Aldrumka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Paczka przed chwilą dotarła z fantami dla @Nesiowata i dla mnie, dziękujemy Czekam na numer konta. Quote
Negra & Anna Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Książka dotarła, kasa poszła, dorzuciłam się do kosztów przesyłki :) pozdrawiam :) Quote
Aldrumka Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Odszukałam nr konta i przelew poszedł :) też się dorzuciłam 1 Quote
Paula&Kokonut Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Dnia 5.03.2021 o 11:01, Negra & Anna napisał: Książka dotarła, kasa poszła, dorzuciłam się do kosztów przesyłki :) pozdrawiam :) Dziękuję, nie trzeb było, koszty wysyłki wzięłam na siebie. :) Quote
Paula&Kokonut Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Jeśli chodzi o rozliczenia z bazarków to zapraszam do wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/340955-tobi2-tyg-leżał-w-rowiepęknięta-miednica-złamany-kręgosłup/page/86/ Mój wpis jest na dole, póki co mamy nawet ponad tą kwotę, którą podałam we wpisie, zaktualizuję ją jak zliczę wszystkie wpływy za bazarki i sprawdzę ile powinno być a ile jest, różnicę dopłacę, jeżeli taka wystąpi. Na chwilę obecną muszę przystopować z bazarkami, bo nie mam na chwilę obecną czasu ich prowadzić, jakiś zapas pieniędzy mamy, kolejny bazarek z fantami od m.in. Pochamerki, które mi kiedyś dała zrobię za jakieś 2 miesiące raczej nie wcześniej. Pozdrawiam Wszystkich bazarkowiczów :) Quote
Nesiowata Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Przepraszam, że dopiero teraz potwierdzam odbiór. Quote
Recommended Posts