Jump to content
Dogomania

Pyszny syrop cynamonowo - karmelowy do kawy, dobra herbata z cynamonem, nowa bajecznie kolorowa bluzka oraz peeling naturalny - dla TUSI oraz szczeniaczków z mamusią uratowanych ze wsi. Do 5 maja.

Recommended Posts

Posted

Bazarek ma na celu zebranie trochę grosza dla Tusi oraz trzech szczeniorków z mamusią - wszystkie psiaczki uratowane ze wsi pod Zamościem. Uratowane od bezdomności i całego okrucieństwa, które ona ze sobą niesie. Są u Jaagi. Potrzebują pieniędzy na utrzymanie, i leczenie. 

Tu zdjęcia psiaczków:

Bazarek jest w formie licytacji. Możliwa opcja Kt za 150% ostanio licytowanej kwoty.

Trwa do 5 maja do 22.00

1455176073_DSC00310(1).JPG.e046983f06d45a38a7eec5199c9fde4b.jpeg

FB_IMG_1649704595730.jpg.4a85f5cba9d633146c8ad2e8af7268ac.jpg

• Like 1
Posted

1. Pyszny ekologiczny syrop do kawuli. Nada niepowtarzalnego smaku każdej kawie, a może i herbacie 😉 Tak jest opisany sposób jego powstawania:" Syrop, który powstaje wskutek poddania cukru działaniu wysokiej temperatury i wygotowaniu kory cynamonu. Intensywną słodycz syropu łamie dodatek soku z cytryny, a aromat cynamonu potęguje szczypta przypraw."

syrop najlepiej spożyć do końca maja, ale i potem nic wielkiego mu się stanie 🙂

Buteleczka 200 ml. Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Aldrumka za wywoławczą 🙂

KUPIŁA iwna5207 w opcji KT 🙂

SYROP-CYNAMONOWO-KARMELOWY-ETERNO.jpg

20220427_181213.jpg

Posted

2. Herbata dla koneserów herbaty 🙂

"Herbata Harney & Sons Hot Cinnamon Spice - 20 szt

Herbata Harney & Sons Hot Cinnamon Spice to bardzo rozgrzewająca i naturalnie słodka mieszanka czarnych herbat. Jej zdecydowany smak powstaje przez dodanie skórki pomarańczowejgoździków oraz trzech rodzajów cynamonu. Jest to najsłynniejsza i najbardziej rozpoznawalna herbata smakowa firmy Harney & Sons"

Tak więc komu wciąż chłodno wieczorami tej wiosny niech rusza po herbatkę 😉

Cena wywoławcza 25 zł

Licytuje za wywoławczą Jo37

herbata-harney-sons-hot-cinnamon-spice-20-szt.jpg

herbata-harney-sons-hot-cinnamon-spice-20-szt (1).jpg

Posted

3. Kolorowa aż strach bluzka. Ma bardzo ciekawy wzór wyglądający jak splot swetrowy. Dekolt w karo. Krój dość szeroki górą, dół do fajnego zrolowania na spodniach lub spódnicy.  Nowa, włoskiej firmy. Niby rozmiar L, ale to taka bardziej M -L moim zdaniem. W razie czego pomierzę, jak wrócę do domu. 

Cena wywoławcza 30 zł. 

Zdjęcia nie najlepsze, światło było takie sobie i nie oddają jej urody. Kolory w rzeczywistości są intensywniejsze. Postaram się znaleźć jeszcze jakieś w necie.

Licytuje limonka80 za wywoławczą 🙂

20220427_183720.jpg

20220427_183655.jpg

20220427_183049.jpg

Posted

4. Naturalny peeling do ciała z zieloną herbatą. Na razie nie mam zdjęcia. Po powrocie do domu dodam 🙂

Jest zdjęcie i opis: 

Cena sklepowa ok. 45 zł, tutaj 25 wywoławcza 🙂

image.png.1d785d92fb0005717f94184da1ecd768.png

Yesha Herbaciany Poranek - peeling do ciała

Peeling cukrowo-olejowy Yesha złuszcza martwy naskórek, wygładza, nawilża i odżywia skórę. Produkt wzbogacony o wyciąg z liści białej herbaty, nazywany eliksirem młodości ze względu na swoje dobroczynne i przeciwstarzeniowe właściwości. Zabezpiecza on naskórek przed działaniem elastazy – enzymu rozkładającego elastynę, dzięki czemu skóra na dłużej utrzymuje swoją jędrność. Kolejnym składnikiem aktywnym jest masło shea, które doskonale regeneruje i odżywia skórę, jest bogatym źródłem witamin A i E, wspomagających opóźnianie procesów starzenia się skóry i zapewniających jej ochronę przed wolnymi rodnikami. Peeling zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego. Produkt wegański.

Najważniejsze cechy:

• złuszcza martwy naskórek i doskonale wygładza
  • wspomaga procesy regeneracji i poprawia jędrność
  • nawilża, odżywia i zmiękcza naskóre
Posted
Dnia 28.04.2022 o 09:23, Jo37 napisał:

Zapraszamy....

Dnia 28.04.2022 o 15:15, Aldrumka napisał:

hop na szczyt

Dzięki, że zaglądacie i podrzucacie, ja dziś miałam cały dzień mocno zajęty na targach.

• agat21 changed the title to Pyszny syrop cynamonowo - karmelowy do kawy, dobra herbata z cynamonem, nowa bajecznie kolorowa bluzka oraz peeling naturalny - dla TUSI oraz szczeniaczków z mamusią uratowanych ze wsi. Do 5 maja.
Posted
Dnia 2.05.2022 o 12:54, limonka80 napisał:

Bazarek dla mojej Tusi, a ja przegapiłam 🙂 Bardzo dziękujemy 🥰

Wymierzysz sweterek ? wzięłabym dla mojej Mamy ...

O, dziękuję za odwiedziny! 😘 

Wymierzę jutro wieczorkiem, bo na razie jestem u Jadzińskiej jako dodatkowa sługa królowej 😁 Tylko to nie sweterek, a bluzka taka na teraz ze sprytnym nadrukiem przypominającym sweter 😉