SylwiaodPrezesa Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Witam. Tydzień temu zaginął mi pies. Dziś okazało się ze mieszkaniec mojej miejscowości zabił mojego psa i zakopal na swoim podwórku. Dowiedzialam sie o tym przypadkowo. Gdzie zglosic to bestialstwo i jak udowodnić? Bardzo proszę o radę w tej bardzo przykrej dla mnie sprawie, bo kompletnie nie wiem od czego zacząć. Nie mogę pozostawić tego bez echa, bo pęka mi serce z żalu. Quote
bou Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 22:13, SylwiaodPrezesa napisał: Gdzie zglosic to bestialstwo Zgłosić na policję,a o udowodnienie będa martwić sie policjanci wraz z wyznaczonym wetem.Pośpiesz się,bo kazdy dzień zmniejsza szansę stwierdzenia przyczyny smierci psa. \Współczuję... Quote
jola&tina Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Był wcześniej jakiś zatarg z tym człowiekiem? Skąd wiesz, że zabił i zakopał, ktoś to widział? Pytam z nadzieją, że to o czym się dowiedziałaś nie jest prawdą. Jeżeli to jest prawdopodobne, zrób tak jak napisała bou. Jak najszybciej. Quote
SylwiaodPrezesa Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 Teraz jest czlowiek ktory zabija wszystkie zwierzeta nienalezace do niego. Czy policja nie bedzie wymagala jakichs dowodow ode mnie w trakcie zgloszenia sprawy? A dowiedziałam sie od jednego z mieszkańców. Tylko boje sie ze on w razie "w" nie potwierdzi policji - taka wiejska mentalność. Bez obrazy dla ludzi mieszkajacych na wsi bo sama tam mieszkam. Quote
SylwiaodPrezesa Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 A moze pojsc do niego z wlaczonym dyktafonem i sprowokowac rozmowe? Sama juz nie wiem 😞 to byl moj kochany pies, nie moge pozwolic na to zeby ten stary hooy pozostal bezkarny. Quote
Recommended Posts