Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia nadal jest przy magazynach. W dni gdy moja siostra tam pracuje - dostaje jedzenie, ale w pozostałe dni chodzi głodna. Jest przeganiana.

Posted

Własnie dostałam wiadomość, że jest DT dla suni.
Sunia wygląda na zaokrąglajaca się - czyli może byc w ciąży.
Potrzebna bedzie pilna sterylka -

Posted

[quote name='luka1']Własnie dostałam wiadomość, że jest DT dla suni.
Sunia wygląda na zaokrąglajaca się - czyli może byc w ciąży.
Potrzebna bedzie pilna sterylka -[/quote]

A ja dopiero trafiłam na ten watek. DT pewny?

Posted

O suni "doniosła" mi siostra, która tam pracuje. Dokarmia ja w te dni kiedy jest w pracy. To ona zdecydowała sie zabrac suczkę z terenu magazynów, pod warunkiem że znajde dla suni dom.

Posted

[quote name='Beata M']Luka czyli sunia idzie na DT do twojej siostry?[/quote]

tak, bedzie u niej . Suke trzeba natychmiast sterylizować, nie ma na co czekac. Nie wiem tylko czy moja wetka znajdzie dla mnie czas

Posted

[quote name='luka1'] Nie wiem tylko czy moja wetka znajdzie dla mnie czas[/quote]
Jak tylko mi zrobią "psi" samochód (może już na piątek) to wezmę sunie do weta do Błonia, nie ma problemu.

Posted

[quote name='luka1']sunia zostanie zabrana w przyszłym tygodniu - dopiero wtedy bedzie autko[/quote]

A skad dokladnie i dokąd trzeba sunie przewieźć?

Te magazyny w Gnatowicach, to sa te, na która mówią, ze to magazyny w Paprotni?

Jezeli sunia ma schronienie, to nie ma co czekać, aż ktos jej krzywde zrobi.

Posted

[quote name='Ziutka']Tak Elmirko to te magazyny w Paprotni.
Suńkę trzeba zabrać z tych magazynów na sterylizację do Błonia (no chyba, że Luki wetka znajdzie czas to do Sochaczewa) a po sterylizacji zawieźć do Sochaczewa.[/quote]

A na kiedy planowana jest sterylka?

Posted

[quote name='elmira']A skad dokladnie i dokąd trzeba sunie przewieźć?

Te magazyny w Gnatowicach, to sa te, na która mówią, ze to magazyny w Paprotni?
[/quote]
Tak Elmirko to te magazyny w Paprotni.
Suńkę trzeba zabrać z tych magazynów na sterylizację do Błonia (no chyba, że Luki wetka znajdzie czas to do Sochaczewa) a po sterylizacji zawieźć do Sochaczewa.

Posted

dziś jeszcze konkretnie porozmawiam z wetką. Jeśli sie zgodzi to ja wysterylizujemy w Socho.
Siostra ma w poniedziałek lub wtorek zabrać sunie do siebie wracając z pracy.

Posted

trzymaj sie mała.
Sunia koczuje przy tych magazynach już drugą cieczkę. Po pierwszej miała szczeniaki. Urodziła w jakimś rowie i psiaki sie potopiły. Tylko jednego udało sie jej uratować. Została zabrany przez jakiegos pracownika. Teraz juz nie bedzie musiała tego przeżywać.

Posted

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4497/dscn3063x.jpg[/IMG]

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7364/dscn3064x.jpg[/IMG]

sunia została u wetki i ma miec zabieg - właściwie to juz chyba jest po.
Na zdjeciach leży sobie w garażu u siostry. Sunia jest strasznie spokojna i cichutka. Wyciągnęłam kilka kleszczy. Jest chudziutka ale brzuszek ma już spory. Chyba w pore ja zdjęłyśmy z terenu.

Posted

[quote name='dorcass']wyglada jak siostra mojej Bambi:placz:[/quote]

i jak mojej Reni.:lol:

Sunia już to sterylizacji. Zabieg był zrobiony " w ostatniej chwili". Miała dwa bardzo duże szczeniaki, które byc może nie zdołałaby urodzić.
Jest niezwykle grzeczna, cichutka i wcale nie kłopotliwa. Siedzi cichutko na swoim posłanku, załatwia sie po wyprowadzeniu na dwór - wspaniała , maleńka psinka do bloku. IDEAŁ.

Posted

a teraz nikt tu nie zaglada. :-(
Mała dochodzi do zdrowia fizycznegi i psychicznego. Kochana psinka, stara sie nikomu nie wchodzic w drogę. Jeszcze nie rozumie co sie właściwie stało. Mam nadzieje że znajdzie dom.