arnika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 hej, tu ja i parówa. parówsko moje jest wzięte ze schroniska, jest łysolem, latek coś koło dyszki. piszę tutaj, bo może ktoś z wielbicieli parów będzie w stanie mi pomóc. założyłam 2 topiki na weterynarii, jesen o brodawczaku, drugi o sensie leczenia nużycy, jednak jakoś nikt nie kwapi się z jakąkolwiek radą. jakby ktoś był tak miły i zerknął tam, bylibyśmy wdzięczni :) pozdrawiamy Quote
eurydyka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 pewnie sie nikt nie odzywa, bo nie mieli takich przejsc a rozmawialas z wetem lub wetami? oni chyba lepiej doradza niz laicy, ale moze sie myle Quote
Myszka.xww Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 wpisz w wyszukiwarke "nuzyca" na bullach ktos ostatnio leczyl psa z nuzycy. Zawsze warto leczyc. Quote
ursus Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Jamola można IVOMEC potraktować, u znajomej po 3 zastrzykach wyzdychało draństwo i do dziś ma OK :D Resztę niech zobaczy wet !! Nie leczona nużyca powoduje powikłania , może draństwo rozleźć się po całym psie ,w uszy wejśc, w drogi rodne....... no i roznosi to świństwo po świecie i inne mogą to złapać............ :( Quote
Recommended Posts