Jump to content
Dogomania

Rozliczony Dziekujemy Stokroc ! Sercem Na Pomoc Tani Z Modlitwa O Kazdy Dzien.Torebunie na smaczki ,,TO,, S Kinga i pluszaczki 20.03

Recommended Posts

• Nadziejka changed the title to Za 2 dni konczymy ,,TO,, S Kinga i pluszaczki na podusiach Calem Sercem Na Pomoc Tani Z Modlitwa O Kazdy Dzien do 20.03
Posted

My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki,  bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać...przypomniałam sobie, że mam takie dwie torebeczka na smaczki ( nowe )..może komuś się spodobają...

Posted
42 minuty temu, agnieszkal2 napisał:

My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki,  bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać...przypomniałam sobie, że mam takie dwie torebeczka na smaczki ( nowe )..może komuś się spodobają...

Agnieszku a o ksiazke nikt nie pytal ? nie widze calosci jakby bazareczku na fb
 Moze ktos zainteresuje jeszcze ,wstaw ksiege serduszko
                  A podkladeczki Maminkowe przecudne 
  • Like 1
  • Nadziejka changed the title to Calem Sercem Na Pomoc Tani Z Modlitwa O Kazdy Dzien.Przybadz Dobraduszko.Torebunie na smaczki ,,TO,, S Kinga i pluszaczki na podusiach 20.03
Posted
22 minuty temu, Nadziejka napisał:

Agnieszku a o ksiazke nikt nie pytal ? nie widze calosci jakby bazareczku na fb
 Moze ktos zainteresuje jeszcze ,wstaw ksiege serduszko
                  A podkladeczki Maminkowe przecudne 

Mama gotowa jest zrobic na szydełku takich więcej:)

Posted
7 godzin temu, agnieszkal2 napisał:

My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki,  bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać...

Trzymajcie się. Głaski dla Tani. 

• Like 2
Posted
Wspieramy z calej duszy Tanie z Agniesia
poprosilam Tole aby tutaj podpowiedziala  jak zrobic zbiorke na 
                 Ratujemy Zwierzaki
  • Like 1