agat21 Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Bazarek ma na celu zebranie trochę grosza dla Tusi oraz trzech szczeniorków z mamusią - wszystkie psiaczki uratowane ze wsi pod Zamościem. Uratowane od bezdomności i całego okrucieństwa, które ona ze sobą niesie. Są u Jaagi. Potrzebują pieniędzy na utrzymanie, i leczenie. Tu zdjęcia psiaczków: Bazarek jest w formie licytacji. Możliwa opcja Kt za 150% ostanio licytowanej kwoty. Trwa do 5 maja do 22.00 1 Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 1. Pyszny ekologiczny syrop do kawuli. Nada niepowtarzalnego smaku każdej kawie, a może i herbacie 😉 Tak jest opisany sposób jego powstawania:" Syrop, który powstaje wskutek poddania cukru działaniu wysokiej temperatury i wygotowaniu kory cynamonu. Intensywną słodycz syropu łamie dodatek soku z cytryny, a aromat cynamonu potęguje szczypta przypraw." syrop najlepiej spożyć do końca maja, ale i potem nic wielkiego mu się stanie 🙂 Buteleczka 200 ml. Cena wywoławcza 10 zł. Licytuje Aldrumka za wywoławczą 🙂 KUPIŁA iwna5207 w opcji KT 🙂 Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 2. Herbata dla koneserów herbaty 🙂 "Herbata Harney & Sons Hot Cinnamon Spice - 20 szt Herbata Harney & Sons Hot Cinnamon Spice to bardzo rozgrzewająca i naturalnie słodka mieszanka czarnych herbat. Jej zdecydowany smak powstaje przez dodanie skórki pomarańczowej, goździków oraz trzech rodzajów cynamonu. Jest to najsłynniejsza i najbardziej rozpoznawalna herbata smakowa firmy Harney & Sons" Tak więc komu wciąż chłodno wieczorami tej wiosny niech rusza po herbatkę 😉 Cena wywoławcza 25 zł Licytuje za wywoławczą Jo37 Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 3. Kolorowa aż strach bluzka. Ma bardzo ciekawy wzór wyglądający jak splot swetrowy. Dekolt w karo. Krój dość szeroki górą, dół do fajnego zrolowania na spodniach lub spódnicy. Nowa, włoskiej firmy. Niby rozmiar L, ale to taka bardziej M -L moim zdaniem. W razie czego pomierzę, jak wrócę do domu. Cena wywoławcza 30 zł. Zdjęcia nie najlepsze, światło było takie sobie i nie oddają jej urody. Kolory w rzeczywistości są intensywniejsze. Postaram się znaleźć jeszcze jakieś w necie. Licytuje limonka80 za wywoławczą 🙂 Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 4. Naturalny peeling do ciała z zieloną herbatą. Na razie nie mam zdjęcia. Po powrocie do domu dodam 🙂 Jest zdjęcie i opis: Cena sklepowa ok. 45 zł, tutaj 25 wywoławcza 🙂 Yesha Herbaciany Poranek - peeling do ciała Peeling cukrowo-olejowy Yesha złuszcza martwy naskórek, wygładza, nawilża i odżywia skórę. Produkt wzbogacony o wyciąg z liści białej herbaty, nazywany eliksirem młodości ze względu na swoje dobroczynne i przeciwstarzeniowe właściwości. Zabezpiecza on naskórek przed działaniem elastazy – enzymu rozkładającego elastynę, dzięki czemu skóra na dłużej utrzymuje swoją jędrność. Kolejnym składnikiem aktywnym jest masło shea, które doskonale regeneruje i odżywia skórę, jest bogatym źródłem witamin A i E, wspomagających opóźnianie procesów starzenia się skóry i zapewniających jej ochronę przed wolnymi rodnikami. Peeling zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego. Produkt wegański. Najważniejsze cechy: złuszcza martwy naskórek i doskonale wygładza wspomaga procesy regeneracji i poprawia jędrność nawilża, odżywia i zmiękcza naskóre Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 Jeszcze pewnie coś będzie, ale jeśli ktoś chce licytować już - to proszę 🙂 Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 Zapraszam, mimo, że tak skromnie na razie. Quote
agat21 Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 Dnia 27.04.2022 o 22:54, Jo37 napisał: Poproszę nr 2 za CW. Ooo, hurra! Jest pierwsza odwiedzająca i od razu kupująca 😀😘 Dzięki! Quote
agat21 Posted April 28, 2022 Author Posted April 28, 2022 Dnia 28.04.2022 o 09:23, Jo37 napisał: Zapraszamy.... Dnia 28.04.2022 o 15:15, Aldrumka napisał: hop na szczyt Dzięki, że zaglądacie i podrzucacie, ja dziś miałam cały dzień mocno zajęty na targach. Quote
limonka80 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Bazarek dla mojej Tusi, a ja przegapiłam 🙂 Bardzo dziękujemy 🥰 Wymierzysz sweterek ? wzięłabym dla mojej Mamy ... 1 Quote
agat21 Posted May 2, 2022 Author Posted May 2, 2022 Dnia 2.05.2022 o 12:54, limonka80 napisał: Bazarek dla mojej Tusi, a ja przegapiłam 🙂 Bardzo dziękujemy 🥰 Wymierzysz sweterek ? wzięłabym dla mojej Mamy ... O, dziękuję za odwiedziny! 😘 Wymierzę jutro wieczorkiem, bo na razie jestem u Jadzińskiej jako dodatkowa sługa królowej 😁 Tylko to nie sweterek, a bluzka taka na teraz ze sprytnym nadrukiem przypominającym sweter 😉 Quote
limonka80 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Wycałuj księżniczkę i służ dzielnie 🙂 Jak to jest bluzka to nawet lepiej, bo jest coraz cieplej 😁 Quote
Recommended Posts