Nadziejka Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Aldrumko prosimy za wywolawcza, jeszcze tego cud misia num 66 Quote
Aldrumka Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 36 minut temu, Nadziejka napisał: Aldrumko prosimy za wywolawcza, jeszcze tego cud misia num 66 Dziękuję, to taki z Twoich wpisów Quote
Nadziejka Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Spokojnej nocy A misio oczywiscie dla mojej lalci ..misiow u as ok 30 bylo...ale czesc na bazareczki a czesci zostaly dawno zmordusiane ...miskowo tez pokochaly kotleki i lulaja na niektorych misiaczkach cale noce i pol dzioneczka Quote
Nadziejka Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Zapomnialam zapytac , a misio jest bez zadnych kuleczek w srodku? caly pluszakkowy? Quote
Aldrumka Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 8 godzin temu, Nadziejka napisał: Zapomnialam zapytac , a misio jest bez zadnych kuleczek w srodku? caly pluszakkowy? Nie ma kuleczek :) Quote
Aldrumka Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 7 godzin temu, Negra & Anna napisał: proszę 69 A oraz 70 trzy książeczki KT Dziękuję :) Quote
Aldrumka Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 15 godzin temu, Nadziejka napisał: A misio oczywiscie dla mojej lalci ..misiow u as ok 30 bylo...ale czesc na bazareczki a czesci zostaly dawno zmordusiane ...miskowo tez pokochaly kotleki i lulaja na niektorych misiaczkach cale noce i pol dzioneczka Jak misio ma być dla Lalci , to może wolisz zamienić na równie mięciutką a tańszą kaczuszkę , która dodałam Quote
Tyśka) Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 A ja w międzyczasie zaproszę Fejsbukowych Dogomaniaków do udostępnienia Argusia: ARGO na Facebook'u. Zapraszam do udostępniania. 1 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 4 godziny temu, Aldrumka napisał: Jak misio ma być dla Lalci , to może wolisz zamienić na równie mięciutką a tańszą kaczuszkę , która dodałam Ciociu kaczuszki mamy trzy sztuki jedna wielkuska ponad pol metra ...tez czasem do lulania sluzy a czasem do tarmoszenia ogromnego Quote
plastelina Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Dziękuję za informację ,niestety jedne za małe drugie sporo za duże. Podniosę przy okazji. 1 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 7 godzin temu, elmas napisał: Podniosę, może ktoś jeszcze coś wypatrzy? Quote
Recommended Posts