Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - rozliczam. Zapraszam na bazarek, już otwarty, do 31.07. godz. 21

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.07.2022 o 08:44, Kamila Proc napisał:

jak rowerzysta? gdzie pochowany?

1334385325_miech2.gif.bff34b4ae5cbdc860dd75a4b2839d3b9.gif 

Rowerzysta przeżył to zdarzenie-zderzenie lepiej niż nasz samochód. Od nawet nie spadł z roweru. Pisałam o tym na innym wątku więc tylko przekopiuję z tamtego wątku.
Wczoraj mieliśmy małą kolizję z rowerzystą. Jechał wzdłuż chodnika, a gdy my byliśmy na wysokości przejścia dla pieszych, nagle skręcił na przejście i wjechał nam pod samochód. Na szczęście mąż jechał bardzo powoli, bo za przejściem mieliśmy skręcać. W sumie rowerzyście nic się nie stało. Rower się przewrócił, ale on cały czas trzymał kierownicę i sam nie przewrócił się. Szybko podniósł rower i odjechał dalej jadąc po chodniku. Oboje z mężem nawet nie zdążyliśmy wysiąść z samochodu. To był szok. Nie chcę myśleć co mogło się stać, gdybyśmy jechali szybciej. Uderzając kierownicą roweru w nasz samochód, trochu wgiął maską z boku

Ostatnio ciągle coś nagłego, niedobrego dzieje się wokół mnie 

Posted
Dnia 26.07.2022 o 10:11, elik napisał:

Wczoraj mieliśmy małą kolizję z rowerzystą. Jechał wzdłuż chodnika, a gdy my byliśmy na wysokości przejścia dla pieszych, nagle skręcił na przejście i wjechał nam pod samochód.

Część rowerzystów jest chyba przekonana o własnej nieśmiertelności oraz o posiadaniu pierwszeństwa w każdej sytuacji 😕 

• Like 1
Posted
Dnia 26.07.2022 o 12:28, Radek napisał:

Część rowerzystów jest chyba przekonana o własnej nieśmiertelności oraz o posiadaniu pierwszeństwa w każdej sytuacji 😕 

Dnia 26.07.2022 o 13:44, Kamila Proc napisał:

duza czesc niestety

Niestety nie biorą jednego pod uwagę, że w kolizji z samochodem, bez wzgloęd8u na to kto miał pierwszeństwo, najbardziej poszkodowany jest zawsze rowerzysta. Ten "nasz" miał wyjątkowe szczęście  🙂

Posted
Dnia 26.07.2022 o 18:20, Radek napisał:

Ale się makabrycznie zrobiło 😉 

Radeczku to przecież tylko dla podniesienia wątku  🙂 Zajęłam się robieniem wątku dla nowych podopiecznych i zajęło mi to sporo czasu  😞    

• Like 1
Posted
Dnia 27.07.2022 o 00:09, Radek napisał:

Padam już, więc podrzucam i znikam. 

Dnia 27.07.2022 o 07:47, Radek napisał:

Miłego dnia i udanych bazarkowych zakupów 🙂 

Dnia 27.07.2022 o 08:18, Kamila Proc napisał:

doberek

Dnia 27.07.2022 o 13:53, elmas napisał:

Hop 🙂

808072560_Pikniewitamipozdrawiam.jpg.5c1812064a37577f7e7aa6ec8384d3f6.jpg

• Like 1