agaga21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ares, napisz jaki masz plan .co ze zdrowiem dziecka?jak zamierzasz to pogodzić? Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='ares79']wiesz w sumie to ja nie chcialbym cie nawet spotkac na miescie:razz:[/quote] I masz rację,masz rację,lepiej nie chciej:diabloti: Quote
emilia2280 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='ares79']Robicie ze mnie jakiegoŚ potwora,ale przecieŻ zrobiŁem to co musiaŁem moje dziecko jest alergiczne i ma atopowe zapalenie skÓry.[B]lekarze w szpitalu jasno okreslili ze musimy siĘ pozbyc psa[/B] .prÓbowaŁem ale jak sie komus podobaŁa to wiek nie odpowiadaŁ itp:czytam te wasze komentarze ze Łzami w oczach nie miaŁem inego wyjŚcia ja tego psa kocham wychowaŁy sie przynim dwoje starszych dzieci ktÓre rÓwniez przeŻywajom rozstanie z sarom. Ten pies jest poprostu super wiec prosze ludzi ktÓrzy kochajom psy o zwrÓcenie na niom szczegulnej uwagi ,[B]gdy bym nie musiaŁ nigdy bym jej nie oddaŁ[/B].chetnie utrzyma kontakt z takimi osobami[/quote] Powiem tak, mam spanielké która najprawdopodobniej zechce mi zagryzc dziecko (w przyszlosci narazie). Suka jest trudna, nas tez pogryzla, ale nigdy nie bylo mowy o jej oddaniu. Máz wie, ze nie wazne jaka ona jest czy bédzie, pies, podobnie jak dziecko dla mnie- nie wybiera sié go, jest jaki jest i takim pozostanie u mnie do konca. Razem zmierzymy sié z jego chorobami, alergiami ludzkimi, agresjá i czymkolwiek jeszcze. Mam nadziejé ze uda Ci sié to tym razem pogodzic. Pisz na dogo, ludzie majá rózne doswiadczenia, pomozemy radá. Bédé trzymac kciuki. Quote
ab-agnieszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='ares79']onA JUZ JEST W DOMU I NIE STRASZCZCIE MNIE MŻE GDZIEŚ BLISKO MIESZKACIE BO SIE NIE BOJE A VSUNIA JEST Z POWROTEM U MNIE[/quote] Ares mowisz powaznie ze ja zabrales? Quote
ares79 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 tak już jest w domu i jest znowu szczęśliwa wczoraj byliśmy nad rzekom .była to zła decyzja z jej odaniem wiedzialem otym , dalismy rade przez 8 lat to damy i dalej Quote
luka1 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ares79 - mozna popatrzec na sunię? Zrób parę fotek. Quote
elmira Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mi ten cały ares79 trollem podjeżdza. Ni z tego, ni z owego znalazł wątek na dogo :roll:. Może psina cały czas w schronisku... Poza tym jego sposób wysławiania się-koszmar:shake: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='ares79']wiesz w sumie to ja nie chcialbym [B]cie[/B] nawet spotkac na miescie:razz:[/quote] Wszystkie Jego posty były napisane koszmarną polszczyzną:shake:,ale ten jeden powyżej był napisany jak najbardziej poprawnie...pewnie żonka napisała:evil_lol: No,z jednym wyjątkiem...ludzie inteligentni jak zwracają się do innej osoby,to piszą wielką literą:cool3: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='luka1'][B]ares79 - mozna popatrzec na sunię?[/B] Zrób parę fotek.[/quote] Umów się z Nim na mieście:cool3::evil_lol:,to Ci da odpowiedź taką jak mi:-D Quote
agaga21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 czy ktoś bywa w tym schronisku i mógłby to sprawdzić? Quote
luka1 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 z informacji jaką uzyskałam wynika że pies został odebrany przez właściciela. Narazie tylko tyle mogłam się dowiedzieć. Quote
luka1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ciekawe czy sunia nadal u włascicieli? Quote
Recommended Posts