Nadziejka Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Cegielki Szczęścia kropka73 30 zl Dziekuje Stokrosci! mam na koncie Cegielka Szczescia Maria1957 Dziekuje pieknie 5 zl mam na koncie Aska7 za wywol 30 zl mam na koncie 50 zl Dziekuje cudnie! Wysylka z Warszawy Dar Radka Naszego! Num 001 modem Huawej E3372 LTE nowy Besia11 kupila za 20 zl! Dziekuje stokrosci mam na koncie Num 1 piekne ozdobione marakassy niezwykla ozdoba Nesiowata Ciocia kupila Dziekuje cuudnie! mam na koncie Num 7 dywanik tkany bardzo ladny nowiutenki 50 cm na 100 cm za 20 zl elmas kupila mam na koncie 10 zl Dziekuje stokrosci Num 10 papier sniadaniowy 2 sztuki za 5 zl Mazowszanka13 kupila mam na koncie Dziekuje pieknie Num 2 ksiazka ,,Mapucze,, za 15 zl! Dziekuje pieknie Aldrumka kupila Dziekuje mam na koncie 10 zl Num 4 łopatka do ciasta srebrna nierdzewna za 4 zl Num 11 widelczyki do ciasta 6 szt za 6 zl Sercem Dla dwoch braciszkow od Olenki84 tutaj watus Klausika i Enzo KLAUSIK I ENZO Klausik Enzo Zajrzyj Dobrodzieju kramik potrwa do 13 wrzesnia do godz 22.00 Wysylam tylko Poczta Polska paczki ekonomiczne Dziekuje za zrozumienie W opcji ile dasz za tyle Dobrodzieju masz Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Wysylka z Warszawy Dar Radka Naszego! Num 001 modem Huawej E3372 LTE stan nowy cena wywol 40 zl obnizeczka na 30 zl Aska7 za wywol dziekujemy pieknie! Wyjęty jakiś czas temu z pudełka do sprawdzenia, a potem leżał w komodzie, wolę korzystać z przenośnego. Num 1 piekne ozdobione marakassy niezwykla ozdoba stan idealny piekniejsze niz na zdj. wymiary cena Ile Dobradusza zaproponuje kupila Besia11 za 20 zl! dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 2 ksiazka ,,Mapucze,, okladka ze skrzydelkami stan nowiutenka str 416 cena Ile Dobradusza zaproponuje kupila Mazowszanka13 za 15 zl! dziekuje pieknie ,,Jana jest córką ludu Mapucze. Udało jej się przetrwać kryzys w latach 2001?2002, teraz jest rzeźbiarką, mieszka w Buenos Aires w opuszczonym budynku dworca kolejowego. Rubén Calderón także należy do tych, którzy przetrwali ? jako jeden z niewielu ?wywrotowców? wyszedł cało z tajnych kazamatów ESMA, Szkoły Mechanicznej Marynarki Wojennej, gdzie zginęli jego ojciec i młodsza siostra. Minęło trzydzieści lat od przywrócenia demokracji w Argentynie. Rubén prowadzi agencję detektywistyczną, pracując dla stowarzyszenia Babcie z Plaza de Mayo: wciąż poszukuje dzieci adoptowanych przez prominentów w czasie rządów junty wojskowej ? dzieci osób, które uprowadzono, następnie zlikwidowano, zacierając wszelkie ślady. Ściga także ich oprawców... Ścieżki Jany i Rubéna nigdy nie powinny były się przeciąć, dzieli ich bowiem wszystko. Kiedy w starym porcie stolicy znalezione zostaje ciało transwestyty, Jana wraz ze swoją jedyną przyjaciółką Paulą, też transwestytą szukają morderców na własną rękę. Równocześnie Rubén poszukuje zaginionej fotograficzki, córki jednego z najbardziej wpływowych ludzi w kraju. Okazuje się, że te dwie sprawy są ze sobą powiązane ? mimo prowadzonej od dziesięciu lat polityki zgodnej z prawami człowieka widmo przeszłości wciąż wisi nad Argentyną..., Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 3 serwetka piekna kolor brązowy recznie dziergana okrągla tutaj zdjecie podobnej z googla cena Ile Dobradusza zechce podarowac Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 4 łopatka do ciasta srebrna nierdzewna stan jak nowa blyszczaca cena Ile Dobrodziejka zaproponuje kupila Aldrumka za 4 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 5 maluni bialy mlecznik stan jak nowy cena Ile Dobradusza podaruje Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Dar Serca naszej elmas Num 6 mleczko w sprayu nawilzajace 30 spf Ziaja 170 mll