agatkia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzwoneczek- absolute minimum psa :loveu: całe 26 cm od ziemi :loveu: Śliczna, młoda (rok?), zdrowa, kochana przylepka. Siedziałaby na kolanach, rozdawała buziaczki i zbierała glaski od każdego. Pies minimalny, pies torebkowy, pies podręczny- jakkolwiek beznadziejnie brzmią te określenia. Na każdą powierzchnię. Tylko ogromnej psiej miłości trzeba sprostać- odwzajemnić, by Dzwoneczek już nigdy nie musiała być sama. Więcej już nic nie napiszę, niech to maleństwo reklamuje się samo: YouTube - 100 0034 Sunia przebywa w przytulisku w Dabrówce pod Wejherowem. Namiary na mnie: 511- 096- 432, [email protected] Quote
rotek_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 widać ze to żywioł psa...ale sunia jest jeszcze młoda w sumie to normalne Quote
agatkia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 agatkia napisał(a):Podnoszę maleństwo... ............................... Quote
megisiwka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 śliczne maleństwo:loveu: żeby tylko domek sie szybko znalazł...:mad: Quote
Madallena Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 zapisuję! Wysyłam zdjęcia potencjalnej chętnej ;) Quote
agatkia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dzwoneczek została dzisiaj adoptowana. Trafiła do rodziny z niepełnosprawną dziewczynką- wszystko wskazuje na to, że będzie głaskana i noszona na rękach :loveu: Narazie tygodniowy okres próbny :) po świętach ostateczna decyzja. Quote
Madallena Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 super! Kurde, takie maleństa mają szansę na domki :( to bardzo fajnie, ale co z tymi dużymi :placz: Quote
agatkia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Madallena napisał(a):super! Kurde, takie maleństa mają szansę na domki :( to bardzo fajnie, ale co z tymi dużymi :placz: Och, niestety- dużym jest chyba trudniej... choć to też nie reguła. Moja wątkowa jamniczka wciąż czeka na domek, a myślałam, ze jest z tych, które dom znajdują natychmiast...:-( Quote
Madallena Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A w tym schronisku są jeszcze takie piękne maluchy jak Dzwoneczek? MAm potencjalną chętna, warto byłoby jej zapchać skrzynke zdjeciami :)) Quote
agatkia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Madallena']A w tym schronisku są jeszcze takie piękne maluchy jak Dzwoneczek? MAm potencjalną chętna, warto byłoby jej zapchać skrzynke zdjeciami :)) Jasne!! Dzis pojadę i zrobię zdjęcia i wyslę Tobie wieczorkiem. A podsyłałaś może Pani moją jamniczkę z tego wątku?: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ruda-jamnisiowata-mlodziutka-porzucona-sunia-dom-albo-schron-133548/ Quote
agatkia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Oprócz Dzwoneczka mamy takie cuda: Rudzia- około roczna, mała dziewczynka- ogromny przytulak, miła i sympatyczna: Quote
agatkia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Lara- wulkan energii- zrobienie jej zdjęć graniczy z cudem. Ma około roku, jest malutka (28 cm) za to wszędzie jej pełno, lubi się przytulać. Kiedy wyjmowałam z jej boksu innego pieska, by zabrać go na spacerek, usiłowała przecisnać sie przez kraty, byle tylko dostać sie do mnie. Uwiebia być w centrum uwagi. Quote
Recommended Posts