Jump to content
Dogomania

Rozliczony 85 zl Dziekuje Dobreduszki! Mileczkowy Kramik Szósty Maluszki 28.11

Recommended Posts

Posted
Onaa kupila mam wplate dziekuje
Num 14 ksiega ,,Odwet,, thriller 10 zl

Jaaga kupila mam na koncie Dziekuje pieknie
Num 3 ksiażka ,,Pokaż Mi Swój świat,, 8 zl

Elf i Mango kupila mam na koncie 3 zl
Num 6 Sw cudne koniki zawieszki 2 sztuki  dosc duze 3 zl  Dziekuje pieknie

elik kupila
Num 2 piekny komin dosc gruby z guzikami stan jak nowy 5 zl Dziekuje pieknie

Jo37 kupila mam na koncie
Num 11 ksiazka,,Pod Mocnym Aniolem,, za 5 zl Dziekuje 

Isiak kupila Dziekuje pieknie
Num 7 Mydelko Pani Walewska Sweet Romance 1 szt 4 zl
Num 20 żel cosmia 250 mll  5 zl

Ciocia koja Cegielki Szczescia 15 zl Dziekuje Stokrosci! mam na koncie

image.jpeg.237507d695b208429aa0eee8bf00b869.jpeg

Ciocia Nesiowata Cegielki Szczescia 10 zl Dziekuje Stokrosci mam na koncie

image.jpeg.7e509906f3d91b8b1af9b2615bb20ada.jpeg

Besia11 Cegielenki Szczescia 10 zl Dziekuje Postokroc! mam na koncie

image.jpeg.6e2f6f51b7022ab481cf918ff0ceb5c4.jpeg

IMG_20210526_201907.jpg.db8c0972e4189f7c66310c415134f591.jpg

Dla Mileczka cudnego dudunieczka

IMG_20220320_224203.jpg

Zapraszam ogromnie zapraszam do 28 listopada do godz 18.00
              kramik w opcji kup teraz 
              Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz 
  • Like 1
Posted
Polecam
Num 1 ksiazka ,,Praskie Dossier,, kryminal
stan nowa okladka ze skrzydelkami  str 320
             cena kup teraz 16 zl   
                     nowa cena kup teraz 5 zl

Inspektor Andreas. Praskie dossier - Marshall Browne | okładka

,,Praskie dossier Jako wybitny śledczy z Europolu Anders – bohater rzymskiej policji – zostaje wysłany do Pragi, by odnaleźć tajemnicze, nieopublikowane dossier, które podobno zawiera porażające oskarżenia wobec prominentnych czeskich liderów biznesu. Co kryje się za zagadkowymi groźbami autora dossier, który, na wzór słynnej Kafkowskiej postaci, nazywa siebie „Józefem K”? Tropy wiodą do przeszłości, do Praskiej Wiosny 1968 roku oraz StB – komunistycznej służby bezpieczeństwa – i jej ofiar. Czy Anders, znalazłszy się między siłami represji a zemstą, zdoła powstrzyma przemoc, zanim sam stanie się ofiarą?,,
Posted
Polecam serdecznie
Num 2 piekny komin dosc gruby z guzikami
stan jak nowy
  wymiary bez rozciagania
szerokosci 38 cm
dlugosci 28 cm
tutaj zdj b podobne z googla ale mojci ladniejszy
    cena kup teraz 5 zl kupila ciocia elik dziekuje pieknie!

szary komin - Sprzedajemy.pl                                                                                                                                             image.jpeg.08de8f9ed6189c603f7f10ec358b0c9f.jpeg
Posted
Polecam serdecznie
Num 3 ksiażka ,,Pokaż Mi Swój świat,,
stan nowa  str 304
            cena kup teraz 12 zl 
      nowa kup teraz 8 zl kupila Jaaga dziekuje pieknie!

