Dom tymczasowy u Kasi Posted July 30, 2021 Author Posted July 30, 2021 9 godzin temu, wtatara napisał: numer 22 jaka cena CW 5 zł Przepraszam przegapiłam i zapomniałam ceny dać Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted July 30, 2021 Author Posted July 30, 2021 22 godziny temu, Radek napisał: To ja poproszę o zaproszenie jak już będzie. Jak w banku :P Może już jutro założę nowy albo jak ten porozliczam i powysyłam :)) 1 Quote
bakusiowa Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 37 minut temu, Dom tymczasowy u Kasi napisał: Jeszcze troszeczkę jesteśmy, do północy :) Trzeba napisać w tytule. Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 1, 2021 Author Posted August 1, 2021 Witajcie, dzięki jeszcze raz za obecność na moim pierwszym bazarku! I za zakupy! Rozliczam, będę teraz wysyłać wiadomości :P Quote
Nadziejka Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Mam pw Kasiu to jeszcze slij mi swoj num konta Poprosze serdecznie o wysylke zupelnie zwykla nierejstrowana ale priorytet taki za 7 zl 30 gr Dziekuje serdecznie pozdrawiam 1 Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 1, 2021 Author Posted August 1, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Mam pw Kasiu to jeszcze slij mi swoj num konta Poprosze serdecznie o wysylke zupelnie zwykla nierejstrowana ale priorytet taki za 7 zl 30 gr Dziekuje serdecznie pozdrawiam Super, napiszę jak wyślę :) Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 2, 2021 Author Posted August 2, 2021 Mam już wpłaty od - Nesiowata - limonka80 - cytryna miau Dziękuję Wam serdecznie Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 Doszła też wpłata od Jo37 i mdk8. Bardzo dziękuję! I za każdą nadpłatę! Później wszystko rozliczę. Właśnie nadałam przesyłki do: limonka80, cytryna miau, Nesiowata Quote
Nadziejka Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 5 godzin temu, Dom tymczasowy u Kasi napisał: Doszła też wpłata od Jo37 i mdk8. Bardzo dziękuję! I za każdą nadpłatę! Później wszystko rozliczę. Właśnie nadałam przesyłki do: limonka80, cytryna miau, Nesiowata Pozdrawiam pozdrawiam Kasiu jeszcze nie wplacalam , przepraszam serdecznie lada dzien wplace Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 7, 2021 Author Posted August 7, 2021 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Pozdrawiam pozdrawiam Kasiu jeszcze nie wplacalam , przepraszam serdecznie lada dzien wplace Ok :) Spokojnie :) Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 7, 2021 Author Posted August 7, 2021 W drugim od góry poście uzupełniam wpłaty i wydatki wraz z paragonami jeśli są. Zapraszam też do zaglądania na mój następny bazarek, który robię, jutro chyba ruszy https://www.dogomania.com/forum/topic/353905-w-budowie-na-kotki/ Quote
cytryna miau Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 przesyłka dotarła, plecaczek rewelacja, taki cytrynowy 😉 idealny na deszczowe dni, bo: nie zmoknie i wygląda jak prywatne słoneczko ale będzie noszone 🙂 dziękuję Quote
Nadziejka Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Dnia 7.08.2021 o 14:36, Dom tymczasowy u Kasi napisał: W drugim od góry poście uzupełniam wpłaty i wydatki wraz z paragonami jeśli są. Zapraszam też do zaglądania na mój następny bazarek, który robię, jutro chyba ruszy https://www.dogomania.com/forum/topic/353905-w-budowie-na-kotki/ Kasiu przepraszam serce pozdrawiam wszystkie lapenki ogromnie tulinkam Kasiu przeznacz prosze te fantuski na swoj kolejny kramik 16 zl wplacilam Quote
Dom tymczasowy u Kasi Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 Jest wpłata 16 zł od Nadziejki bardzo serdecznie dziękuję Quote
Recommended Posts