Nadziejka Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Posle do Aldrumka 13 zl dla Sabinki Sabinkowe fantuskowo Paulinka wnusia kolezanci mojej kup teraz Dziekuje stokrosci num 002 apaszka zolta jak nowa 2 zl num 003 ksiazka xxl 2 zl num 004 misko cudny czerwony ozdoba 2 zl num 005 wielka kolorowa husta 2 zl Cegielka szczescia Besia11 5 zl Dziekuje Stokrosci mamna koncie Klausikowe i Enzo fantuskowo Posle do Oleny84 20 zl Paulinka wnusieczka kolezanci num 3 slodycze ferrero rocher 9 zl Cegielka Szczescia Besia11 10 zl Dziekuje Stokrosci ! mam na koncie Cegielenka 1 zl Nadziejeczka Nadziejkowo z wiara Zapraszamy na kramik dla dwoch chopaczkow i dla dziewunieczki sunieczki.. Watus Klausika i Enzo KLAUSIK I ENZO Klausik (wiek ok 4 lat) Enzo (wiek ok 6 lat):7 lat Z calego serca modlimy modlimy za wszystkie istoty Kramik potrwa do 17 maja do godz 20.00 Wysylam tylko Poczta Polska Nie wysylam paczek mieszanych wspolnych, dla kilku osob naraz Dziekuje za zrozumienie Zapraszam w odwiedziny Kramik w opcji licytacja , jesli Dobradusza życzy kup teraz wtedy prosze serdecznie dolozyc zlotowke lub dwie do wybranej rzeczy Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Cuudenko Num 1 pudelko pokryte aksamitem ozdoba i piekno nowiutenkie dosc duze cena wywol 13 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 2 ksiazka ,,Wilk na rzez,, Ruth Rendel kryminal stan nowa okladka ze skrzydelkami str 272 cena wywol 10 zl ,,– Musi się pan jeszcze wiele nauczyć – powiedział nadinspektor Wexford. – Nie jesteśmy tu po to, żeby rozwiązywać „sprawy”, lecz aby sprawiedliwości stało się zadość. Anita Margolis przepadła. Mroczna i elegancka, o charakterze równie tajemniczym, jak jej niespodziewane zniknięcie. Jednak skoro nie ma ciała, ani też najwyraźniej przestępstwa, pozornie nie ma nad czym pracować. Dopóki do Wexforda nie trafia anonimowy list informujący, że w noc zniknięcia Anity została zabita „dziewczyna o imieniu Ann”. Wexford i inspektor Burden zmuszeni są podjąć śledztwo na podstawie tej jednej, wątpliwej wskazówki. Wkrótce odkrywają, że Anita to zamożna, lekkomyślna i całkowicie pozbawiona moralności kobieta. Burden ma bardzo konkretną teorię na temat tego, co się jej przytrafiło. Wexford natomiast ma własne podejrzenia...,, Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 3 ferrero rocher 8 czekoladek pysznosci data waznosci wrzesien 2022 r cena wywol 7 zl kupila Paulinka od mojej kolezanci Dziekuje pieknie! 9 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 4 ksiazka ,,Grzechy Ojców,, Ruth Rendell kryminal stan nowa okladka ze skrzydelkami str 288 cena wywol 10 zl nowa cena wywol 8 zl ,,To była brutalna, okrutna zbrodnia, popełniona szesnaście lat temu… Po tym, jak zmasakrowano toporem bezradną staruszkę w jej własnym domu, Herbert Painter, złota rączka pani Primero, został osądzony i skazany. Nadinspektor Wexford jest pewien, że powieszono właściwego człowieka. Jednak wielebny Archery ma wątpliwości… ponieważ jego syn zamierza poślubić piękną, błyskotliwą córkę Paintera. Pomału, krok po kroku, zaczyna odkrywać tajemnice z przeszłości i dochodzi do konkluzji, że czasami zbrodnia rodzi zbrodnię… Mieszając się w życie świadków, którzy wiele lat temu byli przesłuchiwani w sprawie o morderstwo pani Primero, budzi coś więcej niż duchy przeszłości.,, Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 5 obrazek kotecka elegancja stan bardzo dobry w ramce plastikowej czarnej duzy wymiary cena wywol 5 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 6 zaslony szyfonowe na szelkach 2 sztuki uzywane kolor cytrynowy jak tu na zdj z googla stan bardzo dobry przezroczyste dlugosci szerokosci cena wywol 8 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Uwaga na zdjeciu nie wyszly tak ladne jak są: Num 7 butki nowe mlodziezowe,damskie sa swietne pomierze gdyby ktos zainteresowany rozmiar na metce 40 ale sa tr mniejsze na mnie ciut ciasne. a ja mam 39 wiec bedzie to ok 38 38,5 ala zamsz plus zlote pietki kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 8 figole damskie mlodziezowe nowe rozmiar cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 9 bluzeczka granatowa ,, pikowana,, zamezczek z tylu rozmiar m l elegancka stan bardzo dobry uzywana troszke sie rozciaga wymiary dlugosc dlugosc rekawa szerokosc cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 10 próbka mini woda perfumowana Oriflame Poison Absolute w kartoniku ok 2 mll tutaj zdjecie z googla przepiekny zapach! cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Num 11 ksiazka ,,Moi Rodzice,, Marta Kaczynska stan nowa polecam polecam! piekna ksiazka wiekszy format, ciezka, bardzo ladnie wydana str 300 cena wywol 18 zl nowa cena wywol 16 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Tuataj fantuskowo sercem calem dla Sabinki watus Sabinki Sabinka już u p. Ewy w Krakowie na dt Num 001 chalwa waniliowa pyzsnosci 2 sztuki po 80 gram cena wywol za sztuke 1 zl 50 gr Num 002 apaszeczka urocza stan bardzo dobry, bardzo ladna zdjecie nie oddaje urody 67 cm na 67 cm, moze byc tez jako obrusik delikatny cena wywol 1 zl kupila Paulinka wnusia mojej kolezanci dziekuje pieknie! 2 zl Num 003 ksiazka ,,XXL,, komedia i trwoga... ksiazka duza ciezka, b gruba stan dobry plus str 574 cena wywol 1 zl kupila Paulinka wnusia mojej kolzezanci dziekuje pieknie! 2 zl Num 004 misio pluszkowy aksamitny ale Tylko do ozdoby! w srodku ma koraliki nie nadaje absolutnie do zabawy dzieciom ani zwierzunkom czerwony nieduzy jak nowy , na poleczke z ksiazkami czy na meble ozdobenka cena wywol 1 zl kupila wnusia mojej kolezanci Paulinka dziekuje pieknie 2 zl Num 005 szal piekne kolory stan bardzo dobry ,jest bardzo duzy wymiary cena wywol 1 zl kupila wnusia mojej kolezanci dziekuje pieknie 2 zl Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 ♡ ♡ Serdecznie zapraszam potem doloze jeszcze troszke rzeczy Quote
Nadziejka Posted May 4, 2022 Author Posted May 4, 2022 Dnia 4.05.2022 o 20:22, Kamila Proc napisał: wpadlam ♡ Spokojnego wieczoru Kamilko dziekuje Quote
Recommended Posts