Pokaż mi swój świat          

,,Justyna, dwudziestojednoletnia studentka psychologii, w ramach zaliczenia zajęć musi przygotować projekt pod tytułem Pokaż mi swój świat. Długo zastanawia się, jak zabrać się za ten pozornie łatwy, choć bardzo intrygujący temat. Wtedy z pomocą przychodzi przypadek ? w ulubionej cukierni spotyka Rafała, który na oczach klientów dekoruje tort. Chwilę później odbiera telefon od nieznajomej kobiety z prośbą, by podjęła się pracy z sześcioletnią dziewczynką, która na skutek tragicznego wypadku straciła wzrok.
Justyna dostrzega w mężczyźnie ogromną pasję do wykonywanej pracy. Postanawia, że to on i Martynka odegrają główne role w jej projekcie na studia. Jednak Rafał skrywa wiele tajemnic i kiedy między nim a Justyną zaczyna iskrzyć, mroczne sekrety wychodzą na jaw, gasząc tlący się ogień wzajemnej fascynacji. Czy dziewczynie uda się dokończyć studencki projekt? Jak w całej tej sytuacji zachowa się przystojny cukiernik i jaką rolę naprawdę odegra Martynka?
Powieść przepełniona jest ogromnymi emocjami i nagłym zwrotami akcji ? nic nie jest takie, jakim mogłoby się wydawać, nic nie jest oczywiste, nic nie jest proste. Justyna i Rafał zostaną wystawieni na próbę, która na zawsze ich odmieni.
Chodź, pokażę Ci mój świat.,,
Posted
   Polecam 
Num 4 książka ,,Pani Wymagalik,,
stan bardzo dobry nowa  str 381 
okladka ze skrzydelkami  papier kremowy
                 cena kup teraz 7 zl
                               nowa kup teraz 4 zl

Pani wymagalik

,,"Pani Wymagalik" to świetna książka, która pozwala spojrzeć na świat mediów i show-biznesu z zupełnie innej perspektywy - widzianej oczami znanej i lubianej dziennikarki!

Świat mediów i wszystko to, co dzieje się po drugiej stronie telewizyjnych ekranów dla większości z nas stanowi ciekawą zagadkę. Nic dziwnego, że tak chętnie sięgamy po opinie i przemyślenia tych, którzy o świecie medialnym wiedzą najwięcej. Małgorzata Domagalik dzieli się z nami swoimi wspomnieniami w książce "Pani Wymagalik".

Autorka trafnie i z dużą dozą realizmu oraz dowcipu przedstawia nam ten tajemniczy świat, który okazuje się zamknięty i niedostępny dla większości zwykłych odbiorców. Opisuje kulisy pracy, kreśląc przy tym portrety znanych ludzi, z którymi miała okazję pracować i poznać bliżej. Przedstawia też ciekawe, śmieszne, a nieraz i tragiczne anegdoty, które na długo pozostaną czytelnikom w pamięci. Wymienia osoby, o których istnieniu do tej pory nie mieliśmy pojęcia, przy okazji pokazując, jak wiele mają do powiedzenia w tym świecie także ci, których na co dzień nie widzimy. Autorka nie ucieka od tematów trudnych i kontrowersyjnych: doskonale wie, że to one przyciągają nas najskuteczniej i stanowią zachętę do tego, by drążyć dalej.

"Pani Wymagalik" otwiera przed nami zupełnie nowy świat show-biznesu, zaskakujący i pełen kontrowersji. Książka z pewnością zainteresuje każdego, kto chciałby poznać kulisy szklanego ekranu z pierwszej ręki.

Małgorzata Domagalik urodziła się w 1957 roku we Wrocławiu. Jest polską dziennikarką, publicystką i pisarką, oprócz tego pełni funkcję prezesa fundacji "Ludzki Gest". To także autorka znana z popularnych programów telewizyjnych oraz felietonistka pisząca teksty m.in. dla tygodnika "Wprost"..,,

Posted
 Polecam
Num 5 ksiazka  dwa opowiadania,, Szklo ,Czlowiek Honoru,,
stan nowiutenka
                 cena kup teraz 3 zl                 

