AlfaLS Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Dnia 21.12.2022 o 00:25, AlfaLS napisał: Poproszę nr 9 - majtki - oczywiście jak są dostępne :). A ten fant jest dostępny? Quote
Perełka1 Posted December 22, 2022 Author Posted December 22, 2022 Dnia 22.12.2022 o 11:03, AlfaLS napisał: A ten fant jest dostępny? tak Quote
AlfaLS Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 22.12.2022 o 22:23, Perełka1 napisał: tak To poproszę 🙂 Quote
koja Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 potwierdzam odbiór przesyłki - dziękuję 🙂 Quote
AlfaLS Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Od 21.12.22 r. próbuję kupić tu nr 9. Niestety, nie rozumiem zasad tego bazarku. Nie ma podanej daty do kiedy jest otwarty a dziś jest tytuł, że już zamknięty. Fant, który chcę kupić niby jest dostępny ale chyba niedostępny bo nie ma żadnej reakcji na mój wpis sprzed tygodnia, że go chcę... Teraz bazarek zamknięty. Niby otwiera się nowy ... Quote
Perełka1 Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 Dnia 29.12.2022 o 22:39, AlfaLS napisał: Od 21.12.22 r. próbuję kupić tu nr 9. Niestety, nie rozumiem zasad tego bazarku. Nie ma podanej daty do kiedy jest otwarty a dziś jest tytuł, że już zamknięty. Fant, który chcę kupić niby jest dostępny ale chyba niedostępny bo nie ma żadnej reakcji na mój wpis sprzed tygodnia, że go chcę... Teraz bazarek zamknięty. Niby otwiera się nowy ... Była reakcja. Odpowiedziałam, że fant jest dostępny i że można go kupić. Napisałam rozliczenie tydzień temu na pw, ale masz zablokowaną skrzynkę. Nie odbierasz wiadomości. Na bazarku też się nie odzywasz. Quote
AlfaLS Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Dnia 29.12.2022 o 23:51, Perełka1 napisał: Była reakcja. Odpowiedziałam, że fant jest dostępny i że można go kupić. Napisałam rozliczenie tydzień temu na pw, ale masz zablokowaną skrzynkę. Nie odbierasz wiadomości. Na bazarku też się nie odzywasz. Jak mam zablokowaną skrzynkę to nie odbieram wiadomości :). Choć od innych jakoś dochodziły a i moje wiadomości też leciały... A na bazarku się nie odzywałam bo jeśli na moje wpisy o zakupie nie było Twojej odpowiedzi a i na pierwszej stronie przy fancie nie było nic zaznaczone to zrozumiałam, że mam sobie odpuścić... Jednak trochę mnie to męczyło o dlatego napisałam :). Jeśli nadal chcesz ten fant sprzedać to ja dalej chcę go kupić :). Na wszelki wypadek skrzynkę trochę oczyściłam więc nie powinno być problemu... Quote
Perełka1 Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Dnia 30.12.2022 o 19:16, AlfaLS napisał: Jak mam zablokowaną skrzynkę to nie odbieram wiadomości :). Choć od innych jakoś dochodziły a i moje wiadomości też leciały... A na bazarku się nie odzywałam bo jeśli na moje wpisy o zakupie nie było Twojej odpowiedzi a i na pierwszej stronie przy fancie nie było nic zaznaczone to zrozumiałam, że mam sobie odpuścić... Jednak trochę mnie to męczyło o dlatego napisałam :). Jeśli nadal chcesz ten fant sprzedać to ja dalej chcę go kupić :). Na wszelki wypadek skrzynkę trochę oczyściłam więc nie powinno być problemu... 22.12 odpowiedziałam, że są dostępne. I zapisałam Cię jako kupującą. Wysłałam priv, dostałamodpowiedz, że nie przyjmujesz wiadomości. Tak, nadal jesteś zapisana jako nabywca. Quote
Recommended Posts