aga2009 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Serdecznie witam wszystkich kochających małe i duże psie przytulasy. Jestem właścicielką dwuletniego flata :lol: , a gościem na tym forum z potrzeby posiadania drugiego psa - małego, rodzinnego przytulasa właśnie. Bolończyka wyszukał mój jedenastoletni syn w internecie i optuje za tą rasą właśnie (rozważał yorki i małe pudle). Potrzebny mądry energiczny psiak, lubiący też życie kanapowe, spanie w łóżku z jedenastolatkiem, ale również zabawę, naukę i rodzinne spacery. Akceptujący inne psy i kota. Mile widziany brak wrodzonego adhd i czynna opcja "stan spoczynku" - po dłuższym spacerze np. Czy to bolończyk? Że wygląd ma do kochania to już wiemy. Po tak długim wstępie prośba o pomoc - radę - co do kupna szczeniaka. Obdzwoniliśmy dostępne w internecie hodowle, raptem trzy czy cztery i nic. Nie wiem, jak się zabrać do szukania psiaka zagranicą. Może ktoś z Was mógłby coś podpowiedzieć:lol::lol::lol:. Quote
wydra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Chesz kupić pieska z rodowodem? ja kupiłam Mile w pseudohodowli i więcej tego błędu nie popełnię. Co do zachowania to w naszym przypadku przytulanie mile widziane, jak wychodzimy z domu, to mila idzie sobie spać. ADHD uaktywnia sie na dworze (ale nie na spacerze). Baaaaardzo się brudzi. Z tego co widzę i słyszę, to musisz liczyć się z tym, że psiuńka będzie chciała spać z Tobą a nie z synem. Moja mimo, że uwielbia dzieci nie kładzie sie do nich tylko czeka na mnie. na stronie [URL="http://www.alegratka.pl"]www.alegratka.pl[/URL] jest dużo ofert ale uważaj, bo nie wiadomo co wyrośnie ze szczeniaka. Quote
Tomek67 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Aga! A dzwoniłaś pod numer 609 383 304? To zarejestrowana hodowla, są szczeniaczki po championach do odbioru, jeszcze dwie suczki i piesek. Quote
Recommended Posts