Szkło człowiek honoru      

,,Szkło i Człowiek honoru to dwa zręcznie nakreślone portrety współczesnych, bardzo różnych od siebie mężczyzn. Tomek, bohater Szkła, jest 50-letnim alkoholikiem, dokonującym niewesołego bilansu życiowego, a Paweł z Człowieka honoru ? dobrze sytuowanym trzydziestolatkiem, odnoszącym zawodowe sukcesy fotoreporterem. Szkło stanowi przejmujące studium nałogu, historię sięgającą korzeniami lat PRLu, Człowiek honoru jest współczesną, podszytą groteską opowieścią kryminalną. Choć różne w nastroju, obie napisane są z ironicznym poczuciem humoru, który może czytelnikom przypominać twórczość Nicka Hornby?ego.,,

Posted
Polecam 
Num 6 Sw cudne koniki zawieszki 2 sztuki  dosc duze
drewienko delikatne  bialo czerwone
               cena kup teraz 6 zl 
                nowa kup teraz 3 zl kupila Elf I Mango dziekuje
                                       image.jpeg.271e71c0e63e41fab26aac04c6506baf.jpeg
Posted
Polecam
Num 7 Mydelko Pani Walewska Sweet Romance 1 szt
piekny trwaly zapach
             cena kup teraz 4 zl kupila Isiak dziekuje pieknie

Pani Walewska Sweet Romance Perfumowane Mydło w Kostce 100g

Posted
Polecam
Num 8 książka,,Donikąd,, Konrad Czerski
stan nowa papier piekny bialy  str 296
             cena kup teraz 4 zl
                          nowa kup teraz 2 zl

Donikąd

Posted
Polecam
Num 9 żólty worek caly misiowy pluszkowy piekny, na wszelkie skarby na zabaweczki a moze byc i na butki,papucki
  uzywany ale stan jak nowy
         cena kup teraz 3 zl
                                     image.jpeg.35a6f30d5aaf4c79f512292193d2c00c.jpeg
Posted
Polecam
Num 10 wiadereczko na lód
stan bardzo dobry
cena kup teraz 2 zl

Pojemnik do lodu - ceny i opinie - Ceneo.pl
Posted
 Nie nadaje sie raczej na prezent
ksiazka w calosci stan dosc dobry ,lekko zażólcone kartki, przeleżala,..okladka ze skrzydelkami

Num 11 ksiazka,,Pod Mocnym Aniolem,,
stan dosc dobry str 192
cena kup teraz 1 zl kupila Jo37 za 5 zl dziekuje bardzo

Pod Mocnym Aniołem - Jerzy Pilch | okładka

,,Najgłośniejsza powieść Jerzego Pilcha, uhonorowana Nagrodą Literacką NIKE '2001.

"I wchodziłem do gospody "Pod Mocnym Aniołem", i w celu uporządkowania doznań wypijałem cztery pięćdziesiątki. Potem w pobliskim sklepie kupowałem butelkę wódki i stawiałem czoło rozgardiaszowi przedmiotów. Nieładowi nieustannie wzbierającemu w opuszczonym przez moje żony mieszkaniu nie byłem bowiem w stanie sprostać na trzeźwo, choć czyniłem to wytrwale, mam bowiem usposobienie skrajnie pedantyczne." - fragment książki

Pilch po mistrzowsku gra z tradycją powieści pijackiej, dowodząc, jak autokreacja alkoholika bliska jest opowiadaniu siebie przez pisarza.
-Z laudacji prof. Marii Janion - przewodniczącej jury Nagrody Literackiej Nike,,

Posted
Polecam
Num 12 różowa poszewka na jaska 40 cm na 40 cm
stan bardzo dobry    nie jest az tak blyszcząca  jak zdj
              cena kup teraz 2 zl
                              poduszka dekoracyjna 40x40 FUKSJA 11629307599 - Allegro.pl

• Nadziejka changed the title to ...czaruje czaruje ....dla Mileczka kramik szósty
Posted
Polecam
Num 13 plyn do mycia szyb ,luster 
stan nowy
         cena kup teraz 3 zl

Płyn do mycia szyb Window Plus Gold Drop, z octem, z rozpylaczem, kwiatowy,  750 ml           
Posted
Polecam
Num 14 ksiega ,,Odwet,, thriller
stan nowiutenka str 400
          cena kup teraz 10 zl kupila Onaa dziekuje pieknie!

