Jump to content
Dogomania

Rozliczony.Ostatni dzień bazarku.Ratujemy kocie biedy.Ciuch,książki,coś z przetworów,kwiatków i inne.Do 4-go września,do godż.20-tej.

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.08.2023 o 14:15, mariusz pp napisał:

Teściowa młoda kobitka , 85 lat

Chciałabym dożyć tego wieku....To jak mam nadzieję na takie lata - biorę się za inwestowanie w chatę....Czyli folia na szyby,żeby tak oknami nie dogrzewali(południowy wschód).Rolety niewiele dają...

Posted
Dnia 30.08.2023 o 14:34, Koki-99 napisał:

Poproszę 10, 36 i 40 za kt. Zapłacę i niech leży. Mam rękę w gipsie i nie chce mi się biegać do paczkomatu 😉

Oj, coś nabroiła?A wogole witam serdecznie po długiej przerwie.

Wrócę od paczkomatu to pozapisuje 

Posted
Dnia 30.08.2023 o 14:30, guccio napisał:

Chciałabym dożyć tego wieku....To jak mam nadzieję na takie lata - biorę się za inwestowanie w chatę....Czyli folia na szyby,żeby tak oknami nie dogrzewali(południowy wschód).Rolety niewiele dają...

A rolety masz te przeciwsłoneczne? My we Wrocławiu mamy mieszkanie słoneczne , nie szło wytrzymać,  znajomy nam podpowiedział  ,założyliśmy, trochę to daje, problem ,że budynek się nagrzewa .

Posted
Dnia 30.08.2023 o 15:12, mariusz pp napisał:

A rolety masz te przeciwsłoneczne? My we Wrocławiu mamy mieszkanie słoneczne , nie szło wytrzymać,  znajomy nam podpowiedział  ,założyliśmy, trochę to daje, problem ,że budynek się nagrzewa .

Normalne rolety mam i poddasze drewno-blacha😟

Posted
Dnia 30.08.2023 o 15:22, guccio napisał:

Normalne rolety mam i poddasze drewno-blacha😟

Załóż przeciwsłoneczne one od spodu mają takie coś inne, nie przepuszcza ciepła, u nas się sprawdziło o tyle ,że nie waliło już  gorącem od okien i balkonu.Tylko one  były  droższe od zwykłych a  teraz to nie wiem , my już 10 lat w NL .

Posted
Dnia 30.08.2023 o 15:29, mariusz pp napisał:

Załóż przeciwsłoneczne one od spodu mają takie coś innego nie przepuszcza ciepła, u nas się sprawdziło o tyle ,że nie waliło już  gorącem od okien i balkonu.Tylko one są były  droższe od zwykłych a  teraz to nie wiem , my już 10 lat w NL .

No właśnie,od szyb wali,180 cm same szyby x 5 ,wykańczalnia...

Posted
Dnia 30.08.2023 o 14:37, guccio napisał:

Oj, coś nabroiła?A wogole witam serdecznie po długiej przerwie.

Wrócę od paczkomatu to pozapisuje 

Wyglebiłam się na rolkach 🙂

Przypomnij mi proszę konto na pw. Co do wysyłki umówimy się kiedyś.

Posted
Dnia 30.08.2023 o 17:03, Koki-99 napisał:

Wyglebiłam się na rolkach 🙂

Przypomnij mi proszę konto na pw. Co do wysyłki umówimy się kiedyś.

Później wyślę.

A myślałam, że tylko dzieciaki na rolkach bubu sobie robią...tak jak moje wnuki od czasu do czasu...ale one tylko facjatę, łokcie albo kolana zdzierają...

Posted
Dnia 30.08.2023 o 17:48, guccio napisał:

Później wyślę.

A myślałam, że tylko dzieciaki na rolkach bubu sobie robią...tak jak moje wnuki od czasu do czasu...ale one tylko facjatę, łokcie albo kolana zdzierają...

Ja upadając podparłam się ręką i nadgarstek nie wytrzymał. Jeszcze parę tygodni w gipsie i nici z jazdy w tym sezonie. Siniak na tyłku już mi zszedł 😉

To czekam na kontakt 🙂

Posted
Dnia 30.08.2023 o 18:45, Koki-99 napisał:

Ja upadając podparłam się ręką i nadgarstek nie wytrzymał. Jeszcze parę tygodni w gipsie i nici z jazdy w tym sezonie. Siniak na tyłku już mi zszedł 😉

To czekam na kontakt 🙂

PW wysłane