Jump to content
Dogomania

Rozliczony 280 zl Dobrodzieje Dziekuje Klaniam! Kocie dług na ponad 2tyś zl..Dla Rumianka I Bratka 6.02

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.01.2024 o 11:22, Isiak napisał:

Poleciały cztery dyszki za książki 🙂

!  Bardzo Bardzo Dziekuje Za Wszystko                                                       Pieniązki już przybyly 40                                                                                                       Isiaczku czy calosci 4 dyszki jest za ksiazki?                                                                                                                      coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

• Nadziejka changed the title to Kocinki Zadlużone na ponad 2tyś zl ..Pomoc dla Rumianka I Bratka 6.02 Zajrzyj Dobrodzieju
Posted

Dnia 3.02.2024 o 06:42, Radek napisał:

Zaglądam po nocnej przerwie i zachęcam do wsparcia kotków. 

Dnia 3.02.2024 o 09:59, Kamila Proc napisał:

i ja zachecam

Zapraszamy ogromnie       Cieplego dzioneczka w domu zasylam                 a może Któraś Dobraduszka wyczaruje bazarek dla kocinkowa?

• Like 1
  • Nadziejka changed the title to Kocie Zadlużone na ponad 2tyś zl .Pomoc dla Rumianka I Bratka 6.02
Posted
Dnia 3.02.2024 o 10:55, Kamila Proc napisał:

ja troche slaba w bazarkach. tylko podbijac umie

Iskiereczko a może poczarujesz?                                                                                                    Wcale wcale nie slaba jeno odważna i przebojowa                                                                                    

Posted
Dnia 3.02.2024 o 10:58, Nadziejka napisał:

Iskiereczko a może poczarujesz?                                                                                                    Wcale wcale nie slaba jeno odważna i przebojowa                                                                                                

ani odwazna, ani przebojowa. ponoc niezwykle gruba

Posted
Dnia 3.02.2024 o 11:56, Kamila Proc napisał:

dziekuje

Dnia 3.02.2024 o 11:55, Radek napisał:

To też cenna umiejętność. 

Kamilka z Radziem naszym och! jakiż to bylby uroczy kramik                                            

• Like 1
Posted
Dnia 3.02.2024 o 12:19, Nadziejka napisał:

Kamilka z Radziem naszym och! jakiż to bylby uroczy kramik                                            

taki kramik to dla mnie marzenie. Wujo by prowadzil merytorycznie, ja bym hopsala i pisala glupoty. dzialo by sie

• Like 1
Posted
Dnia 3.02.2024 o 12:29, Kamila Proc napisał:

taki kramik to dla mnie marzenie. Wujo by prowadzil merytorycznie, ja bym hopsala i pisala glupoty. dzialo by sie

Iskiereczki wyczarujcie kramcio wspolny kocinkom wyczarujcie 
              jak nie fantuśkowo to może cegieleczki i opowieści

Posted

Dnia 3.02.2024 o 12:29, Kamila Proc napisał:

Może jakieś księgi może jakieś drobne fanty by sie znalazly?