Odwet - Douglas Claire

,,Thriller psychologiczny, który zachwycił B.A. Paris! "Odwet" to fascynująca, trzymająca w napięciu powieść autorki bestsellera "Siostry".

Choć Libby Hall potrzebuje chwili wytchnienia, nigdy nie rozważała wzięcia urlopu, do momentu, gdy dostaje ulotkę o zamianie domów. Propozycja Heywoodsów przychodzi w odpowiednim czasie. Zanim Libby zacznie zajmować się uzdrawianiem relacji z Jamiem, zaczyna popadać w paranoję, że jest obserwowana. W jej domu zaczynają dziać się dziwne rzeczy. Kiedy Jamie nagle choruje, Libby pragnie jedynie wrócić do swojego komfortowego, ale niedoskonałego życia, lecz wtedy jest już za późno. Libby odkrywa sekret Heywoodsów. Jamie również skrywa swoje tajemnice. Nasila się paranoja Libby, gdy jej przeszłość daje o sobie znać. Ktoś zastawił na nią pułapkę. Co będzie w stanie poświęcić by wyjść z tego cało?

Przerażająca i jednocześnie intrygująca powieść o tym, że przeszłość oraz jej sekrety to prawdziwie śmiertelna pułapka…,,

Posted

Dobry z wieczora  🙂 
Jaki jest kolor tego komina?

Dnia 15.11.2022 o 11:58, Nadziejka napisał:
Polecam serdecznie
Num 2 piekny komin dosc gruby z guzikami
stan jak nowy
tutaj zdj b podobne z googla ale mojci ladniejszy
    cena kup teraz 5 zl

szary komin - Sprzedajemy.pl                                                                                                                                             image.jpeg.08de8f9ed6189c603f7f10ec358b0c9f.jpeg

• Like 1
Posted
Dnia 15.11.2022 o 20:12, elik napisał:

Dobry z wieczora  🙂 
Jaki jest kolor tego komina?

Ciocia mnie wyszukalla wczesniej ... Eliczku identycznosci jak na zdjeciu jest piekny, nie z zadnego ciuchlandu, jest tez dosc szeroki
potem podam zmierze dobraduszko wymiary 
Posted
Polecam 
Num 15 ksiazka,,Paparuchy kontra Ryje.Celebryci made in Poland,,
stan nowa  str 380   dosc duzy format
                    cena kup teraz 7 zl
                nowa kup teraz 5 zl 

Paparuchy kontra ryje. Celebryci made in Poland - Potkaj Tomasz
,,Reportaż o najbardziej znanych przedstawicielach polskiego show biznesu. Świat celebrytów widziany oczyma fotografów – paparazzi. Szyc, Foremniak, Kondrat, Przybylska, Adamczyk, Rosatti, Kot i wielu innych polskich celebrytów – poznajemy ich takich, jakich nigdy nie widzieliśmy, jakich nie znaliśmy. Paparazzi opowiadają o najważniejszych zdjęciach, o zachowaniach gwiazd, o ich porywczości, o śledzeniu celebrytów i samochodowych pościgach za najbardziej gorącymi nazwiskami mediów.
Nieznane fakty z życia celebrytów. Te, o których wiedzą tylko ich fotografowie.
Nieznane, pierwszy raz publikowane zdjęcia uzupełniają reporterskie historie o ludziach z pierwszych stron gazet.

