Ellig Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 49 minut temu, Radek napisał: Zaglądam, podrzucam i życzę dobrego dnia. Dobrego dnia. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Zaglądam, podrzucam i życzę dobrego dnia. 54 minuty temu, Ellig napisał: Dobrego dnia. Dobereczek jaskoleczki Nowy dzien niechaj bedzie lepszy od poprzedniego Zapraszamy Quote
Nadziejka Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 Iskierki czaruje kolejny kramik dla Suvi bedzie i dla Rudunia Livkowego zapraszam w odwiedzinki do ogladania ,swietna bizu,oklaray ala ray ban.. narazie nie czynny jeszcze Quote
Radek Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Hopsamy. Obowiązkowo i w każdej wolnej chwili. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 4 godziny temu, guccio napisał: I jeszcze. 2 godziny temu, Radek napisał: Bazarek cały czas na górze. 3 godziny temu, Ellig napisał: Hop! 6 godzin temu, Radek napisał: Obowiązkowo i w każdej wolnej chwili. Dziekuje Stokrotki Dziekuje Bardzo sie cesze ze Jestescie 1 Quote
Radek Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Dopiero zauważyłem, że są wirtualne ciacha. Poproszę za 5 złotych. Czy konto to, co zwykle? 1 Quote
Nadziejka Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 50 minut temu, Radek napisał: Dopiero zauważyłem, że są wirtualne ciacha. Poproszę za 5 złotych. Czy konto to, co zwykle? 10 ciasteczek beza dla Wujenka Dziekuje Stokrosci Dziekuje konto moje wujenku tak Dziekuje Smacznego Quote
Recommended Posts