alanpie Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Szukam pomocy bo nie wiem co mam już zrobić. Nie mogę wyjść nawet do piwnicy. Pies ciągle szczeka i wyje. Przez 8 godzin kiedy jestem w pracy non stop . Czy w tym przypadku obroża antyszczekowa pomoże ? https://youtu.be/4i_E3T_5CKQ Quote
Patmol Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Nie pomoże. Jakie są wyniki badań krwi? Morfologia, biochemia, tarczyca? Quote
bou Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 4 godziny temu, alanpie napisał: nie wiem co mam już zrobić. Od kiedy masz psa? Skąd jest? W jakim jest wieku? Quote
alanpie Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 17 godzin temu, Patmol napisał: Jakie są wyniki badań krwi? Morfologia, biochemia, tarczyca? Nie robiłem nic. Zrobić ? Quote
alanpie Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 15 godzin temu, bou napisał: Od kiedy masz psa? Skąd jest? W jakim jest wieku? psa mam od 5 lat a jest w wieku 7.5. W domu zawsze był dziadek który siedział z psem więc nie było probelmu ze szczekaniem ale niestety dziadka zabrakło i tak jak napisałem wyżej. Wystarczy, że wyjdę za drzwi to pies zaczyna szczekać Quote
bou Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 godziny temu, alanpie napisał: dziadka zabrakło i tak jak napisałem wyżej No to przykro...pies ma najwyraźniej lęk separacyjny.Ale zanim będzie to pewnik - warto zrobić podstawowe badania u weta,może coś mu jest.Tymczasem kup w necie ForCalm kapsułki,działają fantastycznie uspokajająco.Po ok.tygodniu - zobaczysz różnicę.Znajdz też może jakiegoś trenera,poszukaj porad w necie,na pewno można pomóc i psu i Tobie.Zaczęłabym od zostawienia grającego radia,to czasem pomaga. Quote
Recommended Posts