Fotograf (w slangu paparazzi) to „paparuch”. Celebryta, któremu paparuch chce zrobić zdjęcie to "ryj".,,
Posted
Polecam
Num 16 ksiazka ,,Pamiętnik Frani Maj,,
stan bardzo dobry  nowa   str 240
mnostwo opowiesci,zdjęć..ciekawostek
                      cena kup teraz 3 zl

Niania. Pamiętnik Frani Maj
,,Przygody Frani Maj, opowiedziane przez nią samą, dzień po dniu, a wszystko, jak w serialu, zaczyna się od dwóch katastrof:
„Sytuacja wygląda tak, że dziś, w ciągu dosłownie jednej minuty straciłam wszystko – chłopaka i pracę. W sumie dwie najważniejsze rzeczy. Nie wiem, sama nie wiem, jak to się stało, całe życie wreszcie sobie poukładałam – i co? I szast-prast, zniknęło wszystko. „
Humor, żywiołowość i bezpośredniość zapisków czynią z tego nietypowego diariusza smakowity kąsek nie tylko dla wielbicieli serialu. Czytelniczki, które nie lękają się kulinarnych wyzwań, z pewnością wypróbują przepisy. Dzięki niezastąpionej Franciszce Maj przyjemność lektury i uczta dla podniebienia gwarantowane!
„Ja też w sumie jestem pisarką. Konsekwentnie prowadzić dziennik nie każdy by umiał. Nie każdy, ja to kiedyś wydam i wszyscy się zdziwią, przysięgam. Nie dałam pisarzowi do czytania, bo jeszcze by zerżnął jakieś fragmenty ze mnie, ale mogę powiedzieć, że się zaczęłam obracać w środowisku pisarzy.”
Niania Frania wie, że na smutki najlepsze jest pisanie, żadne tam wydumane terapie, które w dodatku kosztują majątek. A ona nie może sobie pozwolić na taki zbytek – nie dość, że zerwał z nią narzeczony, to jeszcze straciła pracę… Kupiła więc zeszycik i zaczęła prowadzić pamiętnik. I od razu jej życie nabrało rozmachu. Dostała pracę jako niania w pięknej willi na warszawskim Mokotowie. Mieszka w niej kamerdyner Kondzio, trójka uroczych dzieciaków i ich ojciec – Maks Skalski, nieziemsko przystojny producent seriali. Idealny kandydat na męża – myśli Frania, tylko jak złowić go w swoje sidła? Nie będzie to łatwe, bo ząbki na niego ostrzy sobie także jego atrakcyjna współpracownica. Ale Frania Maj łatwo się nie poddaje. Przede wszystkim perfekcyjny makijaż i gustowny ubiór. Do tego odrobinka zazdrości, czyli a to randka z maklerem giełdowym, a to z gangsterem z Pragi. I oczywiście smakowite delikatesy, na które przepisy do pamiętniczka troskliwie wpisuje mama Niani Frani: bałabuchy ze wsi Tryńcza, ozór mamy Teresy, serniki i paszteciki. Prawda stara jak świat, że przez żołądek do serca mężczyzny..,,
Posted
     Polecam polecam swietna
Num 17 ksiazka ,,Mroczny Swit,,
stan nowa str 360  okladka ze skrzydelkami
            cena  kup teraz 20 zl
                          nowa kup teraz 15 zl                         

Mroczny świt

"Mroczny świt" to kryminał, którego akcja rozgrywa się dwutorowo. Czytelnik poznaje w nim dwa sposoby prowadzenia śledztwa: amerykański oraz polski. Czy sprawy toczące się po dwóch stronach oceanu mogą być ze sobą powiązane? W jak odległą historię trzeba będzie się zagłębić, by odkryć motywy każdej ze zbrodni?

W Stanach Zjednoczonych dochodzi do tajemniczych morderstw. W Nowym Jorku, w apartamencie na Manhattanie, zostaje odnalezione ciało prokuratora okręgowego. W New Jersey ginie listonosz. Życie traci również pracownica ośrodka adopcyjnego w Pensylwanii. Ofiary dzielą setki mil, a jednak wszystkich zabójstw dokonała ta sama osoba. Każdy z zamordowanych urzędników ma bowiem na ciele charakterystyczny podpis – nacięcie na skórze. W dodatku zabójca zostawia ślady związane z Polską. Na miejscach zbrodni można usłyszeć muzykę Krzysztofa Pendereckiego, zobaczyć film "Nóż w wodzie" Romana Polańskiego albo słowiańskie symbole. Sprawa wygląda na skomplikowaną, dlatego podejmuje się jej doświadczony agent FBI John "Filozof" Slade. Detektywowi o polskich korzeniach towarzyszy jego partnerka Karen Lee. Jej zadaniem jest pilnowanie śledczego, który ma skłonności do omijania procedur i stosowania niekonwencjonalnych metod.

