snuszak Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 czekamy, czekamy z niecierpliwoscia na dobre wiesci :p Quote
Lilmo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czyżby Santa jednak pojechała już do nowego domku, bo widziałam, że na stronie fundacji jest już w dziale "Znalazły dom" ? :multi: Quote
supergoga Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Santa pojechała do domku. Państwo sprawiali bardzo dobre wrażenie, osobiście przyjechali po sunię. Obiecali przyjechać do jej opiekuna następnego dnia, podpisac umowę i potwierdzić, czy sunia zgodziła się z ich psiakiem. Nie przyjechali. Podczas rozmowy telefonicznej zachowali sie dziwnie, wyśmiali sugestie o przyjechaniu w celu podpisania umowy. Dobrze że p. Alan spisał ich adres. Już rozmawiał w sprawie kontroli i ewentualnego odbioru psa. Quote
Lilmo Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 To wszystko nie brzmi dobrze :shake: Mam nadzieję, że kontrola dojdzie do skutku. Oby okazało się tylko, że państwo dziwnie zachowują się w stosunku do procedur adopcji, a nie do samej Santy. Quote
Lilmo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Czy już coś wiadomo w tej sprawie ? Kontrola już była czy dopiero jest w planie ? Quote
supergoga Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 KOntrolę koordynuje jej tymczasowy opiekun. Postaram się dowiedzieć, czy cos wyszło. Ja na dzisiaj nie mam danych tych osób. Quote
Recommended Posts