Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ares79']Robicie ze mnie jakiegoŚ potwora,ale przecieŻ zrobiŁem to co musiaŁem moje dziecko jest alergiczne i ma atopowe zapalenie skÓry.[B]lekarze w szpitalu jasno okreslili ze musimy siĘ pozbyc psa[/B] .prÓbowaŁem ale jak sie komus podobaŁa to wiek nie odpowiadaŁ itp:czytam te wasze komentarze ze Łzami w oczach nie miaŁem inego wyjŚcia ja tego psa kocham wychowaŁy sie przynim dwoje starszych dzieci ktÓre rÓwniez przeŻywajom rozstanie z sarom. Ten pies jest poprostu super wiec prosze ludzi ktÓrzy kochajom psy o zwrÓcenie na niom szczegulnej uwagi ,[B]gdy bym nie musiaŁ nigdy bym jej nie oddaŁ[/B].chetnie utrzyma kontakt z takimi osobami[/quote]

Powiem tak, mam spanielké która najprawdopodobniej zechce mi zagryzc dziecko (w przyszlosci narazie). Suka jest trudna, nas tez pogryzla, ale nigdy nie bylo mowy o jej oddaniu. Máz wie, ze nie wazne jaka ona jest czy bédzie, pies, podobnie jak dziecko dla mnie- nie wybiera sié go, jest jaki jest i takim pozostanie u mnie do konca. Razem zmierzymy sié z jego chorobami, alergiami ludzkimi, agresjá i czymkolwiek jeszcze.

Mam nadziejé ze uda Ci sié to tym razem pogodzic. Pisz na dogo, ludzie majá rózne doswiadczenia, pomozemy radá. Bédé trzymac kciuki.

Posted

tak już jest w domu i jest znowu szczęśliwa wczoraj byliśmy nad rzekom .była to zła decyzja z jej odaniem wiedzialem otym , dalismy rade przez 8 lat to damy i dalej

Posted

Mi ten cały ares79 trollem podjeżdza. Ni z tego, ni z owego znalazł wątek na dogo :roll:. Może psina cały czas w schronisku...
Poza tym jego sposób wysławiania się-koszmar:shake:

Posted

[quote name='ares79']wiesz w sumie to ja nie chcialbym [B]cie[/B] nawet spotkac na miescie:razz:[/quote]
Wszystkie Jego posty były napisane koszmarną polszczyzną:shake:,ale ten jeden powyżej był napisany jak najbardziej poprawnie...pewnie żonka napisała:evil_lol:
No,z jednym wyjątkiem...ludzie inteligentni jak zwracają się do innej osoby,to piszą wielką literą:cool3:

Posted

[quote name='luka1'][B]ares79 - mozna popatrzec na sunię?[/B] Zrób parę fotek.[/quote]
Umów się z Nim na mieście:cool3::evil_lol:,to Ci da odpowiedź taką jak mi:-D

• 6 months later...