Tymczasem w Polsce nadkomisarz Robert Laurentowicz szykuje się do wyjazdu do Stanów Zjednoczonych..  Sledztwo prowadzi do domu Księży....,,

Posted
Polecam 
Num 18 ksiażka  ,,5,,
stan bardzo dobry  str 288
             cena kup teraz 4 zl

Piątka - Spindler Erica

,,Policja. Wstęp wzbroniony.

Nieliczni przedstawiciele Strażników Światła, pochodzący od zesłanej na Ziemię starożytnej rasy, walczą z siłami zła, które zagrażają ludzkości.

Kiedy podczas przyjęcia z okazji otwarcia nowego luksusowego hotelu i apartamentowca z balkonu skacze jego właściciel, bogaty deweloper, na miejsce zdarzenia przybywają detektyw Micki Dare i Zach Harris.

Kiedy Micki otrzymuje tajemniczą przesyłkę od swojego nieżyjącego od kilku lat kolegi i mentora, Zach zaczyna podejrzewać, że sprawa, nad którą pracują, nie należy bynajmniej do zwyczajnych, i że policjanci mają do czynienia z nadnaturalną siłą, raz jeszcze zagrażającą miastu.

Pewne aspekty sprawy niepokojąco przypominają niewyjaśniony przypadek sprzed kilku lat i sprawiają, że dla Micki staje się ona coraz bardziej osobista. Tym razem to jej życie zostaje położone na szali. Powstrzymanie przestępcy będzie wymagało pomysłowości i szczególnych zdolności zarówno ludzi, jak i Strażników Światła. Czy jednak uda się to zrobić, zanim jedno z nich straci życie?,,

Posted
Polecam 
Num 19 ksiażka ,,Chalturnik,, Magda Skubisz
stan nowa str 272 
            cena kup teraz 4 zl 
                      nowa kup teraz 2 zl

Chałturnik

,,Chałturnik - opis 
Zabawna i jednocześnie przerażająca opowieść o grupie młodych mieszkańców Przemyśla, nawiązująca do własnych doświadczeń autorki, która przez 15 lat zarobkowała jako chałturnica weselna, specjalizując się w zabawianiu pijanych ludzi. Siedemnastoletni Zenon Kobiałka w towarzystwie kolegów z klasy dorabia nocami w weselnym zespole. Przysypianie na lekcjach oraz nie najlepsza renoma lokalu, o którym krążą plotki, jakoby pełnił funkcję agencji towarzyskiej, budzą niezadowolenie nauczycieli. Uczniowie muszą stawić czoła nie tylko zgorszonym pedagogom, ale i poznanym w miejscu pracy rozmaitym typom z pod ciemnej gwiazdy. Równocześnie próbują pomóc uwikłanym w przemyt rodzicom koleżanki, a ją samą uchronić przed zemstą gangsterów. Gandalf.com.pl..,,

• Nadziejka changed the title to Mileczkowy Kramik Szósty Nowosci Różnosci Sercem 28.11
Posted
Polecam
Num 20  żel cosmia przecudny zapach 
stan nowy  250 mll
cena kup teraz 5 zl kupila Isiak dziekuje pieknie
                                          Cosmia, Exfoliating Shower Gel Apricot Kernels (Żel pod prysznic z  peelingiem z pestki moreli) - cena, opinie, recenzja | KWC
Posted
Dnia 15.11.2022 o 20:15, Nadziejka napisał:
Ciocia mnie wyszukalla wczesniej ... Eliczku identycznosci jak na zdjeciu jest piekny, nie z zadnego ciuchlandu, jest tez dosc szeroki
potem podam zmierze dobraduszko wymiary 

To ja prosze ten kuminek  😉