nowiuskie cena Ile Dobradusza zaproponuje Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 7 dywanik tkany bardzo ladny stan nowiutenki 50 cm na 100 cm kupilam niedawno,jeszcze z metkami cena Ile Dobrodziej zaproponuje kupila Nesiowata Ciocia za 20 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Dar od naszej elmas kupilam na bazareczku przeczytalam i posylam dalej Num 8 ksiazka,,Poczekalnia 13 rozmow o pandemii,, str 352 stan bardzo dobry cena Ile Dobrodziej zechce podarowac ,,Szczere rozmowy o życiu w pandemii. Mamy za sobą doświadczenie kilkunastu miesięcy życia w bezpośrednim zagrożeniu śmiertelną chorobą, w rygorystycznym reżimie sanitarnym, który sparaliżował nasze relacje społeczne, gospodarkę, życie kulturalne. Joanna Racewicz zaprosiła 13 znanych osobowości reprezentujących różne profesje do rozmowy o tym trudnym czasie. Jej goście opowiadają, jak SARS-CoV-2 zmienił ich aktywność zawodową, jak znoszą izolację, jak funkcjonują ich rodziny...,, Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 9 gąbeczka do kapieli stan nowa zapakowana cena Ile Dobradusza zaproponuje Num 9 a zel pieknie pachnacy cosmia czerwony truskawkowy! stan nowy cena Ile Dobradusza zaproponuje Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 10 papier sniadaniowy 2 sztuki cena Ile Dobradusza zaproponuje kupila nasza elmas za 5 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 11 widelczyki do ciast nierdzewne 6 sztuk stan jak nowe bardzo ladne cena Ile Dobradusza zaproponuje kupila Aldrumka za 6 zl dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 12 mydelko Dove rożowe cena Ile Dobrodziej Zechce podarowac Num 12 a mydelko Dove rożowe cena Ile Dobrodziej Zechce podarowac Quote
Nadziejka Posted September 2, 2022 Author Posted September 2, 2022 Num 13 ksiazka poradnik ,,Jesc zdrowiej i zyc dluzej ,, stan idelany nowa zafoliowana str 258 ksiazka b ciezka, duza cena ile Dasz Dobrodzieju Num 14 wiadereczko na lód stan bardzo dobry cena Ile Podarujesz Dobrodzieju Quote
elmas Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Na dobry początek poproszę nr 10 za 5 zł 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Dnia 3.09.2022 o 01:34, elmas napisał: Na dobry początek poproszę nr 10 za 5 zł 🙂 Dziekuje dziekuje z calego serca Odczarowalas kramik kolejny iskierko pozdrawiam pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Dnia 3.09.2022 o 09:31, Mazowszanka13 napisał: Nr 2 za 15 zł poproszę:) Dziekuje Bardzo Dziekuje Ciociu Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted September 4, 2022 Author Posted September 4, 2022 Dnia 3.09.2022 o 22:34, Aldrumka napisał: w jakim kolorze jest dywanik ? Dzien dobry dywanik identyczny jak na zdjeciu, szary z czarnym i bialym Quote
Nadziejka Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 Dnia 3.09.2022 o 01:34, elmas napisał: Na dobry początek poproszę nr 10 za 5 zł 🙂 Dziekuje stokrotnie dziekuje iskierko przybyly pieniazki z nadplata Dziekuje 10 zl juz na koncie pozdrawiam pozdrawiam Bardzo bardzo prosze wybierz sobie cos z fantuskowa w prezencie Quote
Nadziejka Posted September 5, 2022 Author Posted September 5, 2022 Dnia 5.09.2022 o 20:30, Nesiowata napisał: 7 za 20 zł. Dziekuje Stokrosci Dziekuje Czarodziejko Nasza Pozdrawiam Pozdrawiam Quote
elmas Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Dnia 5.09.2022 o 19:41, Nadziejka napisał: Dziekuje stokrotnie dziekuje iskierko przybyly pieniazki z nadplata Dziekuje 10 zl juz na koncie pozdrawiam pozdrawiam Bardzo bardzo prosze wybierz sobie cos z fantuskowa w prezencie Bardzo dziękuję, ale to właściwie nie była nadpłata, tylko korekta. Wcześniej nie zauważyłam, że papieru są dwie sztuki - chciałam zapłacić 5 zł za jedną 🙂 1 Quote
Recommended Posts