Nadziejka Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Dziekujemy dziekujemy pieknie Saro Quote
Nadziejka Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Nie spimy wraz z poczestunkiem zaprosimy Quote
agnieszkal2 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki, bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać...przypomniałam sobie, że mam takie dwie torebeczka na smaczki ( nowe )..może komuś się spodobają... Quote
Nadziejka Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Trzymajcie sie trzymajcie Doloze juz do fantuskowa torebeczki Quote
Nadziejka Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 42 minuty temu, agnieszkal2 napisał: My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki, bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać...przypomniałam sobie, że mam takie dwie torebeczka na smaczki ( nowe )..może komuś się spodobają... Agnieszku a o ksiazke nikt nie pytal ? nie widze calosci jakby bazareczku na fb Moze ktos zainteresuje jeszcze ,wstaw ksiege serduszko A podkladeczki Maminkowe przecudne 1 Quote
agnieszkal2 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 22 minuty temu, Nadziejka napisał: Agnieszku a o ksiazke nikt nie pytal ? nie widze calosci jakby bazareczku na fb Moze ktos zainteresuje jeszcze ,wstaw ksiege serduszko A podkladeczki Maminkowe przecudne Mama gotowa jest zrobic na szydełku takich więcej:) Quote
Radek Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 7 godzin temu, agnieszkal2 napisał: My też nie śpimy...tzn.ja nie, bo Tania usnęła... od wczoraj ma słabsze tylne łapki, bo 3 razy nie udało jej sie wskoczyć na łóżko... ale dzielnie chodzi za mną wszędzie, staram się jak najmniej przemieszczać... Trzymajcie się. Głaski dla Tani. 2 Quote
Radek Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: czekamyyyy Na razie nie ma, ale za to jest śliczny miś. Quote
Nadziejka Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Wspieramy z calej duszy Tanie z Agniesia poprosilam Tole aby tutaj podpowiedziala jak zrobic zbiorke na Ratujemy Zwierzaki 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Dnia 18.03.2021 o 23:22, agnieszkal2 napisał: Tak wyglądają... Agnieszko z calego serducha nasza Elligowa ciocia podeslala linka tam wszystko opisane jak to zrobic ... jak załozyć zrzutkę znajdziesz na stronie, wszystko jest krok po kroku opisane. https://zrzutka.pl/jak-to-dziala/ 1 Quote
Recommended Posts