby bierze sprawy w swoje ręce. Wraz z reporterem „The Chicago Sun-Times” odkrywają dowody, które są jednocześnie przerażające i... niemożliwe. W czym tkwi sekret odrażającego psychopaty?..,, Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 Polecam polecam Num 2 A książka ,,Wyryte W Piasku,, stan nowa papier lekko ecru str 464 okladka ze skrzydelkami cena wywol 14 zl kup teraz 16 zl nowa wywol 11 zl Aldrumka za wywol dziekuje pieknie! kup teraz 13 zl ,,Najbardziej znana powieść francuskiego mistrza kryminału 6 czerwca 1944 roku stu siedemdziesięciu ośmiu rangersów ląduje na plaży w Normandii, aby pod ostrzałem karabinów maszynowych przenieść materiały wybuchowe i wysadzić mur dzielący ich od zabójczych klifów. Dowódcy szacują, że niewielu żołnierzy przeżyje. Najbogatsi próbują wykupić się od śmierci… Po wojnie D-Day wciąż wzbudza skrajne emocje. Ci, którzy wiedzą, co zaszło na plaży, znikają bez wieści. Pazerność, samobójstwa oraz morderstwa znaczą drogę do prawdy...,, Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 Polecam kupiłam na baz,przeczytałam i posyłam dalej Num 3 A książka ,,Brudna Sprawa,, stan dobry str 448 okladka ze skrzydełkami cena wywol 2 zl kup teraz 3 z nowa kup teraz 1 zl Aldrumka za 5 zl dziekuje pieknie! ,,Powieść "Brudna sprawa" to majstersztyk. Łączy w spójną i logiczną całość wątki związane ze śmiercią, baronami narkotykowymi, układami o różnym charakterze oraz systemem, który niesprawiedliwie chroni ludzi władzy. Coś, co wygląda z pozoru jak zwykły wypadek, okazuje się wierzchołkiem góry lodowej dla znacznie grubszej sprawy. Na jej trop całkiem przypadkowo wpada funkcjonariuszka Tracy Crosswhite prowadząca śledztwo w sprawie potrącenia ze skutkiem śmiertelnym, którego ofiarą padł mały chłopiec z niezamożnej rodziny. Dochodzenie naprowadza ją na trop marynarki wojennej, która stacjonuje nieopodal miasteczka. Kobieta z zaskoczeniem odkrywa, że rząd poprzez opieszałe działania stara się zatuszować niewygodne dla siebie zdarzenie. Zdaje sobie sprawę, że działanie służb stojących na straży porządku nie powinno w ten sposób wyglądać. To dodaje jej sił i motywacji, żeby za wszelką cenę dojść prawdy, a że jest osobą świadomą, że po przekroczeniu pewnego punktu będzie już za późno, żeby z obranej drogi zawrócić, podejmuje tę decyzję w pełni świadomie. Śledztwo szybko wchodzi na nieoczekiwane tory, ujawniając fakty, które nie powinny się wydarzyć w organizacji państwowej. Bohaterka ściga się z czasem, a intryga rozwija się w zaskakującym dla wszystkich kierunku i w finale przynosi nieoczekiwane i nieoczywiste wyjaśnienie...,, Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 C Pyszne Cegiełki 1 zl Sernik z malinami Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 D Pyszne Cegiełki 1 zl Ciasto kruche z jagodami i kawa Quote
Nadziejka Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 16 E Pyszne Cegiełki 1 zl Ciasto z jagodami i kawusia Quote
Recommended Posts