małyskrzat Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pierwszy raz zobaczyłam go jak byłam mała. żółty z czarną maską hasał po polu z owczarkiem niemieckim. tak mi sie spodobał... i koniecznie żółty z czarną maską.... zbieram zdjęcia i poszukuję jakiś fajnych pokazujących piękno i elegancję tego psa-ale jednocześnie jak najbardziej naturalnych. Moglibyście mi jakieś fajne fotki pokazać? z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Okamia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 mrówa23 posiada suczkę takową :evil_lol: i będzie niedługo mieć szczeniaki :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mały skrzacie - wejdź na stronę www.klubdoga.pl potem na "hodowle" gdzie wybierasz "kolorystycznie" a potem już tylko na "hodowle dogów pręgowanych oraz żółtych". Pojawi Ci się kilkadziesiąt stron hodowli w interesującym Cię kolorze. Większość z nich ma na stronie galerię, gdzie dogi ukazane są w ruchu, swobodnych pozach (oraz pięknych wystawowych pozycjach - które dla niektórych psów są bardzo naturalne, tak po prostu stają gdy się na coś zagapią :) ) Pozdrawiam Quote
mrowa23 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 maly skrzacie u mnei w podpisie masz link do galerii na dogo moich pociech, czy zdjecia oddaja piekno, dla mnei na pewno choc wielu powie ze wygladaja jak nei dogi bo nie ma majestatycznych i eleganckich psiakwo tylko rozhasana banda bawiaca sie w ganianego ;P obecnie sa tam tez spokojniejsze zdjecia- zdjecia szczeniatek ktore sie urodzily... zoltki najprawdopodobniej maja juz domki u mnie wiec reklamy nie robie sobie, po prostu zapraszam w odwiedziny i ten wirtualne i te realne, bo my lubimy bardzo odwiedzinki :) (Sylwia mam cie na muszce- dzieciaki rosna, a ostatnio bylo w celach zjedniania 1:1 :lol: ) zdjecia tez kiedys zbieralam...potem ksiazki...potem ratowalam psaiki....a teraz sama z butla siedze kolo moich wnuczat...marzenia sie spelniaja... czasami wiecej czasu czasami mniej...ale jak jet to prawdxziwe marzenie to sie spelni i trzymam za to kciuki :) swoja droga nick mi znajomy nie wiem czy na molosach kiedys nie rozmawialismy ;) Quote
małyskrzat Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dzięki mrówa za zaproszenie-wieczorkiem wpadnę w odwiedzinki-dopiero teraz bo skleroza mnie dopadła z brakiem czasu -a to fatalne połączenie:roll: Pozdrawiam Cieplutko wraz z moim dogiem(chociaż nie niemieckim:) ) Quote
Recommended Posts